Silenthill
Kullanıcı
- 4 Aralık 2020
- 68
- 18
- 8

tsk
UYGULAMA BAŞATILAMIYOR ( CE-40740-5) DİYE BİR HATAne hatası veriyor ?
Konsol sürümünüz nedirUYGULAMA BAŞATILAMIYOR ( CE-40740-5) DİYE BİR HATA
yarın bu oyunun herhangi bir yeni update dosyası çıktığında atı
Arkadaşım sistem 9.00 ve ben oyunu yükleyemiyorum CE-300005-8 hatası alıyorum ve sadece diğer koddaki oyunlarda da aynısı oldu ama God of war ragnarök kurdum sıkıntı yokarkadaşlar benim oyunum 31874 versiyon ve kendinden türkçe.önce oyunu kurdum ve sonradan elde ettiğim ekim 2022 güncel transfer dosyasını kurdum.devamında world cup eklentisini çıktı ve indirip kurdum.ilk olarak uluslararası takımlarda olan brezilya görülmedi ama ana menüde world cup çıkmadı.bunun üzerine ana menüden "özelleştir" bölümüne girip oradan da solda bulunan sil bölümüne girdim.karşıma iki yüklü dosya çıktı.üstte kaydettiğim profil ve altında ise güncel transfer kaydı vardı.ben üstte bulunan profil bilgisini sildim ve oyundan tamamen çıkıp yeniden oyunu başlattığımda ana menüde world cup bölümü geldi açıp denedim ve sıkıntısız açıldı.sonra "acaba güncel transferler etkilendi mi?" diye düşünüp kontrol ettiğimde transferlerin hepsi görünüyordu.yani kısacası şuanda world cup ve güncel transferler aynı anda mevcut.
yapamayana yardımcı olurum
7,55Konsol sürümünüz nedir
kurduğunuz pkg dosyalarının resmini atar mısınız
kurduğunuz pkg dosyalarının resmini atar mısınız
Merhabalar! Forumdaki reklamları görmek hepimiz açısından can sıkıcı olabiliyor ve bunun farkındayız.
Tabii ki reklam engelleme eklentileri, reklamları engellemede harika bir iş çıkarsa da forum sitemizin varlığını sürdürmesi açısından reklamlara ihtiyacımız var. Bu yüzden forum sitemizde iyi bir deneyim yaşamak için AdBlock (Reklam Engelleme) eklentinizi devre dışı bırakın lütfen.
Anlayışınız için teşekkür ederiz...
Forumdan tam olarak faydalanmak, herhangi bir kısıtlama olmadan reklamsız kullanmak için destekçi üyelik sistemine göz atabilirsiniz.
DESTEKÇİ ÜYELİK