emrex44
Kullanıcı
- 1 Aralık 2021
- 27
- 0
- 1

teşekkürler
Çok Teşekkür ederim ellerinize emeginize saglıkEline sağlık abi
Emeklerinize saglık çok güzel bir paylaşım olmuşNormalde o yama da birebir bundaki ile aynı yani yamalar her ikisinde hatta bu oyunun bütün diğer CUSA kodlu versiyonlarında da aynı.
Kısaca bu TR yama bütün CUSA kodlarında bulunan orijinal Fifa oyununa ait TR altyazılardır. Ben sadece bu oyunlar içinde zaten Türkçe dil olan ama CUSA koduna göre saklanmış olan dili ortaya çıkarttım yani önceki paylaşımda yaptığım buydu.
Şimdi bu yeni paylaştığım kendinden TR altyazılı dediğimiz oyun ise zaten benim diğerinde yaptığımı yapıyor yani TR yama gizlenmemiş olarak çıkıyor.
Ama artık kendinden TR yamalı versiyon çıktığı için herkesin bu kendinden TR yamalı olanı indirmesini tavsiye ederim.
Çünkü yarın bu oyunun herhangi bir yeni update dosyası çıktığında atıyorum v1.02 çıktığında içinde TR yama gizli olan diğer versiyonlar her seferinde TR yama programı kullanmak zorunda kalacak ama bu kendinden TR dil açık olarak yayınlanan bu versiyonda TR yama programı kullanımı gerekmeden Türkçe olacak. Bu yüzden bu oyunu sevenler bu versiyonu indirsinler.
TeşekkürlerEline sağlık abi
Kurallara uymama cezası aldınız. Tekrarında BAN.Teşekkürler
Kıymetli forum yöneticisi arkadaşlar öncelikle tekrar paylaşım için çok teşekkür ederim... Fifa23 ps4 yüklerken hangi sıralama ile yüklemeliyiz bi aksilik çıkmaması için yani önce oyunun kendisi sonra backport denen yama ve son olarak update dosyasını mı yüklemeliyiz cevaplarsanız çok memnun olurum.
Ayrıca genel bilgi için bu konuyu da okumanızı tavsiye ederim.Kıymetli forum yöneticisi arkadaşlar öncelikle tekrar paylaşım için çok teşekkür ederim... Fifa23 ps4 yüklerken hangi sıralama ile yüklemeliyiz bi aksilik çıkmaması için yani önce oyunun kendisi sonra backport denen yama ve son olarak update dosyasını mı yüklemeliyiz cevaplarsanız çok memnun olurum.
HelalEline sağlık abi
TŞKEline sağlık abi
Merhabalar! Forumdaki reklamları görmek hepimiz açısından can sıkıcı olabiliyor ve bunun farkındayız.
Tabii ki reklam engelleme eklentileri, reklamları engellemede harika bir iş çıkarsa da forum sitemizin varlığını sürdürmesi açısından reklamlara ihtiyacımız var. Bu yüzden forum sitemizde iyi bir deneyim yaşamak için AdBlock (Reklam Engelleme) eklentinizi devre dışı bırakın lütfen.
Anlayışınız için teşekkür ederiz...
Forumdan tam olarak faydalanmak, herhangi bir kısıtlama olmadan reklamsız kullanmak için destekçi üyelik sistemine göz atabilirsiniz.
DESTEKÇİ ÜYELİK