heisenuberg66
Kullanıcı
- 14 Haziran 2022
- 55
- 4
- 8
hocam oyun online olduğu için oynayamıyorum ne yapmam lazım?Siz sormadan ben yazayım. Oyunda resmi olarak türkçe dil desteği vardır.
hocam oyun online olduğu için oynayamıyorum ne yapmam lazım?Siz sormadan ben yazayım. Oyunda resmi olarak türkçe dil desteği vardır.
Yapacak bir şey yok sadece bazı yarışlar oynanabiliyor yani test sürüşü yapmak gibi oynanıyor işte olan pistlerde kendinizi deniyorsunuz.hocam oyun online olduğu için oynayamıyorum ne yapmam lazım?
Emeğiniz için teşekkürler. Debug menüde TR görünüyor ama seçip çıktığımızda yine US olarak kalıyor. Bunu çözemedim. En baştaki JP seçip çıkınca JP olarak kalıyor. Ama nedense bir çok dil gibi TR seçince yukarıda söylediğim sonuç oluyor.Siz sormadan ben yazayım. Oyunda resmi olarak türkçe dil desteği vardır.
TşkÇok hızlısın abi eline sağlık
Merhabalar! Forumdaki reklamları görmek hepimiz açısından can sıkıcı olabiliyor ve bunun farkındayız.
Tabii ki reklam engelleme eklentileri, reklamları engellemede harika bir iş çıkarsa da forum sitemizin varlığını sürdürmesi açısından reklamlara ihtiyacımız var. Bu yüzden forum sitemizde iyi bir deneyim yaşamak için AdBlock (Reklam Engelleme) eklentinizi devre dışı bırakın lütfen.
Anlayışınız için teşekkür ederiz...
Forumdan tam olarak faydalanmak, herhangi bir kısıtlama olmadan reklamsız kullanmak için destekçi üyelik sistemine göz atabilirsiniz.
DESTEKÇİ ÜYELİK