manba2222
Kullanıcı
- 29 Aralık 2021
- 75
- 15
- 8

Goldhen hile için güncelleme yapmış herhalde.
uygulamadan update yapmak yeterli mi hileye ulaşmak için tam olarak bilmiyorum nasıl yapıyoruz?
Maşallah abi hızına yetişemiyoruzPaylaştığınız resimden hilenin eski update 4.02 için olduğunu görüyorum yani yeni çıkan Valhalla DLC destekli 5.01 için olan değil.
Normalde Goldhen Cheats Manager uygulaması içinden update yapılarak en son çıkan hileler alınır ama şu an için 5.01 hileleri daha eklenmemiş. Ama yakında eklenir.
Beklemek istemiyorsanız aşağıdaki konudan yeni 5.01 hilelerini indirip elle kendiniz konsola atmalısınız. Atmak için ya konsola bilgisayardan filezilla ile bağlanacaksınız yada bu hileleri bir usb flash bellek içine atıp konsolunuza yükleyeceğiniz xplorer(dosya düzenleme programı) uygulaması ile atabilirsiniz.
Hileleri atacağınız klasör adı ve yolu budur.
/data/GoldHEN/cheats/json
yani json uzantılı oyun hilelerini bu klasör içine kopyalayın.
Hile konusu bu
Üstat, öncelikle paylaşım için teşekkür ederim. Ellerine, emeklerine sağlık.Yada işinizi kolaylaştırayım aşağıdaki hile paketini yükleyiniz. Bu hile paketini çalıştırınca tüm güncel hileler konsola yüklenecek ve konsol kapanacaktır. Konsolu tekrar açıp kırınız ve artık konsolunuza en son güncel hileler yüklenmiştir. Sonra oyunları çalıştırınca Goldhen hileleri GoW Ragnarok 5.01 hileleri dahil oyunlarda görünecektir.
[Gizli içerik]
Bu program json ve mc4 hilelerini konsolda /data/GoldHEN/cheats/json ve mc4 klasörleri içine atıyor. Ondan sonra klasik hileler ilgili oyunlarda Share tuşu ile seçiliyor.Üstat, öncelikle paylaşım için teşekkür ederim. Ellerine, emeklerine sağlık.
Bu uygulamayı yükleyince hileler otomatik olarak oyunda aktif olmuyor değil mi? Sanırım hileler pasif şekilde duruyor ancak kullanıcı isterse hileleri aktif edebiliyor. Son olarak hileleri aktif edebilmek için SHARE tuşuna basılı tutmamız mı gerekiyor?
Güzel ve açıklayıcı bilgilendirme için teşekkürler üstat. Her zamanki gibi yine çok net anlatmışsınBu program json ve mc4 hilelerini konsolda /data/GoldHEN/cheats/json ve mc4 klasörleri içine atıyor. Ondan sonra klasik hileler ilgili oyunlarda Share tuşu ile seçiliyor.
Ustam 5.05 için en güncel GoldHen hangisi acabaUygulmadan update yapmanız yeterli interneti açmayı unutmayın update tuşuna basınca ınternet yazan seçeneği seçeceksiniz sonra hileler yüklenince oyuna girip share tuşuna basın hile menüsü gelecektir GoldHEN 2.3 veya üstü kullanmayı unutmayın
2.4B14 en günceli ama beta sürüm olduğu için ben şahsen 2.3 kullanıyorum kırma sayfası içinde es7in1site sitesine bakabilirsiniz bir çok kırma sitesi orda var istediğinizi seçinUstam 5.05 için en güncel GoldHen hangisi acaba
tekrar silmek istedeğimizde nasıl sileceğiz hileleri uygulamayı siliyorum ama hileler duruyorBu program json ve mc4 hilelerini konsolda /data/GoldHEN/cheats/json ve mc4 klasörleri içine atıyor. Ondan sonra klasik hileler ilgili oyunlarda Share tuşu ile seçiliyor.
En kolay yolu konsolda Xplorer (Dosya Yöneticisi) yüklü ise onun ile,tekrar silmek istedeğimizde nasıl sileceğiz hileleri uygulamayı siliyorum ama hileler duruyor
sağol abi teşekkür ederim bilgin için her zaman yardımcı oluyorsun burdaki arkadaşlara seni taktir ediyorumEn kolay yolu konsolda Xplorer (Dosya Yöneticisi) yüklü ise onun ile,
/data/GoldHEN/cheats/
klasörü içinde bütün hile çeşitlerini bulabilir ve istediğinizi yada hepsini silebilirsiniz (cheats klasörünü silersen hepsi silinir).
Diğer yol ise Filezilla FTP programı ile bilgisayardan konsola bağlanarak yine aynı yola gidip silebilirsiniz.
Bir de bilgisayarda exe programı vardı ama o daha kafa karıştırıcı yani hilelerin tamamı siliniyor yada ekleniyor yani ayarlaması zor o yüzden o kullanışlı değil.
Merhabalar! Forumdaki reklamları görmek hepimiz açısından can sıkıcı olabiliyor ve bunun farkındayız.
Tabii ki reklam engelleme eklentileri, reklamları engellemede harika bir iş çıkarsa da forum sitemizin varlığını sürdürmesi açısından reklamlara ihtiyacımız var. Bu yüzden forum sitemizde iyi bir deneyim yaşamak için AdBlock (Reklam Engelleme) eklentinizi devre dışı bırakın lütfen.
Anlayışınız için teşekkür ederiz...
Forumdan tam olarak faydalanmak, herhangi bir kısıtlama olmadan reklamsız kullanmak için destekçi üyelik sistemine göz atabilirsiniz.
DESTEKÇİ ÜYELİK