samigow
Kullanıcı
- 9 Kasım 2022
- 2
- 0
- 1

mrciiii gravement merci
İnenleri silmeyin aynı kaynaktan tekrar upload edilecektir. Kısa bira süre beklemede kalın.Diyecek söz var mı ? @hakan_710 @dila2011 @Scofield
Ekli dosyayı görüntüle 9275
slim de akıyormu fps nasıl benımki gayet iyi sende nasıl merak ettim..2 saat oynadım efsane olmuş![]()
Valla abi zaten 42 part zor indirdi ha silmişim ha silmemişimİnenleri silmeyin aynı kaynaktan tekrar upload edilecektir. Kısa bira süre beklemede kalın.
abi bizimkiler euro ile çalışıyor usa dolar ile çalışmıyor kimseTavsiyem şu an o linklerde silinmeden ilk sayfada en alttaki CUSA34384 - USA zippyshare linklerinden indirmenizdir. O sürümde 9.50 dosyaları yoktur yani karışık değildir. Üstüne üstlük her sürüm için özel ayrı backport vardır. Kaçırmadan o dediğimi indiriniz ve backport olarak kendi sürümünüze uygun dosyayı indiriniz.
Torrent linkinde 9.50 dosyası yok değilmi ?Tavsiyem şu an o linklerde silinmeden ilk sayfada en alttaki CUSA34384 - USA zippyshare linklerinden indirmenizdir. O sürümde 9.50 dosyaları yoktur yani karışık değildir. Üstüne üstlük her sürüm için özel ayrı backport vardır. Kaçırmadan o dediğimi indiriniz ve backport olarak kendi sürümünüze uygun dosyayı indiriniz.
ahhh arda ahh bu soruyu senmi sordun tokmak geliyor bakTorrent linkinde 9.50 dosyası yok değilmi ?
Ya abi ne sorduğumu biliyorum ne yaptığımı bıktım artık gözlerim ağrıyorahhh arda ahh bu soruyu senmi sordun tokmak geliyor bak
Evet resim paylaşıldıarkadaşlar çaliştırabilen var mi
Arkadaşlar bu linkler ne zaman çevrim için olur indirme yarı da kaldı sadece Blackport kısmı kaldı bndeArkadaşlar, oyunun kırık konsollarda çalıştığı Cyber tarafından paylaşılmıştı. Kendisinin 5.07 konsol kullandığını düşünürsek backport da yapmış görünüyor. Sonuç itibari oyunu upload edip linkleri eklemesini bekliyoruz. Birkaç saat veya birkaç gün süreceğini unutmayın.
Ek olarak, konu başına da eklediğim monitör destek konusunda, desteklerinizi bekliyorum arkadaşlar.
![]()
Torrent linkinde 9.50 dosyası yok değilmi ?
Update dosyası adının sonunda 9.50 yazmadığına göre sorun olmayacaktır.Ya abi ne sorduğumu biliyorum ne yaptığımı bıktım artık gözlerim ağrıyor
Konuyu okuyun lütfenArkadaşlar bu linkler ne zaman çevrim için olur indirme yarı da kaldı sadece Blackport kısmı kaldı bnde
Teşekkürler abiUpdate dosyası adının sonunda 9.50 yazmadığına göre sorun olmayacaktır.![]()
hiç aktif olan link var mı Allah için biri cevap versin
Merhabalar! Forumdaki reklamları görmek hepimiz açısından can sıkıcı olabiliyor ve bunun farkındayız.
Tabii ki reklam engelleme eklentileri, reklamları engellemede harika bir iş çıkarsa da forum sitemizin varlığını sürdürmesi açısından reklamlara ihtiyacımız var. Bu yüzden forum sitemizde iyi bir deneyim yaşamak için AdBlock (Reklam Engelleme) eklentinizi devre dışı bırakın lütfen.
Anlayışınız için teşekkür ederiz...
Forumdan tam olarak faydalanmak, herhangi bir kısıtlama olmadan reklamsız kullanmak için destekçi üyelik sistemine göz atabilirsiniz.
DESTEKÇİ ÜYELİK