awesome1834
Kullanıcı
- 10 Temmuz 2021
- 70
- 10
- 8

tşk
Friends, it was shared by Cyber that the game works on broken consoles. Considering that he is using 5.07 console, it seems that he did a backport. As a result, we are waiting for him to upload the game and add the links. Note that it will take a few hours or a few days.
In addition, I am waiting for your support, friends, about the monitor support, which I have added to the beginning of the topic.
![]()
Ps5 in 4,03 yada 4,51 yazılımını tam anlamıyla kırsalardı şimdi Ps5 konsolda ne güzel oynardık. Bu hipervisor korumasını artık ne zaman aşıp tam anlamı ile Ps5 te jailbreak işlemini gerçekleştirirlerse bizim gibi Ps5 sahipleri de o zaman oynayabilir.@KenKon Rica ederim kardeşim. Zaten bugün en geç yarın geleceğini bildiğim için konusunu erkenden açtım. Gerçi bu konuyu ilk oluşturma tarihim 7 Temmuz'dur.![]()
Onun için idm yakalama ayarlarına bakın vpn ile bağlantılı değil.Şimdi vpnyi kurdum eklenti olarak yalnız idm pkgyi bulamıyor niye bulamıyor bunu c362939285 adlı dosyayı buluyor click here download file tuşuna bastığımda
Heyecanla bekliyoruz.
Çok iyiArkadaşlar, oyunun kırık konsollarda çalıştığı Cyber tarafından paylaşılmıştı. Kendisinin 5.07 konsol kullandığını düşünürsek backport da yapmış görünüyor. Sonuç itibari oyunu upload edip linkleri eklemesini bekliyoruz. Birkaç saat veya birkaç gün süreceğini unutmayın.
Ek olarak, konu başına da eklediğim monitör destek konusunda, desteklerinizi bekliyorum arkadaşlar.
![]()
AynenŞimdiden emeklerinize, ellerinize sağlık. Gümbür gümbür geliyor Ragnarok.
Ondandır. Vpn ile girdikten sonra idm ile indirin.Arkadaşlar bu linkler ile oyunun inmesine 6 gün var diyor bunu hızlandırmanın bir yolu var mı? Vpn kullanmak zorunda kalıyorum siteye girmiyor ondan dolayı sanırım.
teşekkürlerArkadaşlar, oyunun kırık konsollarda çalıştığı Cyber tarafından paylaşılmıştı. Kendisinin 5.07 konsol kullandığını düşünürsek backport da yapmış görünüyor. Sonuç itibari oyunu upload edip linkleri eklemesini bekliyoruz. Birkaç saat veya birkaç gün süreceğini unutmayın.
Ek olarak, konu başına da eklediğim monitör destek konusunda, desteklerinizi bekliyorum arkadaşlar.
![]()
Merhabalar! Forumdaki reklamları görmek hepimiz açısından can sıkıcı olabiliyor ve bunun farkındayız.
Tabii ki reklam engelleme eklentileri, reklamları engellemede harika bir iş çıkarsa da forum sitemizin varlığını sürdürmesi açısından reklamlara ihtiyacımız var. Bu yüzden forum sitemizde iyi bir deneyim yaşamak için AdBlock (Reklam Engelleme) eklentinizi devre dışı bırakın lütfen.
Anlayışınız için teşekkür ederiz...
Forumdan tam olarak faydalanmak, herhangi bir kısıtlama olmadan reklamsız kullanmak için destekçi üyelik sistemine göz atabilirsiniz.
DESTEKÇİ ÜYELİK