- 10 Temmuz 2020
- 121
- 68
- 28

teşekkürler
İşlemci: INTERL I7 2700K
Ram: 8GB
HDD: 4TB
Ekran Kartı: NVIDIA GEFORCE 1050TI
İşletim Sistemi: WINDOWS 11
Ram: 8GB
HDD: 4TB
Ekran Kartı: NVIDIA GEFORCE 1050TI
İşletim Sistemi: WINDOWS 11
Yok pardon yanlış yazdım 6.72 için ne zaman oyun cikicak onu sormak istedim6.72 çoktan kırılmıştı
teşekkürler![]()
OYUN BİLGİLERİ
Boyut: 35GB
Diller: İngilizce, Fransızca, Almanca, İspanyolca, İtalyanca, Lehçe, Portekizce, Türkçe, Yunanca, Danca, Hollandaca, Fince, Norveççe, İsveççe, Çekçe, Hırvatça, Macarca, Rusça
Paylaşan: DUPLEX
Çalıştığı Versiyonlar: 7.55
[Gizli içerik]
GÖRÜNTÜLER
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
FRAGMAN
İYİ OYUNLAR DİLERİZ...
Torrent eklermisiniz?![]()
OYUN BİLGİLERİ
Diller: İngilizce, Fransızca, Almanca, İspanyolca, İtalyanca, Lehçe, Portekizce, Türkçe, Yunanca, Danca, Hollandaca, Fince, Norveççe, İsveççe, Çekçe, Hırvatça, Macarca, Rusça
[Gizli içerik]
GÖRÜNTÜLER
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
FRAGMAN
İYİ OYUNLAR DİLERİZ...
6.72 de calisiyomu yada fixi gelecekmi?![]()
OYUN BİLGİLERİ
[Gizli içerik]
GÖRÜNTÜLER
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
FRAGMAN
İYİ OYUNLAR DİLERİZ...
![]()
OYUN BİLGİLERİ
[Gizli içerik]
GÖRÜNTÜLER
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
FRAGMAN
tesekkur
İYİ OYUNLAR DİLERİZ...
Eline sağlık![]()
OYUN BİLGİLERİ
[Gizli içerik]
GÖRÜNTÜLER
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
FRAGMAN
İYİ OYUNLAR DİLERİZ...
![]()
OYUN BİLGİLERİ
[Gizli içerik]
GÖRÜNTÜLER
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
TŞK
FRAGMAN
İYİ OYUNLAR DİLERİZ...
Bence sevdiğin 10 oyunu şimdiden indir yanlız 8.03 demişsin de o yazılım çok yeni ya onun kırılması için ps4 e en aa 3 yada 4 yazılım daha gelmesi lazım1 günde 2 efsanevi oyun. Ama ben ilk olarak 8.03 kırılmasını bekleyecem rdr2 indirdim. 8.03 kırılınca the last of us indirmeye başlıcam
6.72 için çok oyun var üst sürümde Fix edilmiş bütün oyunları oynayabilirsiniz 6.72 ve altındaki bütün oyunları fixsiz oynayabilirsinizYok pardon yanlış yazdım 6.72 için ne zaman oyun cikicak onu sormak istedim
İndiriyorum şimdiden saolBence sevdiğin 10 oyunu şimdiden indir yanlız 8.03 demişsin de o yazılım çok yeni ya onun kırılması için ps4 e en aa 3 yada 4 yazılım daha gelmesi lazım
![]()
OYUN BİLGİLERİ
[Gizli içerik]
GÖRÜNTÜLER
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
FRAGMAN
İYİ OYUNLAR DİLERİZ...
tesekkurler![]()
OYUN BİLGİLERİ
[Gizli içerik]
GÖRÜNTÜLER
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
FRAGMAN
İYİ OYUNLAR DİLERİZ...
Yine anlatamadım galiba bu oyun ne zaman 6.72 için cikicak demek istedim6.72 için çok oyun var üst sürümde Fix edilmiş bütün oyunları oynayabilirsiniz 6.72 ve altındaki bütün oyunları fixsiz oynayabilirsiniz
Merhabalar! Forumdaki reklamları görmek hepimiz açısından can sıkıcı olabiliyor ve bunun farkındayız.
Tabii ki reklam engelleme eklentileri, reklamları engellemede harika bir iş çıkarsa da forum sitemizin varlığını sürdürmesi açısından reklamlara ihtiyacımız var. Bu yüzden forum sitemizde iyi bir deneyim yaşamak için AdBlock (Reklam Engelleme) eklentinizi devre dışı bırakın lütfen.
Anlayışınız için teşekkür ederiz...
Forumdan tam olarak faydalanmak, herhangi bir kısıtlama olmadan reklamsız kullanmak için destekçi üyelik sistemine göz atabilirsiniz.
DESTEKÇİ ÜYELİK