- 6 Aralık 2020
- 80
- 18
- 8

Hmm nasıl desem playstationlarda bölge şeyi var ya trden alınmış cihazda olur dimi.. yani cusa birsey birsey usa yazıyordu ya bazı oyunlarda onu kastetmiştimeu cihaz derken tam olarak ne demek istediniz ?
Hmm nasıl desem playstationlarda bölge şeyi var ya trden alınmış cihazda olur dimi.. yani cusa birsey birsey usa yazıyordu ya bazı oyunlarda onu kastetmiştimeu cihaz derken tam olarak ne demek istediniz ?
evet sıkıntısız çalışır sorun olmaz eğer 9.00 konsol kullanıyorsanız backport gerektirmeden rahatlıkla oynayabilirsiniz türkçe cusa kodlu oyun paylaşılacaktır zaten forumdaHmm nasıl desem playstationlarda bölge şeyi var ya trden alınmış cihazda olur dimi.. yani cusa birsey birsey usa yazıyordu ya bazı oyunlarda onu kastetmiştim
Tamamdır hocam 9.00 versiyon var zaten.. ama 128lik USB belleği astı bu oyun PC’den usbsiz yükleme konusunu arıyorum şu andaevet sıkıntısız çalışır sorun olmaz eğer 9.00 konsol kullanıyorsanız backport gerektirmeden rahatlıkla oynayabilirsiniz türkçe cusa kodlu oyun paylaşılacaktır zaten forumda
internetiniz kaç mbps ?Tamamdır hocam 9.00 versiyon var zaten.. ama 128lik USB belleği astı bu oyun PC’den usbsiz yükleme konusunu arıyorum şu anda![]()
35 sanırıminternetiniz kaç mbps ?
bilgisayar ve konsolu kablolu mu kablosuz mu bağlıyorsunuz ?35 sanırım
Kablosuz hocambilgisayar ve konsolu kablolu mu kablosuz mu bağlıyorsunuz ?
@Scofield'a iletelim. İmkanı olup destek olan arkadaşlara teşekkürler.Hadi hayırlı olsun. Kanka IBAN gönder özelden
Öncelikle buradan aşağı inip .pkg olan dosyayı konsola kurun https://github.com/0x199/ps4-ipi/releases/tag/01.01 sonra bilgisayarınızda yoksa filezilla programını indirip kurun Download FileZilla Client for Windows (64bit x86) sonra konsolda goldhen kısmına gelip enable ftp server kısmına gelin ve ekranda gelen bilgileri filezilla programına yazın ve filezilla programıyla konsola bağlandınız zaman data klasörüne girip istediğin pkg dosyasını bu klasöre atın ve yükleme işlemi bittikten sonra konsolda internal pkg installer programını çalıştırın ve pkg dosyası kurulduktan sonra data klasöründeki pkg dosyasını silin bu programla hem oyun pkg dosyalarını hemde oyunların güncelleme dlc gibi pkg dosyalarını kurabilirsiniz kısacası her pkg dosyasını kurabilirsiniz bu şekilde usb gerekmeden pkg dosyalarını kurabilirsinizKablosuz hocam
@osirishermes Hepimiz için hayırlı olsun kardeşim. Özelden dönüş yaptım.Hadi hayırlı olsun. Kanka IBAN gönder özelden
Anladım hocam linkler gelsin deneyeyim çok teşekkür ediyorumÖncelikle buradan aşağı inip .pkg olan dosyayı konsola kurun Release 01.01 · 0x199/ps4-ipi sonra bilgisayarınızda yoksa filezilla programını indirip kurun Download FileZilla Client for Windows (64bit x86) sonra konsolda goldhen kısmına gelip enable ftp server kısmına gelin ve ekranda gelen bilgileri filezilla programına yazın ve filezilla programıyla konsola bağlandınız zaman data klasörüne girip istediğin pkg dosyasını bu klasöre atın ve yükleme işlemi bittikten sonra konsolda internal pkg installer programını çalıştırın ve pkg dosyası kurulduktan sonra data klasöründeki pkg dosyasını silin bu programla hem oyun pkg dosyalarını hemde oyunların güncelleme dlc gibi pkg dosyalarını kurabilirsiniz kısacası her pkg dosyasını kurabilirsiniz bu şekilde usb gerekmeden pkg dosyalarını kurabilirsiniz
