tamas
Kullanıcı
- 1 Aralık 2020
- 134
- 103
- 43

emeğinize sağlık, çok teşekkürler
Hayır kardeşim bozmaz60 FPS Yİ ÜZERİNE KURSAK TÜRKÇEYİ BOZARMI
Mücevherlerin her yerde fotoğrafını çek. Harita seni dışarıya yönlendirecek.Oyunun türkçe yama konusuna erişim kapandığı için bu konuya yazmak zorunda kaldım (Mücevher Mağazasını İnceleme) görevinde bir resim çekmemiz gerekiyor R2 tuşuna basarak resim çekin yazıyor ama kaç kere denediysem olmadı ilk başta acaba bir hata mı oldu da çalışmıyor dedim sonra konsolu kapatıp tekrar açtım oyuna girdim yine aynı isterseniz save dosyamı atayım sizde kontrol edin haberiniz olsun istedim oyunu başından sonuna kadar oynayacağım eğer bu tarz sıkıntılar olursa bilgi veririm @baybarsturan @Scofield
Görevde ne yapılacağını zaten biliyorum hatta o görevi çoktan bitirdim ama yamanın eski sürümünde hata verdi resim çekmiyord şuan sıkıntı yok sorunsuz görevi yapabiliyoruzMücevherlerin her yerde fotoğrafını çek. Harita seni dışarıya yönlendirecek.
Hayır60 fps sadece pro konsollar için mi geçerli arkadaşlar..
Teşekkürler..
Merhabalar! Forumdaki reklamları görmek hepimiz açısından can sıkıcı olabiliyor ve bunun farkındayız.
Tabii ki reklam engelleme eklentileri, reklamları engellemede harika bir iş çıkarsa da forum sitemizin varlığını sürdürmesi açısından reklamlara ihtiyacımız var. Bu yüzden forum sitemizde iyi bir deneyim yaşamak için AdBlock (Reklam Engelleme) eklentinizi devre dışı bırakın lütfen.
Anlayışınız için teşekkür ederiz...
Forumdan tam olarak faydalanmak, herhangi bir kısıtlama olmadan reklamsız kullanmak için destekçi üyelik sistemine göz atabilirsiniz.
DESTEKÇİ ÜYELİK