SHRUGS-86
Kullanıcı
- 12 Haziran 2022
- 11
- 0
- 1

İlk sayfadaki CyB1K nın backport fixini de yükleyerek deneyiniz. 9.00 konsolunuz da olsa bunu yükleyiniz yani bu fix online isteğini engelleyecek olması lazım. Deneyip haber de veriniz ve konsol sürümünüzü de belirtiniz. Teşekkürler.Oyunu offline nasıl oynayacaz giremiyorum hikaye modu yok online istiyor yardımcı olurmusunuz
Teşekkür ederim güzel kardeşim konsol sürümüm 5.05 deneyip haber vereceğimİlk sayfadaki CyB1K nın backport fixini de yükleyerek deneyiniz. 9.00 konsolunuz da olsa bunu yükleyiniz yani bu fix online isteğini engelleyecek olması lazım. Deneyip haber de veriniz ve konsol sürümünüzü de belirtiniz. Teşekkürler.
UPDATE v1.08 BACKPORT 5.05 - 6.72 - 7.02 by CyB1K
çok teşekkür ederim kardeşim sağolSizin için 5.05/5.07 konsolumda test ettim. Çalışıyor sorun yok. Oyun ve Cyb1K backportunu yükledim o kadar. Goldhen 2.2.2 kırması yapınız.
Ekli dosyayı görüntüle 6003
Ekli dosyayı görüntüle 6004
Ekli dosyayı görüntüle 6005
Ekli dosyayı görüntüle 6006
Maalesef olmadı dediğiniz updateyi denedim olmadı oyuna girdiğimde bi değişiklik yok kırma işlemini golf henle yapmadım başka korumayla yaptım acaba bununla ilgisi olabilirmiSizin için 5.05/5.07 konsolumda test ettim. Çalışıyor sorun yok. Oyun ve Cyb1K backportunu yükledim o kadar. Goldhen 2.2.2 kırması yapınız.
Ekli dosyayı görüntüle 6003
Ekli dosyayı görüntüle 6004
Ekli dosyayı görüntüle 6005
Ekli dosyayı görüntüle 6006
Goldhen 2.2.2 yapınız diye yazdım ama.Maalesef olmadı dediğiniz updateyi denedim olmadı oyuna girdiğimde bi değişiklik yok kırma işlemini golf henle yapmadım başka korumayla yaptım acaba bununla ilgisi olabilirmi
peki tesekkürlerGoldhen 2.2.2 yapınız diye yazdım ama.
Merhabalar! Forumdaki reklamları görmek hepimiz açısından can sıkıcı olabiliyor ve bunun farkındayız.
Tabii ki reklam engelleme eklentileri, reklamları engellemede harika bir iş çıkarsa da forum sitemizin varlığını sürdürmesi açısından reklamlara ihtiyacımız var. Bu yüzden forum sitemizde iyi bir deneyim yaşamak için AdBlock (Reklam Engelleme) eklentinizi devre dışı bırakın lütfen.
Anlayışınız için teşekkür ederiz...
Forumdan tam olarak faydalanmak, herhangi bir kısıtlama olmadan reklamsız kullanmak için destekçi üyelik sistemine göz atabilirsiniz.
DESTEKÇİ ÜYELİK