SON ÇIKAN POPÜLER OYUNLAR

PS4 PKG TORRENT OYUN Google Drive Linklerini İndirme Alternatif Metodu

baybarsturan

Yönetici
✧ Admin ✧
Inspector
9 Haziran 2020
6,984
41,485
113
GOOGLE DRIVE LİNKLERİNİ NORMAL PAYLAŞILMIŞ OLAN LİNKLERDEN İNDİRMEK İÇİN
SİZİN DE ÜCRETSİZ BİR GOOGLE DRIVE HESABI AÇMANIZ ÇOK ÖNEMLİDİR
BU YÜZDEN KENDİNİZE BİR GOOGLE DRIVE HESABI AÇIP VE BU HESABINIZA BİLGİSAYARINIZDA GİRİŞ YAPTIKTAN SONRA PAYLAŞILAN GOOGLE DRIVE LİNKLERİNİ İNDİRMEYİ DENEYİNİZ. BU ŞEKİLDE BAZI ÇALIŞMAYAN VE 24 SAAT BEKLEYİN DİYEN LİNKLER ÇALIŞABİLMEKTEDİR. EĞER GOOGLE HESABINIZ OLMADAN BU TÜR LİNKLERE TIKLARSANIZ İNDİRME ADRESİ AÇILMAYABİLİR. ÖZETLE ÖNCE BU DEDİĞİMİ YAPINIZ

EĞER BU DEDİĞİM DE İŞE YARAMIYOR İSE AŞAĞIDAKİ 3 METOT YAZISINI OKUYUP DENEYİNİZ

ÖNCE KENDİ ÜCRETSİZ GOOGLE DRIVE HESABINIZA GİRİŞ YAPTIKTAN SONRA
NORMAL PAYLAŞILAN İNDİRME LİNKLERİNE TIKLAYIP İNDİRMEYİ DENEDİNİZ
AMA AŞAĞIDAKİ 24 SAAT BEKLEME UYARISI ALDINIZ

1. METOT OLARAK AŞAĞIDAKİ BU UYARIYI GÖRDÜĞÜNÜZDE O GÜN ARA SIRA BU LİNKİ
TEKRAR KONTROL EDİN BELKİ 24 SAAT DOLMASINA 1 SAAT KALMIŞ OLABİLİR VE 1 SAATE
LİNK AÇILACAKTIR AMA UNUTMAYIN KISA SÜREDE YİNE ÇOK İNDİRME OLURSA BU LİNK
TEKRAR KAPANIR VE KAÇIRIRSANIZ 24 SAAT DAHA BEKLEMEK DURUMUNDA KALIRSINIZ
VEYA 1-2 GÜN ÇOK SIK KONTROL ETTİNİZ AMA SÜREKLİ BU 24 SAAT BEKLEYİN UYARISINI
VERİYOR İSE BİR SONRAKİ METOT İŞLEMİNİ DENEYİNİZ

ice_screenshot_20201018-220514.jpeg

AŞAĞIDAKİ 2 .METOD ARTIK GEÇERLİ DEĞİL (2022)
YUKARIDAKİ METOT 24 SAAT BEKLEYİN DİYORSA AYNI ANDA BUNU DA DENEYEBİLİRSİNİZ

2. METOT OLARAK AŞAĞIDAKİ GDBYBASS SİTESİNE

ELİNİZDEKİ ÇALIŞMAYAN LİNKİ YAPIŞTIRARAK DENEYİNİZ

AMA MAALESEF SON DÖNEMLERDE HERKES BU METODU KULLANDIĞINDAN BU İNDİRME
SİTESİNİN KAYNAKLARI DA BİTTİĞİNDEN ÇOĞU LİNK HERZAMAN İNDİRİLEMEMEKTEDİR

