timucin1907
Kullanıcı
- 1 Ekim 2022
- 32
- 2
- 8

elinize sa
ğlıkEline sağlık abi
ğlıkEline sağlık abi
elinize sa
ğlık
Hocam güncellemeyi yükledim ancak herhangi bir değişiklik olmadıUPDATE v1.02 İÇİN ZIPPYSHARE LİNKLERİ DE İLK MESAJA EKLENMİŞTİR.
Maalesef bu normal update dosyaları sadece oyundaki hataları düzeltir yani transfer vb. diğer şeyleri içermez. Onlar orijinal konsolda internet bağlantısı ile gelir kırık konsollarda gelmiyor. Bir arkadaşımız bu transferleri yapmanın bir yolu var demişti yakında rehber hazırlarım demişti ve yayınladı mı bilmiyorum takip etmedim. Bir siteye bakın yada bilen arkadaşlar cevaplayabilir.Hocam güncellemeyi yükledim ancak herhangi bir değişiklik olmadı
Transferler falan halen güncel değil . Seramoni de çocuklar falan gelmiyor.
Hangi dosyayı kurup yuklememiz ve bu konuda
Ne yapmamız gerekiyor? Lütfen yardımcı olur musunuz
Teşekkürler
Üst mesajı okuyun.güncel kadrolar gelmiyormu ?
Merhabalar! Forumdaki reklamları görmek hepimiz açısından can sıkıcı olabiliyor ve bunun farkındayız.
Tabii ki reklam engelleme eklentileri, reklamları engellemede harika bir iş çıkarsa da forum sitemizin varlığını sürdürmesi açısından reklamlara ihtiyacımız var. Bu yüzden forum sitemizde iyi bir deneyim yaşamak için AdBlock (Reklam Engelleme) eklentinizi devre dışı bırakın lütfen.
Anlayışınız için teşekkür ederiz...
Forumdan tam olarak faydalanmak, herhangi bir kısıtlama olmadan reklamsız kullanmak için destekçi üyelik sistemine göz atabilirsiniz.
DESTEKÇİ ÜYELİK