@dila2011 Ben GTA V 60 FPS ana oyun ve 1.38 update 60 FPS li zipyy olanı indirdim ama ana oyun ile uyum sağlamadı mavi ekran hatası verdi ana oyun açılıyor üzerine 1.38 update 60 FPS ekledigimde kurulmuyor böyle hata ile karşılaşan arkadaşlar varmı acaba aramızda Gold hen2 kullanıyorum diğer GTA V 1.38 update oyunu kurdum onda yapmadi ana pyun ve update açıldı ama 60 FPS oyunu kurmak istiyorum 1.38 update 60 FPS kurulmadı
Aynı sorun bende de oldu.
60 fps 1.38 olan versiyonu yükledim mavi ekran hatası verdi.
+1 bende 1.38 i kuramadim
YUKARIDA ÖRNEK OLARAK SORUN YAŞAYAN BAZI ÜYE MESAJLARINI SEÇTİM YANİ ÜZERİNİZE ALMAYINIZ - ALINMAYINIZ.
Arkadaşlar genel olarak herkese hitaben söylüyorum lütfen bu durumu büyütmeyelim. Burada paylaşım yapan kimse buradan bir kazanç sağlamıyor ve yardımcı olmak için paylaşıyor. Yanlışlıklar olabilir insanlık halidir ama sorunlar düzgünce iletişim kurularak çözümlenebilir yoksa herkes lafını tartarak konuşsun ki kimse incinmesin.
Bir dostluk, arkadaşlık, yardımlaşma ve paylaşım forumunda yani güzel bir platformda olduğumuzu unutmayalım ve birbirimize saygılı olalım.
Anladığım kadarıyla paylaşılan Opoisso sürüm oyun ile 60 fps 1.38 yaması senkronu birbirine tutmamış o yüzden CE-36434-0 mavi ekran hatası almışsınızdır. Bu demektir ki 60 fps yama, Opoisso sürüm oyun ile uyumlu değildir. Piyasada başka bir GTAV oyun paylaşımı daha var muhtemelen bu yama onun ile uyumludur ama
boşuna indirdik diye üzülmeyin, sitem etmeyin ve lütfen kalp kırmamak için sözlerinize, yazdıklarınıza dikkat edin.
Sanırım bu yama ile uyumlu olan yeni oyun linki ilk sayfada yeniden paylaşılmış yani ilk defa indirecekler için sorun yok.
Gelelim boşuna indirdik diyenlere ve elinde oyun ile uyumlu olmayan yama indirmiş yani mavi ekran hata kodu alan arkadaşlara, bu kişiler tekrar indirme yapmamaları için sorunu nasıl kolayca çözebileceklerini anlatayım. Kendiniz bilgisayarınızda bu dediğim işlemi yaparak sorunu kendiniz çözebilirsiniz. Ayrıca bu yöntem ile başınıza başka oyunlarda da gelebilecek aynı bu sorunu ileride kendiniz de kimseye sormadan çözebileceksiniz.
Yani başınıza gelen bu ters olaydan da iyi bir şeyler çıkmış olacak ve yeni bir şeyler öğrenmiş olacaksınız.
Bir çok kişi biliyordur zaten ama çözüm çok basittir. DUXAS programı ile oyun ve uyumsuz yamayı senkronlama işlemi yapmak.
Sitemizde detaylı anlatım videolu rehberi var öğrenmek isteyenler için mesajın sonuna ilgili konu linkini koyarım.
İsterseniz programı direk aşağıdaki bağlantıdan indirebilirsiniz ve ben size bu oyun için yapılması gerekeni çok basit bir şekilde anlatayım.
Gizli içerik
Bu içeriği görüntülemek için beğenmelisiniz.
CE-36434-0 mavi ekran hata kodu aldığınız oyunlar için bu program yapılmıştır. Re-marry denilen senkronlama işini yapar.
Bu programı kullanırken oyun ve yama'nın
CUSA kodları aynı olmalıdır yoksa program hata verir.
1- Duxas programını çalıştırın.
2- Patch notu yazan yere 60 fps v1.38 yama dosyasını
browse kısmından seçerek koyun.
3- Game notu yazan yere de
browse kısmından oyunu seçerek koyun.
4- Programı
GO tuşuna basarak çalıştırın ve işlemin bitirilmesini bekleyin
ve size oluşturduğu elinizdeki oyuna göre senkronlanmış yeni pkg dosyasını konsolunuza kurun.
Hepsi bu kadar. Yani bu kadar basit bir çözümü var iken kalp kırmak niye anlayamıyorum.
NOT: Benim elimde de Opoisso paylaşımı oyun vardı ve sizin mesajlardan sonra bu 60 fps v1.38 patch dosyasını indirip test ettim ve yükleyerek uyumsuz olduğunu gördüm yani mavi ekran CE-36434-0 hatasını sizler gibi aldım ve bunu görünce size yukarıda anlattığım gibi hemen DUXAS ile senkronladım ve tekrar yükledim ve sorunsuz çalıştı bilginize.
EK BİLGİ: Duxas programı 7.50 sonrası çıkan oyunlarda düzeltme yapamıyor yani programın güncellenmesi gerekir bunu da not olarak belirteyim.
GÜNCEL BİLGİ (MART 2022): EN GÜNCEL PAYLAŞTIĞIM SENKRONCU TR v2 PROGRAMI İLE DE BU İŞLEMLERİ YAPABİLİRSİNİZ. CE-36434-0 HATASI BU PROGRAM İLE GİDERİLEBİLİR VE 9.00 SÜRÜME KADAR OLAN DOSYALAR SENKRONLANABİLİR (RE-MARRY)...
www.playstationhaber.com