YİNE DE BU METODU DA DENEYİNİZ ARA ARA KAYNAKLAR DOLUNCA TEKRAR İNDİRME YAPILABİLİYOR

1Google Drive.png

BAKTINIZ YUKARIDAKİ 2 METOT DA İŞE YARAMADI

O ZAMAN BUYRUN 3. İNDİRME METODU İÇİN AŞAĞIDAKİ VİDEOMU İZLEYİN

BÜYÜK İHTİMAL BU İNDİRME YOLU İLE İNDİREBİLMENİZ GEREKİR

ŞİMDİYE KADAR BU 3. METOT İLE BENDE DAHA İNDİREMEDİĞİ DOSYA OLMADI
AMA ZAMANLA BU KEŞFETTİĞİM METOD DA GOOGLE TARAFINDAN KAPATILABİLİR

yhanova

Yardımsever Üyemiz
Kullanıcı
8 Temmuz 2020
974
1,091
93
Ben sayende hep 2. Metotu kullaniyorum hocam :)

baybarsturan

Yönetici
✧ Admin ✧
Inspector
9 Haziran 2020
6,984
41,485
113

fıro

Destekçi Üyemiz Aylık
Yardımsever Üyemiz
Kullanıcı
7 Temmuz 2020
2,306
2,739
113
Sevgili admin 24 saat değil 1 hafta bekledim yine aynı 24 saat bekleyin diyor böyle yapmazdı klasör ile indirmeyi deneyecegim inşallah olur torrent mega zippt yüklesen inan daha basit seninde bildiğin birşey vardır saygı duyarım ama inan çok zorlanıyoruz drive konusunda

PS4 KONSOL BİLGİLERİ
Model: SLİM
CUH Kodu: 2216A
Kapasite: 2 TB SSD
Versiyon: 5.05
Alım Yılı: 2020

saiyanemre

Yardımsever Üyemiz
Kullanıcı
24 Eylül 2020
298
260
63
''AMA SİZ SABIRSIZ BİRİSİNİZ HEMEN OLSUN İSTİYORSUNUZ''
Haydaa bizim ne kabahatimiz var hocam :(

baybarsturan

Yönetici
✧ Admin ✧
Inspector
9 Haziran 2020
6,984
41,485
113
Sevgili admin 24 saat değil 1 hafta bekledim yine aynı 24 saat bekleyin diyor böyle yapmazdı klasör ile indirmeyi deneyecegim inşallah olur torrent mega zippt yüklesen inan daha basit seninde bildiğin birşey vardır saygı duyarım ama inan çok zorlanıyoruz drive konusunda
3 nolu metod ile indirebilirsiniz. Bakalım 3 nolu metod ne kadar yaşayacak o da belli değil eğer bu da giderse zaten bizlerde yükleyecek yer bulmakta zorluk çekeceğiz yani o zaman hiç paylaşamayacağız.

Bahsettiğiniz sitelerden mega yüksek boyutlu dosyaları bedavaya yükleyemezsiniz çünkü hem bizim açımızdan ücretlidir hem sizin açınızdan indirmeye günlük kota koyar ve indiremezsiniz. Yani 5 GB lik dosyanın 2 GB sini indirince kotanız bitti der. Üstelik korsan linkleri çok sık silen bir sitedir.

Torrent için torrent sitelerine üye olup sürekli onlara çalışmam gerek yani sürekli onlar için upload etmem gerek yani bir sürü insan indirme yaparken ben bunun karşılığında upload etmem gerek ki istesem bile Türkiye deki upload hızları ile bu mümkün değil.

Zippyshare normalde kullanılabilir ama o da bizim için uğraştırıcı çünkü yükleyeceğim dosyaları en fazla 500 MB boyutunda bölmem gerekip çok parçalı yüklemem gerekiyor ama zippyshare de de iki problem var. İlki dosyalar bir süre indirme olmadığında sistemsel otomatik siliniyor yani size falan sormadan sistem dosyaları otomatik siliyor ve zippshare de korsan linklerini mega dan sonra sık silen sitelerden biridir.

Google Drive neden kullanıyorum. Diğerlerinden daha az silinme oluyor bunun için zaten gerçek dosya ismi kullanmamaya özen gösterip bir de RAR ile sıkıştırıyorum. Yükleme sınırı yok 50 GB bile tek parça yükleyebiliyorum. Linkler sınırsız kalıyor. Ücretsiz kullanabiliyorum.

Şunu bilin ki hiç bir korsan link uzun süre yaşamaz. Google drive linkleri en uzun yaşayan linklerden biridir. Yani mega yada zippyshare sitelerine yükleseydim aradan bir link bile silinse kullanılmaz hale gelecekti ve çok sık silinen siteler. Google Drive da 3 ay yaşıyor iser link diğerlerinde 1 ay yaşayamıyor.

Yani şu an Google Drive dan şikayet edenler eğer onları kullansaydım onlar daha erken silinecekti ve bu sefer link çalışmıyor abi şuraya yükle diyecekti.

