- 31 Aralık 2021
- 68
- 19
- 8

bu ne hız maşallah
Kaçıncı rar da kaldın kardeşim sen azmı kalmıştı indirmenDiyecek söz var mı ? @hakan_710 @dila2011 @Scofield
Ekli dosyayı görüntüle 9275
159 sonrası yok bendede .Baştanmı başlamam gerekKaçıncı rar da kaldın kardeşim sen azmı kalmıştı indirmen
Hocam bende de tam 140.dosya bitti linkler bitti. Ne yapacağımı bende bilmiyorum artık hayırlısıDiyecek söz var mı ? @hakan_710 @dila2011 @Scofield
Bu olayı yemnin ederim dün gece scofield e dedim olursa şaşma diye ve olmuş meraklanmayın @baybarsturan abiniz sizin için upload eder en olmadı bu arada @ardaerdurak111 senin tabirinle nalet diyordunya gene devam ediyor sabretDiyecek söz var mı ? @hakan_710 @dila2011 @Scofield
sildim gitti bile abi 49 partı zor indirdi zaten şimdi torentten indiriyorumKaçıncı rar da kaldın kardeşim sen azmı kalmıştı indirmen
Baştan başlamayın linkler gelirse geleceği de tam belli değil yükleyen arkadaş tekrar yükler mi bilinmez olur da yüklerse kaldığınız rar dosyalarını indirip manuel olarak çıkartma yapın yada tavsiyem zamanımız var ise başka cusa kodlu oyunu indirin isterseniz159 sonrası yok bendede .Baştanmı başlamam gerek
çoktan partlara elvede dedim abi ne yapayım sen söyle allah aşkına ya torrentten indiriyorum@ardaerdurak111 al indir buradan kaçıncı partda kaldıysan mahmut abin ne güne duruyor
[Gizli içerik]
Mahmut abi arda yerine ben kullanıyorum hakkını helal et@ardaerdurak111 al indir buradan kaçıncı partda kaldıysan mahmut abin ne güne duruyor
[Gizli içerik]
Keşke silmeseydin 249 rar da vardı yazık oldu emeğine sağlık olsunsildim gitti bile abi 49 partı zor indirdi zaten şimdi torentten indiriyorum
En sağlamlari bunlar arkadaşlar bunlarda kolay kolay o rar dosyası bu rar dosyası inmedi sorunu olmaz en azından eskisinden kat kat iyidir
bu oyunu 500. kez indirişim abi bıktım harbiden bıktım 1fichier hata verdi zippyshare bir zaman sonra aşırı yavaşladı sonra torrent denedim sildim tekrar zippyshare indirdim tüm parltar uçtu şimdi torrent indiriyorumKeşke silmeseydin 249 rar da vardı yazık oldu emeğine sağlık olsun
Aynen öyle ben oyunu indirdiğimde bir kutlama rica ediyorumArda oyunu yüklediğinde sitedeki tüm kullanıcılar oyunu bitirmiş olacak buna bende dahil![]()
Hocam şimdi indirmeyi denedim ama çevrimdışı diyor bu linklerde aynı sekilEn sağlamlari bunlar arkadaşlar bunlarda kolay kolay o rar dosyası bu rar dosyası inmedi sorunu olmaz en azından eskisinden kat kat iyidir
Silinen linkler ile uyumlumu[Gizli içerik]
buda fix hepsinde çalışan
[Gizli içerik]
sorunsuz bunları ındır sen
CUSA34388 buda
Merhabalar! Forumdaki reklamları görmek hepimiz açısından can sıkıcı olabiliyor ve bunun farkındayız.
Tabii ki reklam engelleme eklentileri, reklamları engellemede harika bir iş çıkarsa da forum sitemizin varlığını sürdürmesi açısından reklamlara ihtiyacımız var. Bu yüzden forum sitemizde iyi bir deneyim yaşamak için AdBlock (Reklam Engelleme) eklentinizi devre dışı bırakın lütfen.
Anlayışınız için teşekkür ederiz...
Forumdan tam olarak faydalanmak, herhangi bir kısıtlama olmadan reklamsız kullanmak için destekçi üyelik sistemine göz atabilirsiniz.
DESTEKÇİ ÜYELİK