Serhabentuana
Kullanıcı
- 18 Aralık 2020
- 171
- 30
- 28

Teşekkürler
Arkadaşlar, oyunun kırık konsollarda çalıştığı Cyber tarafından paylaşılmıştı. Kendisinin 5.07 konsol kullandığını düşünürsek backport da yapmış görünüyor. Sonuç itibari oyunu upload edip linkleri eklemesini bekliyoruz. Birkaç saat veya birkaç gün süreceğini unutmayın.
[/QÇOK TESEKKURLER![]()
Yardım isterken daha detaylı bilgiler paylaşmalısınız. Hangi CUSA kodu ve aldığınız CE- hata kodu kaç ?Hata hata hata.. Oyunu temiz bir şekilde kurdum, 3-4 dakika menüde gezindim.. Daha sonra üstüne 5.01 Update kurmaya çalıştığım zaman hata verdi kurulum başlamadı. Daha sonra ise oyuna tekrar girmeye çalıştığımda hata verdi. Anlayacağanız hem update kurulmadı hem düzgün olan oyunu bozdu. Denemediğim yöntem kalmadı yardımcı olabilecek var mı ?
Selam,Yardım isterken daha detaylı bilgiler paylaşmalısınız. Hangi CUSA kodu ve aldığınız CE- hata kodu kaç ?
Eğer CE-36434 ise elinizdeki oyun ile uyumlu olmayan update dosyasını yüklemeyi deniyor olabilirsiniz.
Sadece oyunu yüklediğinizde açılmaz ve CE-40740 hata kodu verir çünkü oyun 10.00 firmware istiyor. Bu yüzden de Update Backport 5.01 yüklenmesi gerekiyor. Siz update yüklerken almış olduğunuz CE-36233-9 hatası ise update pkg dosyasının hatalı indirildiğini gösteriyor yani bu update dosyasını baştan indirin.Selam,
Elimdeki Base oyun PKG: EP9000-CUSA34390_00-GOWRAGNAROK00000-A0100-V0100-Arczi-Fugazi-CyB1K.pkg
Update PKG : EP9000-CUSA34390_00-GOWRAGNAROK00000-A0501-V0100-Arczi-CyB1K.pkg
Valhalla DLC PKG : EP9000-CUSA34390_00-GOWRAGNAROK00000-A0100-V0100-Arczi-Fugazi-CyB1K.pkg
Goldhen sürümüm : 2.3V
PS4: 9.00
Kurulum sırasına göre yazdım. Hata varsa ise lütfen düzeltin. İlk önce base oyun, sonra update, son olarak da Valhalla DLC PKG kurulması gerekiyor diye biliyorum. Ancak base oyunu kurduktan sonra update pkg'yi kurarken hata aldım.
OYUNU AÇARKEN ALDIĞIM HATA : ce-40740
UPDATE DOSYASINI KURARKEN ALDIĞIM HATA : ce-36233-9
Selam,Sadece oyunu yüklediğinizde açılmaz ve CE-40740 hata kodu verir çünkü oyun 10.00 firmware istiyor. Bu yüzden de Update Backport 5.01 yüklenmesi gerekiyor. Siz update yüklerken almış olduğunuz CE-36233-9 hatası ise update pkg dosyasının hatalı indirildiğini gösteriyor yani bu update dosyasını baştan indirin.
Bu arada konsol bildirimler kısmına bakın orada hatalı pkg dosyası görünüyor ise onu siliniz.
Ek bilgi bu oyunun daha yüksek updateli yani 5.03 sürümü çıktı onu ayrı konuda paylaşmıştım. Eğer oyuna daha önce başlamadı iseniz onu da indirebilirsiniz. Tabi diğer sürümde tüm dosyaları baştan indirmeniz gerekir.