Zaten elimden geldiğince link yeniliyorum internetim sürekli her gün upload yapıyor sizler için.

Özetle şikayet edeceğinize Google Drive sitesi olduğuna şükür edin çünkü linkler en çok orada kalıyor.

MEGA: Ücretli ve linkleri çok sık siliyor ve indirmeye günlük kota sınırı getiriyor kısaca yüksek boyutlu indirmeleri yapamazsınız.
Zippyshare: Ücretsiz ama 30 gün indirilmez ise o linkler otomatik siliniyor. Çok parçalı yüklemek gerek. Eğer korsan paylaşım tespit edilir ise yüklediğim bütün linkler bir kerede siliniyor.
Google Drive: Ücretsiz. Sınırsız kullanılabiliyor. Yüksek boyutlu dosya tek parça yüklenebiliyor ve en az silinen linkler oluyor.

İşin aslı hepsi temelde sıkıntılıdır yani hepsi eninde sonunda siliniyor ve sıfırdan bir daha yüklemek gerekiyor ama işte en çok dayananı google drive ve sınırlama getirse bile linki silmediği için alternatif size gösterdiğim yollardan biri ile indirebiliyorsunuz.
Bunlardan başka önerdiğiniz diğer indirme sitesi (Rus olan site dahil) bunlardan daha beterdir yani en iyileri bunlar zaten.

İşin özü paylaşımlar korsan olduğu için yasal olmuyor ve bunu fark eden indirme siteleri dosyaları yasaklıyor yada siliyor.

Son faturamdaki Upload miktarını paylaşayım. Bu indirme siteleri hakkındaki gerçekleri bilmeyen arkadaşları aydınlatabilmişimdir umarım.

ice_screenshot_20201020-222317.jpeg

Son düzenleme:

baybarsturan

Yönetici
✧ Admin ✧
Inspector
9 Haziran 2020
6,984
41,485
113

saiyanemre

Yardımsever Üyemiz
Kullanıcı
24 Eylül 2020
298
260
63

fıro

Destekçi Üyemiz Aylık
Yardımsever Üyemiz
Kullanıcı
7 Temmuz 2020
2,306
2,739
113
Sevgili admin fikirlerinde haklı olabilirsin birşey dediğim yok yaptığın işe çok saygı duyuyorum hiçte kolay bir iş yapmıyorsun idm yi google ekledim driver den yine inmedi 2 şıkkı 3 şıkkı da denedim kilit işareti çıkıyor indirme başarısız diyor sanırım 3.şıkkk 1 GB boyutunda olan indirmeler için geçerli 13 GB gibi indirim olursa olmuyor just cuse Gold comlpet edition oyununun 13gb upadet dosyasının linkini yenilermisin belki aşırı indirmeden kaynaklanan sıkıntı çözülebilir o oyundaki herseyi indirdim o bölüm kaldı olmuyorsa artık oyunu silicem sağlık olsun

Son düzenleme:
PS4 KONSOL BİLGİLERİ

maciras

Yardımsever Üyemiz
Kullanıcı
7 Temmuz 2020
679
1,465
93
Yine harika bir sunum ve muhteşem bir anlatım. Ağzına, emeğine, internetine ve upload hızına sağlık üstad. İyi ki varsın!

PS4 KONSOL BİLGİLERİ
Model: Pro
CUH Kodu:
Kapasite: 1 TB
Alım Yılı: 28.06.2019
PS5 KONSOL BİLGİLERİ
Model: Slim - Dijital
CFI Kodu:
Kapasite: 1 TB
Versiyon: Güncel
Alım Yılı: 22.03.2024