Rica ederim inşallah oyun geldiğinde pkg dosyasını kurabilirsiniz şimdiden iyi oyunlar dilerimAnladım hocam linkler gelsin deneyeyim çok teşekkür ediyorum
bunun videosunu nerde bulabilirim anlama zorluğu vardaÖncelikle buradan aşağı inip .pkg olan dosyayı konsola kurun https://github.com/0x199/ps4-ipi/releases/tag/01.01 sonra bilgisayarınızda yoksa filezilla programını indirip kurun Download FileZilla Client for Windows (64bit x86) sonra konsolda goldhen kısmına gelip enable ftp server kısmına gelin ve ekranda gelen bilgileri filezilla programına yazın ve filezilla programıyla konsola bağlandınız zaman data klasörüne girip istediğin pkg dosyasını bu klasöre atın ve yükleme işlemi bittikten sonra konsolda internal pkg installer programını çalıştırın ve pkg dosyası kurulduktan sonra data klasöründeki pkg dosyasını silin bu programla hem oyun pkg dosyalarını hemde oyunların güncelleme dlc gibi pkg dosyalarını kurabilirsiniz kısacası her pkg dosyasını kurabilirsiniz bu şekilde usb gerekmeden pkg dosyalarını kurabilirsiniz
Arda'nın bahsettiği gibi yapılabilir fakat küçük boyutlu dosyaları kurmak için kolay bir yöntem. Böyle yapılırsa konsolda 2x boyutunda yer gerekir. Oyunu dahili hafızaya kopyalamak ve yüklemek için ayrı ayrı. Yardım konusu da açalabilir yada özelden yazabilirsin bizlere. Arada kaybolabilir bilgiler.Anladım hocam linkler gelsin deneyeyim çok teşekkür ediyorum
bunun videosunu nerde bulabilirim anlama zorluğu varda
ben hep böyle yapıyordum eskiden abi ama dediğin gibi konslda ne kadar yer olduğunu dikkat etmek gerekArda'nın bahsettiği gibi yapılabilir fakat küçük boyutlu dosyaları kurmak için kolay bir yöntem. Böyle yapılırsa konsolda 2x boyutunda yer gerekir. Oyunu dahili hafızaya kopyalamak ve yüklemek için ayrı ayrı. Yardım konusu da açalabilir yada özelden yazabilirsin bizlere. Arada kaybolabilir bilgiler.
yarın gelir diye tahmin ediyorum yarın foruma bakmanız yeterli olacaktırLinkler geldiğinde biri mail falan atabilir mi :d veya profilime mesaj
Abi bu mükemmel haber birde rdr 2 nin turkce yamasi gelsin lütfen elinize emeğinize sağlık baş tacisinizArkadaşlar, oyunun kırık konsollarda çalıştığı Cyber tarafından paylaşılmıştı. Kendisinin 5.07 konsol kullandığını düşünürsek backport da yapmış görünüyor. Sonuç itibari oyunu upload edip linkleri eklemesini bekliyoruz. Birkaç saat veya birkaç gün süreceğini unutmayın.
Ek olarak, konu başına da eklediğim monitör destek konusunda, desteklerinizi bekliyorum arkadaşlar.
![]()
Maalesef şu anlık gta 5 ve rdr 2 gibi oyunlar için yama yapılamıyorAbi bu mükemmel haber birde rdr 2 nin turkce yamasi gelsin lütfen elinize emeğinize sağlık baş tacisiniz
Merhabalar! Forumdaki reklamları görmek hepimiz açısından can sıkıcı olabiliyor ve bunun farkındayız.
Tabii ki reklam engelleme eklentileri, reklamları engellemede harika bir iş çıkarsa da forum sitemizin varlığını sürdürmesi açısından reklamlara ihtiyacımız var. Bu yüzden forum sitemizde iyi bir deneyim yaşamak için AdBlock (Reklam Engelleme) eklentinizi devre dışı bırakın lütfen.
Anlayışınız için teşekkür ederiz...
Forumdan tam olarak faydalanmak, herhangi bir kısıtlama olmadan reklamsız kullanmak için destekçi üyelik sistemine göz atabilirsiniz.
DESTEKÇİ ÜYELİK