husozgur7
Kullanıcı
- 26 Mart 2021
- 43
- 0
- 6

teşekkürler
Ya indirdiğiniz dosya hatalıdır ya sizin indirmeniz sırasında hatalı inmiştir yada konsolunuzda yeterli hdd boşluğu kalmamış olabilir.Şöyle bi hata alıyorum acaba neyi yanlış kurdum?
Tekrar kurdum hdd alanım da var yine aynı hatayı verdiYa indirdiğiniz dosya hatalıdır ya sizin indirmeniz sırasında hatalı inmiştir yada konsolunuzda yeterli hdd boşluğu kalmamış olabilir.
Kontrol ediniz.
Oyunun tamamını eksiksiz buradan indirmeniz gerekir eğer bu işlemi doğru yaptı iseniz komple silin oyunla ilgili herşeyi kaldırınız sonra yeniden yükleyiniz eğer oda olmaz ise sizde ps vr mı var kamera takılı ise yüz tanımayı kapatınız genelde buda sorun yaratıp bu hatalara sebebiyet veriyor eğer buda aktif değil ise oyunu tekrardan rardan tekrar çıkartınız kesin çözüm budur ozaman düzelecektirŞöyle bi hata alıyorum acaba neyi yanlış kurdum?
Hangilerini indireceğim acaba söylerseniz sevinirim. İndirdiğim şeyler yanlış diye düşünüyorum veya eksik indirdimOyunun tamamını eksiksiz buradan indirmeniz gerekir eğer bu işlemi doğru yaptı iseniz komple silin oyunla ilgili herşeyi kaldırınız sonra yeniden yükleyiniz eğer oda olmaz ise sizde ps vr mı var kamera takılı ise yüz tanımayı kapatınız genelde buda sorun yaratıp bu hatalara sebebiyet veriyor eğer buda aktif değil ise oyunu tekrardan rardan tekrar çıkartınız kesin çözüm budur ozaman düzelecektir
not:Oyunu hepimiz bitirdik herhangıbir sorunda yoktur oyunla ilgili bilginize..
Torrent linki hariç hepsini indirip kurunuz..torrent linkini brkturna hocamızdan eklemiştik ben kendim test ettiğim oynadığım eksiksiz bitirdirdiğim torrent hariç gördüğünüz hepsi torrent yedek linki indirmedim yalan konuşmayım.Hangilerini indireceğim acaba söylerseniz sevinirim. İndirdiğim şeyler yanlış diye düşünüyorum veya eksik indirdim
mağaza kilit linki sürekli reslenip kalıyor ve açılmıyorTorrent linki hariç hepsini indirip kurunuz..torrent linkini brkturna hocamızdan eklemiştik ben kendim test ettiğim oynadığım eksiksiz bitirdirdiğim torrent hariç gördüğünüz hepsi torrent yedek linki indirmedim yalan konuşmayım.
güncellemeyi kurarken ne hatası veriyorduBende iki adası dlcler v.s hiçbirşey açılmadı 2.13 updateyi kurduğumda hata veriyor bende uptadesiz başladım iki adası kilitli satın al diyor yardımcı olurmusunuz hangi updateyi dlcyi yüklemem gerekiyor @dila2011
@ardaerdurak111
Merhabalar! Forumdaki reklamları görmek hepimiz açısından can sıkıcı olabiliyor ve bunun farkındayız.
Tabii ki reklam engelleme eklentileri, reklamları engellemede harika bir iş çıkarsa da forum sitemizin varlığını sürdürmesi açısından reklamlara ihtiyacımız var. Bu yüzden forum sitemizde iyi bir deneyim yaşamak için AdBlock (Reklam Engelleme) eklentinizi devre dışı bırakın lütfen.
Anlayışınız için teşekkür ederiz...
Forumdan tam olarak faydalanmak, herhangi bir kısıtlama olmadan reklamsız kullanmak için destekçi üyelik sistemine göz atabilirsiniz.
DESTEKÇİ ÜYELİK