Bekir yücel
Kullanıcı
- 20 Kasım 2021
- 50
- 5
- 8

teşekurler
Hocam Gold Hen'e geçin, bu oyun Gold Hen üzerinde sorunsuz çalışıyor.MİRA HEN KULLUNIYORUM
teşekkürlerArkadaşlar, oyunun kırık konsollarda çalıştığı Cyber tarafından paylaşılmıştı. Kendisinin 5.07 konsol kullandığını düşünürsek backport da yapmış görünüyor. Sonuç itibari oyunu upload edip linkleri eklemesini bekliyoruz. Birkaç saat veya birkaç gün süreceğini unutmayın.
![]()
teşekkürler.Arkadaşlar, oyunun kırık konsollarda çalıştığı Cyber tarafından paylaşılmıştı. Kendisinin 5.07 konsol kullandığını düşünürsek backport da yapmış görünüyor. Sonuç itibari oyunu upload edip linkleri eklemesini bekliyoruz. Birkaç saat veya birkaç gün süreceğini unutmayın.
![]()
Goldhen 2.2.4 kullanmalısın Sende eski Hen olduğu için God Of Warı Yükleyemiyorsun.Sorun ondan kaynaklı yapamadıysan özelden bana mesaj at tarif ediyim Goldhen 2.2.4 offline olanı tavsiye ederim onu yap sonra God of warı yükle Sıralama şu şekilde olacak God Of War Ana Oyun-2.00 Güncelleme-2.0.4 Güncelleme-Dlc Paketi (2 Adet Olan Eklenti) Not: Yeni Heni yapmadan önce internet tarayıcı verileri temizle çerezleri temizle yer iminde eski hen kayıtlıysa sil sonra cihazı baştan başlat yeni heni yapMİRA HEN 5.05 SÜRÜM PS4 PRO KIRIK MAKİNALARA GOLDHEN 2.2.1.SÜRÜMÜ KURMALIMIYIM BAŞKA BİR SON SÜRÜMMÜ YÜKLEMELİYİM GOD OF WAR RAGNOROGU AÇMAYA ÇALIŞIYORUM YARDIMCI OLABİLİRMİSİN
Arkadaşlar oyun 5.05 de çalışmıyor, ben bütün linkleri denedim hiç birini açmadı, yazılımı 9.00 a yükselttim ondan sonra açıldı. 5.05 olan arkadaşlar boşuna uğraşmasın.Arkadaslar oyunu 5.05 de oynayan varmi, ben bir türlü yükleyemedim.
Yazılımı 9.00 a yükseltmenize gerek yoktu bende 5.07 deyim oynuyorum siz eski hen kullandığınız İçin oyunu yüklerken hata verir oyun yüklenmez yeni hen Goldhen 2.2.4 hen yapsaydınız rahatlıkla oynardınız bir üst mesajda diğer arkadaşa anlatmıştım okusaydınız gerek yoktu 9.00 a yükseltmenizeArkadaşlar oyun 5.05 de çalışmıyor, ben bütün linkleri denedim hiç birini açmadı, yazılımı 9.00 a yükselttim ondan sonra açıldı. 5.05 olan arkadaşlar boşuna uğraşmasın.
Merhabalar! Forumdaki reklamları görmek hepimiz açısından can sıkıcı olabiliyor ve bunun farkındayız.
Tabii ki reklam engelleme eklentileri, reklamları engellemede harika bir iş çıkarsa da forum sitemizin varlığını sürdürmesi açısından reklamlara ihtiyacımız var. Bu yüzden forum sitemizde iyi bir deneyim yaşamak için AdBlock (Reklam Engelleme) eklentinizi devre dışı bırakın lütfen.
Anlayışınız için teşekkür ederiz...
Forumdan tam olarak faydalanmak, herhangi bir kısıtlama olmadan reklamsız kullanmak için destekçi üyelik sistemine göz atabilirsiniz.
DESTEKÇİ ÜYELİK