emre3423
Kullanıcı
- 17 Haziran 2022
- 3
- 0
- 1

Teşekkürler hocam. Siz olmasanız bizler ne yapardık.
çok teşekkürlerArkadaşlar, oyunun kırık konsollarda çalıştığı Cyber tarafından paylaşılmıştı. Kendisinin 5.07 konsol kullandığını düşünürsek backport da yapmış görünüyor. Sonuç itibari oyunu upload edip linkleri eklemesini bekliyoruz. Birkaç saat veya birkaç gün süreceğini unutmayın.
Ek olarak, konu başına da eklediğim monitör destek konusunda, desteklerinizi bekliyorum arkadaşlar.
![]()
Teşekkürler hocam emeklerinize sağlıkÇalışır kardeşim.![]()
169 reisArkadaşlar son kez soruyorum. CUSA34388 kodlu oyunda başka eksik part var mı?
99 104 152 167 olanları upload ediyorum.
Sağ olasın kardeşim, işime çok yaradı.96.Part kardeşim
İndir EP9000 CUSA34388 GOWRAGNAROK00000 A0100 V0100 CyB1K part167
Dosyayı indir EP9000 CUSA34388 GOWRAGNAROK00000 A0100 V0100 CyB1K part167dosya.co
Torrent linkleri uçmuşTorrent deneyeceğim, emeği geçen herkese teşekkürler.
Hallediyorum.hocam @Scofield bi 169 da bakarmısın CUSA34388
Upload ediyorum.part 104 sıkıntılı çözümünü nasıl yapabilriz arkadaşlar
teşekkür ederimUpload ediyorum.![]()
emeğinize sağlıkteşekkürler, emeklerinize sağlık
Merhabalar! Forumdaki reklamları görmek hepimiz açısından can sıkıcı olabiliyor ve bunun farkındayız.
Tabii ki reklam engelleme eklentileri, reklamları engellemede harika bir iş çıkarsa da forum sitemizin varlığını sürdürmesi açısından reklamlara ihtiyacımız var. Bu yüzden forum sitemizde iyi bir deneyim yaşamak için AdBlock (Reklam Engelleme) eklentinizi devre dışı bırakın lütfen.
Anlayışınız için teşekkür ederiz...
Forumdan tam olarak faydalanmak, herhangi bir kısıtlama olmadan reklamsız kullanmak için destekçi üyelik sistemine göz atabilirsiniz.
DESTEKÇİ ÜYELİK