![]()
PS4 PKG OYUN - God of War Ragnarok - CUSA34386 - EUR - (Türkçe Altyazılı) + Valhalla DLC
-Opoisso- :mediafire: OYUN [9.00] 84 GB Gizli içerik UPDATE v6.02 [5.05/6.72/7.xx/8.xx/9.00/11.00] 23 GB Gizli içerik DLC VALHALLA 8 GB Gizli içerik _________________________________________________________________________________www.playstationhaber.com
Tekrardan selam.Sadece oyunu yüklediğinizde açılmaz ve CE-40740 hata kodu verir çünkü oyun 10.00 firmware istiyor. Bu yüzden de Update Backport 5.01 yüklenmesi gerekiyor. Siz update yüklerken almış olduğunuz CE-36233-9 hatası ise update pkg dosyasının hatalı indirildiğini gösteriyor yani bu update dosyasını baştan indirin.
Bu arada konsol bildirimler kısmına bakın orada hatalı pkg dosyası görünüyor ise onu siliniz.
Ek bilgi bu oyunun daha yüksek updateli yani 5.03 sürümü çıktı onu ayrı konuda paylaşmıştım. Eğer oyuna daha önce başlamadı iseniz onu da indirebilirsiniz. Tabi diğer sürümde tüm dosyaları baştan indirmeniz gerekir.
![]()
PS4 PKG OYUN - God of War Ragnarok - CUSA34386 - EUR - (Türkçe Altyazılı) + Valhalla DLC
-Opoisso- :mediafire: OYUN [9.00] 84 GB Gizli içerik UPDATE v6.02 [5.05/6.72/7.xx/8.xx/9.00/11.00] 23 GB Gizli içerik DLC VALHALLA 8 GB Gizli içerik _________________________________________________________________________________www.playstationhaber.com
Hayır, ilgili CUSA34390 kodlu oyunda sorun yoktur. Sorun sizin Update Backport dosyasını hatalı indirmiş olmanızdır. Zaten önceki mesajda yazdığınız almış olduğunuz hata kodu CE-36233-9 manası PKG dosyasının hatalı indirildiğini ifade eder. Muhtemelen indirme sırasında siz fark etmesiniz bile anlık internet bağlantınızda kopma yada duraksama oluyordur. Bu durum bazı kişilerde sıklıkla yaşanmaktadır yani tek değilsiniz. Benim başıma da bir iki defa gelmişti. Zaten izah ettim size bu CE-36233-9 hata kodunun manası budur yani PKG hatalı inmiştir yada konsol HDD'i sorunlu ve bozulmaya başlamış demektir. (Bad sector yada okuma/yazma hataları gibi)Tekrardan selam.
Elimde bulunan base oyun CUSA34390 idi. Yine 34390 uyumlu update dosyasını kurarken hata aldım ve 34390 Üzerinden ilerlemekten vazgeçtim.
Base oyun olarak CUSA34386 indirdim. Yine aynı şekilde CUSA34386 uyumlu V5.03 Update PKG dosyasını indirdim ve bu sefer update dosyasını kurabildim. Ardından VALHALLA DLC PKG'sini kurdum.
Nedenini bilmiyorum ancak sanırım CUSA34390'da bir sıkıntı vardı. Bütün dosyaları CUSA34386 indirdiğimde kurumları tamamlayabildim.
Teşekkürler, iyi forumlar.
Merhabalar! Forumdaki reklamları görmek hepimiz açısından can sıkıcı olabiliyor ve bunun farkındayız.
Tabii ki reklam engelleme eklentileri, reklamları engellemede harika bir iş çıkarsa da forum sitemizin varlığını sürdürmesi açısından reklamlara ihtiyacımız var. Bu yüzden forum sitemizde iyi bir deneyim yaşamak için AdBlock (Reklam Engelleme) eklentinizi devre dışı bırakın lütfen.
Anlayışınız için teşekkür ederiz...
Forumdan tam olarak faydalanmak, herhangi bir kısıtlama olmadan reklamsız kullanmak için destekçi üyelik sistemine göz atabilirsiniz.
DESTEKÇİ ÜYELİK