baybarsturan

Yönetici
✧ Admin ✧
Inspector
9 Haziran 2020
6,984
41,485
113
Sevgili admin fikirlerinde haklı olabilirsin birşey dediğim yok yaptığın işe çok saygı duyuyorum hiçte kolay bir iş yapmıyorsun idm yi google ekledim driver den yine inmedi 2 şıkkı 3 şıkkı da denedim kilit işareti çıkıyor indirme başarısız diyor sanırım 3.şıkkk 1 GB boyutunda olan indirmeler için geçerli 13 GB gibi indirim olursa olmuyor just cuse Gold comlpet edition oyununun 13gb upadet dosyasının linkini yenilermisin belki aşırı indirmeden kaynaklanan sıkıntı çözülebilir o oyundaki herseyi indirdim o bölüm kaldı olmuyorsa artık oyunu silicem sağlık olsun
3 nolu adımda eksik bir şey yapmışsınızdır. Videomu dikkatli izlemiş ve dinlemiş olsaydınız video uzamasın diye 21 GB lik dosyayı da test ettiğimi ve bu boyutta (21 GB 'lik dosya için) 45-50 dakika beklemeniz gerektiğini söylemiş olduğumu dinlemiş olmanız gerekirdi. Demek ki video dikkatli izlenmemiş üstün körü geçilmiş. 21 GB olduğuna göre 13 GB olmaması mantıklı değildir (eğer sorun boyutla ilgili olsaydı)
Lütfen videoyu dikkatli izleyerek tekrar deneyim ve bu metodu öğrenin böylece inmeyen dosyaları indirebilirsiniz ve sıkıntınız kalmaz.
Yani size diyorum ki 3 yol var eğer 2 yol çalışmıyor ise ve 3. sü indirir diyorsam bunu öğrenirseniz probleminiz çözülecektir.

Sizin için sizin olmuyor dediğiniz 3. metodu da test ettim ve çalışıyor. Bu kadar basit bir şey. Buyurun izleyin.

Lütfen bu metodu doğru deneyip olup olmadığını haber veriniz. Ben de size başka indirme linkleri eklerim ama önce lütfen deneyin ve öğrenin.

Son düzenleme:

fıro

Destekçi Üyemiz Aylık
Yardımsever Üyemiz
Kullanıcı
7 Temmuz 2020
2,306
2,739
113
Sevgili kıymetli admin senin her paylaşımlarını dikkatli takip ediyorum izledim driveri kalsör açtım içine indirdigim dosyayı ekledim klasör ile beraber indirdim kilit işareti cıktı belli bir süre bekledim dosya indirilemiyor çıktı doğrudur siz 3.şıkı indirmiş olabilirsiniz ama maalesef sorun benden devam ediyor :(

PS4 KONSOL BİLGİLERİ

baybarsturan

Yönetici
✧ Admin ✧
Inspector
9 Haziran 2020
6,984
41,485
113
Sevgili kıymetli admin senin her paylaşımlarını dikkatli takip ediyorum izledim driveri kalsör açtım içine indirdigim dosyayı ekledim klasör ile beraber indirdim kilit işareti cıktı belli bir süre bekledim dosya indirilemiyor çıktı doğrudur siz 3.şıkı indirmiş olabilirsiniz ama maalesef sorun benden devam ediyor :(
Lütfen siz de birebir yaptığınız işlemi videoya çekip yükleyin ben nerede hata yaptığınızı size göstereyim çünkü bunu öğrenmezseniz çoğu oyunda aynı şey başınıza gelecek. Dosyayı tekrar test ettim yani bu sefer dosya indirmeye kadar ilerledim. Toplam yarım saat sürdü.

Lütfen bir yerde eksiğiniz vardır kontrol edin. Bunu öğrenmezseniz diğer bütün oyunlarda sorup duracaksınız.

Merak etmeyin bu oyun için yeni linkler ekleyeceğim ama bunu öğrenmezseniz ya diğer oyunlar ne olacak.

Sizden tekrar denemenizi nerede hata olduğunu anlamak için de video bekliyorum.

BU 3. METOD ÇALIŞMAKTADIR. BENDE OLUYOR SİZDE OLMUYOR GİBİ BİR ŞEY MÜMKÜN DEĞİL. SİZDE EKSİK OLAN BİR ŞEY VARDIR.

fıro

Destekçi Üyemiz Aylık
Yardımsever Üyemiz
Kullanıcı
7 Temmuz 2020
2,306
2,739
113
Değerli baybarsturan bir çok paylaşımlarınızda google driveden indirdim sorun olmadı yeri geldi 50 gb lık bile indirdim bendeki virüs programından da kaynaklanıyor olabilir şuan yine deneyeçegim akşam işe gidiyorum olmadı yarın izinliyim googleyi tamamen silip herşeyi baştan kuracagım siz paylaşımlarınızda sistemden kayanaklanan bir sorun olmuyor kolay kolay ben yine sizin paylaşımlarınızı gönülden takip edecegim saygılar saglıcakla kalın ..

