haithem ttewo
Kullanıcı
- 20 Ocak 2024
- 2
- 0
- 1

أخي شكرا لك
Linklerin tamamını şimdi kontrol ettim ve ana oyun paketi harici diğer hepsi aktif yani çalışıyor ve Jdownloader ile indirebilirsiniz.Jdownloaderla indirmeye çalısıyorum link patlak diyor. Kontrol edebilir misiniz?
linki ana konuya ekledim abi bilgi için teşekkürlerLinklerin tamamını şimdi kontrol ettim ve ana oyun paketi harici diğer hepsi aktif yani çalışıyor ve Jdownloader ile indirebilirsiniz.
Ana oyun için ise çalışan sadece 1fichier linki kalmış. Buradan indirebilirsiniz.
[Gizli içerik]
Öncelikle bilgilendirmeniz için teşekkür ederim. Ana oyunu indirdim. Türkçe alt yazılı olması için hangi versiyonu indirmem lazım. Tekrar teşekkür ederim.Linklerin tamamını şimdi kontrol ettim ve ana oyun paketi harici diğer hepsi aktif yani çalışıyor ve Jdownloader ile indirebilirsiniz.
Ana oyun için ise çalışan sadece 1fichier linki kalmış. Buradan indirebilirsiniz.
[Gizli içerik]
Fark etmez her iki CUSA00419 - CUSA00411 kodu da TR yama ile çalışıyor.Öncelikle bilgilendirmeniz için teşekkür ederim. Ana oyunu indirdim. Türkçe alt yazılı olması için hangi versiyonu indirmem lazım. Tekrar teşekkür ederim.
Merhabalar! Forumdaki reklamları görmek hepimiz açısından can sıkıcı olabiliyor ve bunun farkındayız.
Tabii ki reklam engelleme eklentileri, reklamları engellemede harika bir iş çıkarsa da forum sitemizin varlığını sürdürmesi açısından reklamlara ihtiyacımız var. Bu yüzden forum sitemizde iyi bir deneyim yaşamak için AdBlock (Reklam Engelleme) eklentinizi devre dışı bırakın lütfen.
Anlayışınız için teşekkür ederiz...
Forumdan tam olarak faydalanmak, herhangi bir kısıtlama olmadan reklamsız kullanmak için destekçi üyelik sistemine göz atabilirsiniz.
DESTEKÇİ ÜYELİK