SON ÇIKAN POPÜLER OYUNLAR

Hangi PlayStationu tavsiye edersiniz

29.08.2024

Kullanıcı
29 Ağustos 2024
4
0
1
Merhaba öncelikle bu tür sitelerde yeniyim daha önce hiç kullanmadım yanlış birşey yaptıysam şimdiden özür dilerim YouTube-da gördüm ve geldim PlayStation 3 almayı düşünüyorum ama bir yandan 4 de kararsız kalıyorum hangisini tavsiye edersiniz alırken nelere dikkat edilmelidir bu işinin ehli kişileri detaylı bir açıklama ile yardımcı olabilirseniz çok sevinirim şimdiden teşekkürler

Skayn

Kullanıcı
6 Aralık 2020
147
87
28
Tavsiyem bulabilirseniz PS4 slim 9.0 ve altı sürüm. Fakat fiyata göre 11 ve altı sürüm de alınabilir. Bütçe yetmezse fat kasa da temiz olmak şartıyla alınabilir.

PS5 KONSOL BİLGİLERİ
Model: Disk
CFI Kodu: 1116A
Kapasite: 850GB
Versiyon: 4.00
Alım Yılı: 2024

cptkemal

Kullanıcı
26 Aralık 2020
83
1
8
Hocam ilk defa konsol alacaksanız temiz bir PS3 tavsiye ederim fiyat olarak üzmez modlaması kolay ve baya exclusive oyun var. Olaya az biraz oynayıp kapatayım kafam dağılsın diye bakarsanız Xbox Series S tavsiye ederim yanına bide game pass yapıştırırsanız tadından yenmez.

29.08.2024

Kullanıcı
29 Ağustos 2024
4
0
1
Hocam ilk defa konsol alacaksanız temiz bir PS3 tavsiye ederim fiyat olarak üzmez modlaması kolay ve baya exclusive oyun var. Olaya az biraz oynayıp kapatayım kafam dağılsın diye bakarsanız Xbox Series S tavsiye ederim yanına bide game pass yapıştırırsanız tadından yenmez.
Ben oyun oynamayı seviyorum ama telefon buna uygun değil bu yüzden PS almaq istiyorum PC için para yok ben de PS yöneldim hangi sürüm ve alırken nelere dikkat etmeliyim hiçbir zaman PS kullanmadım ilk defa alacağım

Üst Alt

AdBlock (Reklam Engelleyici) Tespit Edildi!

Merhabalar! Forumdaki reklamları görmek hepimiz açısından can sıkıcı olabiliyor ve bunun farkındayız.

Tabii ki reklam engelleme eklentileri, reklamları engellemede harika bir iş çıkarsa da forum sitemizin varlığını sürdürmesi açısından reklamlara ihtiyacımız var. Bu yüzden forum sitemizde iyi bir deneyim yaşamak için AdBlock (Reklam Engelleme) eklentinizi devre dışı bırakın lütfen.

Anlayışınız için teşekkür ederiz...

Forumdan tam olarak faydalanmak, herhangi bir kısıtlama olmadan reklamsız kullanmak için destekçi üyelik sistemine göz atabilirsiniz.
DESTEKÇİ ÜYELİK

AdBlock'u Devre Dışı Bıraktım