PS4 KONSOL BİLGİLERİ

baybarsturan

Yönetici
✧ Admin ✧
Inspector
9 Haziran 2020
6,984
41,485
113
Değerli baybarsturan bir çok paylaşımlarınızda google driveden indirdim sorun olmadı yeri geldi 50 gb lık bile indirdim bendeki virüs programından da kaynaklanıyor olabilir şuan yine deneyeçegim akşam işe gidiyorum olmadı yarın izinliyim googleyi tamamen silip herşeyi baştan kuracagım siz paylaşımlarınızda sistemden kayanaklanan bir sorun olmuyor kolay kolay ben yine sizin paylaşımlarınızı gönülden takip edecegim saygılar saglıcakla kalın ..
Senin için Google Drive Linkini yeniledim yani ilgili oyun konusunda aynı google drive linkini tekrar dene şimdi indirebiliyor olman gerek yani 24 saat bekleyin demeden indirme bağlantısı gelmesi gerekir.
Ayrıca bütün yüklediğim dosyaları başka hesaba aktardım şu an çalışmayan bütün paylaşımlarım tekrar aktif oldu yani 24 saat bekletmez ama ne kadar dayanır orasını bilemem belki 1-2 ay içinde belki çok daha kısa sürede yine bekletebilir o zaman yine taşımaya çalışırım.

Ama diğer taraftan bu 3. metot ile indirmeyi öğrenmende fayda var. yani deneyerek öğrenmenizde fayda var ve inmeyen linklerde 3. metot işe yarıyor birebir test ettim sizle videoda paylaştım. Yani sizde de olması gerekir eğer olmuyor ise işte orasını sizin çözmeniz gerekiyor yoksa diğer oyun konularında sürekli başka link isteyeceksiniz ama sürekli bunu yapabilmem mümkün değil. Kısaca 3. metot yolunu da öğrenirseniz ileride linkler bekletmeye başlarsa yani anlık olarak çalışmaz ise bu şekilde indirebilirsiniz yani öğrenmenizde fayda var.

Son düzenleme:

jaxx

Kullanıcı
13 Ağustos 2020
49
0
6
Yaptığınız iş için teşekkürler, videoda anlatılan yöntemi test ettim% 100 çalışıyor, tekrar çok teşekkürler.

mypalaslioglu

Kullanıcı
17 Ocak 2021
42
9
8
Lütfen siz de birebir yaptığınız işlemi videoya çekip yükleyin ben nerede hata yaptığınızı size göstereyim çünkü bunu öğrenmezseniz çoğu oyunda aynı şey başınıza gelecek. Dosyayı tekrar test ettim yani bu sefer dosya indirmeye kadar ilerledim. Toplam yarım saat sürdü.

Lütfen bir yerde eksiğiniz vardır kontrol edin. Bunu öğrenmezseniz diğer bütün oyunlarda sorup duracaksınız.

Merak etmeyin bu oyun için yeni linkler ekleyeceğim ama bunu öğrenmezseniz ya diğer oyunlar ne olacak.

Sizden tekrar denemenizi nerede hata olduğunu anlamak için de video bekliyorum.

BU 3. METOD ÇALIŞMAKTADIR. BENDE OLUYOR SİZDE OLMUYOR GİBİ BİR ŞEY MÜMKÜN DEĞİL. SİZDE EKSİK OLAN BİR ŞEY VARDIR.
Bendeki sorun bu.Linki açtığımda bu çıkıyor hiçbir şey yapamıyorum.

Ekli dosyalar

Üst Alt

AdBlock (Reklam Engelleyici) Tespit Edildi!

Merhabalar! Forumdaki reklamları görmek hepimiz açısından can sıkıcı olabiliyor ve bunun farkındayız.

Tabii ki reklam engelleme eklentileri, reklamları engellemede harika bir iş çıkarsa da forum sitemizin varlığını sürdürmesi açısından reklamlara ihtiyacımız var. Bu yüzden forum sitemizde iyi bir deneyim yaşamak için AdBlock (Reklam Engelleme) eklentinizi devre dışı bırakın lütfen.

Anlayışınız için teşekkür ederiz...

Forumdan tam olarak faydalanmak, herhangi bir kısıtlama olmadan reklamsız kullanmak için destekçi üyelik sistemine göz atabilirsiniz.
DESTEKÇİ ÜYELİK

AdBlock'u Devre Dışı Bıraktım