handsomemahmut
Kullanıcı
- 18 Kasım 2020
- 9
- 1
- 3

teşekkürler
@baybarsturan hocam, CUSA34384 DLC çıkmış, update dosyalarını nasıl çevirebiliriz. Konuyu bulamadım.save dosyalarını da apolla da bılamadım, 3 dosya buluyor ama hangisi güncel olan çözemedim. save dosyamı bozmak da istemiyorum.Maalesef ne Cyber ne de Opoisso bu CUSA34384 kodlu sürüm için 5.01 Update ve Valhalla DLC dosyasını paylaşmadı çünkü bu CUSA kodlu olanı Fugazi yapıyor ve ancak o paylaşabilir. yani diğerleri ona saygı duyarak o versiyonu yapmıyorlar. İleride paylaşılır mı bilinmez ama paylaşırlar ise o linkleri de ekleriz. Eğer kendiniz update ve DLC dosyalarının versiyonunu diğer sürüme göre dönüştürme işlemlerini biliyorsanız istediğiniz CUSA versiyonunu indirip dosyaları çevirerek yapabilirsiniz ama bilmiyorsanız tavsiyem ve en kolayı diğer sürümlerden baştan indirmeniz olacaktır. Save dosyasınız var ise yani bu sürümde oynamışlığınız var ise o zaman da Apollo Save Tool ile save dosyasını diğer CUSA kodlu oyuna göre ayarlaya bilirisiniz.
İlk mesajda da yazıldığı gibi tüm EUR CUSA kodlu sürümler de DLC ortak yani tek kodlu o da 34386 ve tüm EUR sürümler CUSA34386 olanı yani bu indirdiğinizi kuracak. Yükleyin olacaktır. Bir tek CUSA34384 kodlu USA sürümün DLC'si ayrıdır.merhaba 34390 kodlu bölümdeki valhalla dlc sini indirmeye başladığımızda 34386 kodlu dlc yi indiriyor
Sizin gibi durumda olanlar için CUSA38384 için Update 5.01 sürümünü ben çevirdim. Bugün upload edeyim yarın paylaşırım, denersiniz.@baybarsturan hocam, CUSA34384 DLC çıkmış, update dosyalarını nasıl çevirebiliriz. Konuyu bulamadım.save dosyalarını da apolla da bılamadım, 3 dosya buluyor ama hangisi güncel olan çözemedim. save dosyamı bozmak da istemiyorum.
Üstat çok teşekkürler.Sizin gibi durumda olanlar için CUSA38384 için Update 5.01 sürümünü ben çevirdim. Bugün upload edeyim yarın paylaşırım, denersiniz.
9.00 için olan Update 5.01 upload ettim. Deneyip haber veriniz. Bu CUSA34384 için yeni konu açtım. Aşağıdaki linkten bakınız.Üstat çok teşekkürler.
Merhabalar! Forumdaki reklamları görmek hepimiz açısından can sıkıcı olabiliyor ve bunun farkındayız.
Tabii ki reklam engelleme eklentileri, reklamları engellemede harika bir iş çıkarsa da forum sitemizin varlığını sürdürmesi açısından reklamlara ihtiyacımız var. Bu yüzden forum sitemizde iyi bir deneyim yaşamak için AdBlock (Reklam Engelleme) eklentinizi devre dışı bırakın lütfen.
Anlayışınız için teşekkür ederiz...
Forumdan tam olarak faydalanmak, herhangi bir kısıtlama olmadan reklamsız kullanmak için destekçi üyelik sistemine göz atabilirsiniz.
DESTEKÇİ ÜYELİK