atakan456
Kullanıcı
- 14 Aralık 2021
- 10
- 1
- 3

Teşekkürler
Aynen öyle, konsola sadece pkg uzantılı dosyalar yüklenebilir ve oyununa görebu siteden indirdiğim ilk oyunum ilk 40 gb oyunu indiriyorum kurduktan sonra 9.00 için olan update indirip onuda normal oyun yükler gibimi yükeleyeceğim gerçi buda ilk oyun yükleme deneyimim olacak araştırıyorum.
çok teşekkür ederim bunu wifi yoluyla yükleyebilir miyimAynen öyle, konsola sadece pkg uzantılı dosyalar yüklenebilir ve oyununa göre
oyun + update (varsa) + dlc (varsa) sıralamasında yüklenir yani bütün bu dosyalar PKG dosyalarıdır zaten.
Çok yavaş bir aktarım olur ve büyük oyunlarda çok beklersin. En kolay ve hızlı yol usb 3.0 hızında bir flash bellektir.çok teşekkür ederim bunu wifi yoluyla yükleyebilir miyim
Opera VPN ile deneyiniz.Oyunun 73 numaralı partı yok maalesef. Lİnk ölü.
Teşekkürler. Deniyorum hemenOpera VPN ile deneyiniz.
Merhabalar! Forumdaki reklamları görmek hepimiz açısından can sıkıcı olabiliyor ve bunun farkındayız.
Tabii ki reklam engelleme eklentileri, reklamları engellemede harika bir iş çıkarsa da forum sitemizin varlığını sürdürmesi açısından reklamlara ihtiyacımız var. Bu yüzden forum sitemizde iyi bir deneyim yaşamak için AdBlock (Reklam Engelleme) eklentinizi devre dışı bırakın lütfen.
Anlayışınız için teşekkür ederiz...
Forumdan tam olarak faydalanmak, herhangi bir kısıtlama olmadan reklamsız kullanmak için destekçi üyelik sistemine göz atabilirsiniz.
DESTEKÇİ ÜYELİK