fatih212121
Kullanıcı
- 13 Aralık 2021
- 27
- 2
- 3

tşkler
teşekkürlerEkli dosyayı görüntüle 1411
Ghost of Tsushima CUSA13323 - Backport fix v1.00 - Update v1.12
7.55 versiyona sahip oyunu indirenler, 5.05 konsoluna oyunu kursun.
Hemen ardından buradaki fix'i de indirip üzerine kurun.
Not: Oyunun kodu CUSA13323 olmalıdır. Yoksa çalışmaz bilginize.
Test edilmiştir sorunsuz calisiyor
Ekli dosyayı görüntüle 1412
[Gizli içerik]
eyvallahEkli dosyayı görüntüle 1411
[Gizli içerik]
teşşkrlerEkli dosyayı görüntüle 1411
[Gizli içerik]
thansEkli dosyayı görüntüle 1411
[Gizli içerik]
Bu kadar kısa teşekkür edilmesi beni bu forumda siz üyeler için yeni şeyler paylaşma konusunda demoralize ediyor yani gerçekten paylaşım yapmak ve yardımda bulunmak istemiyorum. Bu düşüncemi sizin nezdinizde sizin gibi 2-3 harfle teşekkür ettiğini düşünen bütün üye arkadaşlara bir sitem olarak iletmek isterim. En azından "teşekkürler" yazmak bu kadar mı zor geliyor?
hayır hocam yaklaşık indirmesiyle beraber 16 saatir bu oyunu kurmaya çalışıyorum. 5.05 konsoluma oyunu bır turlu kuramadım. oyun kuruldu ama fixlemeye çalışırken sıkıntı yaşıyorum ve ce-36434-0 hatasını alıyorum. bir türlü fix oyuna entegre olmuyor. onun verdiği stresle yazdım kusura bakmayın elinize sağlıkBu kadar kısa teşekkür edilmesi beni bu forumda siz üyeler için yeni şeyler paylaşma konusunda demoralize ediyor yani gerçekten paylaşım yapmak ve yardımda bulunmak istemiyorum. Bu düşüncemi sizin nezdinizde sizin gibi 2-3 harfle teşekkür ettiğini düşünen bütün üye arkadaşlara bir sitem olarak iletmek isterim. En azından "teşekkürler" yazmak bu kadar mı zor geliyor?
Tamamdır sıkıntı yok ben zaten genel olarak söyledim çünkü böyle davranan çok üye oluyor onlar da farkına varırlar umarım.hayır hocam yaklaşık indirmesiyle beraber 16 saatir bu oyunu kurmaya çalışıyorum. 5.05 konsoluma oyunu bır turlu kuramadım. oyun kuruldu ama fixlemeye çalışırken sıkıntı yaşıyorum ve ce-36434-0 hatasını alıyorum. bir türlü fix oyuna entegre olmuyor. onun verdiği stresle yazdım kusura bakmayın elinize sağlık
Merhabalar! Forumdaki reklamları görmek hepimiz açısından can sıkıcı olabiliyor ve bunun farkındayız.
Tabii ki reklam engelleme eklentileri, reklamları engellemede harika bir iş çıkarsa da forum sitemizin varlığını sürdürmesi açısından reklamlara ihtiyacımız var. Bu yüzden forum sitemizde iyi bir deneyim yaşamak için AdBlock (Reklam Engelleme) eklentinizi devre dışı bırakın lütfen.
Anlayışınız için teşekkür ederiz...
Forumdan tam olarak faydalanmak, herhangi bir kısıtlama olmadan reklamsız kullanmak için destekçi üyelik sistemine göz atabilirsiniz.
DESTEKÇİ ÜYELİK