duelist
Kullanıcı
- 24 Şubat 2022
- 12
- 0
- 1

sağol
Çok teşekkür ederim emeginize saglık![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
EDİT BY ALPERRENKLİ
GOD OF WAR 2 TARAFIMDAN ARA VİDEOLARI FULL OLARAK TR ALTYAZI OLARAK EDİTLENMİŞTİR
Arkadaşlar ps4 pro oyun %100 oynanmış olup denenmiştir siz değerli forum takipcilerime keyifli oyunlar dilerim
videolar full ekrandır arkadaşlar
[Gizli içerik]
ARKADAŞLAR HİLELİ OLAN OYUNU KALDIRDIM DURUM ŞU 99999 HİLEYİ YAZARKEN İSO YU TEKRARDAN YAZIYOR VE OYUN KÖPRÜDEKİ ADAMDA TAKILIYOR BU PROBLEMİ DÜN AKŞAM FARKETTİM YUKARIDAKİ LİNK TEKİ SIKINTISIZ HİLELİ OLANI TEKRARDAN YAZACAM
tskler![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
EDİT BY ALPERRENKLİ
GOD OF WAR 2 TARAFIMDAN ARA VİDEOLARI FULL OLARAK TR ALTYAZI OLARAK EDİTLENMİŞTİR
Arkadaşlar ps4 pro oyun %100 oynanmış olup denenmiştir siz değerli forum takipcilerime keyifli oyunlar dilerim
[Gizli içerik]
ARKADAŞLAR HİLELİ OLAN OYUNU KALDIRDIM DURUM ŞU 99999 HİLEYİ YAZARKEN İSO YU TEKRARDAN YAZIYOR VE OYUN KÖPRÜDEKİ ADAMDA TAKILIYOR BU PROBLEMİ DÜN AKŞAM FARKETTİM YUKARIDAKİ LİNK TEKİ SIKINTISIZ HİLELİ OLANI TEKRARDAN YAZACAM
Tşk![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
EDİT BY ALPERRENKLİ
[Gizli içerik]
eyvallahARKADAŞLAR OYUN SIKINTILI tam olarak kanatlı adama kadar sıkıntısız oynanıyor ve orada takılıyor ONUN İÇİN KALDIRDIM bu rada tam 4 aydır ugraşıyorum yaptıklarım şu açıklayim
AYRI DVD9 GOW OYUNLARI
gow 1 ve 2 nin ara videolarını edit programı ile çıkarıp tr altyazı olarak corvetledim her 2 oyunu iso olarak kapatınca oyun bir şekilde sony yazısı çıkınca kilitleniyor bu problemi aşamadım deneme yanılma yaparak halen denemelere devam ediyorum GOW .TOC dosyasına kadar düzenledim sabır bakalım neler olacak yapılmamış bir şeyi yapmaya çalışıyorum ps2 oyunlarını birileri tr altyazıya çeviren bir ekip vardı keşke bu oyunlara el atsalardı
Eline sağlık kardeşim.YENİ SÜRÜMLERİ EKLENMİŞTİR BU SÜRÜMLER MENÜ OYUN İÇİ VE ARA VİDEOLAR TÜRKÇEDİR KEYİFLİ OYUNLAR DİLERİM
ne demek biraz ugraştım ama deydi oyun sonuna kadar oynanmış olup test leri yapılmıştır barbar kısmında ve devi öldürürken köprüdeki ikarus kısmı da sorunlar yoktur KEYİFLİ OYUNLAR DİLERİMEline sağlık kardeşim.
teşekkeürlermuhtesem çalışma teşekkürler
Merhabalar! Forumdaki reklamları görmek hepimiz açısından can sıkıcı olabiliyor ve bunun farkındayız.
Tabii ki reklam engelleme eklentileri, reklamları engellemede harika bir iş çıkarsa da forum sitemizin varlığını sürdürmesi açısından reklamlara ihtiyacımız var. Bu yüzden forum sitemizde iyi bir deneyim yaşamak için AdBlock (Reklam Engelleme) eklentinizi devre dışı bırakın lütfen.
Anlayışınız için teşekkür ederiz...
Forumdan tam olarak faydalanmak, herhangi bir kısıtlama olmadan reklamsız kullanmak için destekçi üyelik sistemine göz atabilirsiniz.
DESTEKÇİ ÜYELİK