Candiamond
Kullanıcı
teşekkürler
,ATTIN YİNE ÇALIMINI SCOFİELD MEMLEKETE HAYIRLI OLSUN ELİNE SAĞLIK
Ekli dosyayı görüntüle 8196
YALNIZ PS4 HALA ÇOK ÇOK İYİ HATDA BAYA İYİ BU VİDEO YU GÖRÜNCE GURURLANDIM RESMEN...
Verdiğiniz bilgiler için teşekkürler. Aldığınız hata kodu manası zaten indirilen dosyanın sorunlu olduğunu ifade ediyor tabi bu sorun sizin de bahsettiğiniz gibi bir kaç sebepten dolayı olabiliyor. Ben de daha önce bu bilgileri forumda çok yazdım ama yeri gelmişken burada tekrar belirteyim.Arkadaşlar merhaba.
3 gündür oyunu konsoluma kurmak için çalışıyorum ve sürekli CE-36244-9 HATASI alıyordum.
Bu konularda pek bilgili değilim ama sorunun çözümünü buldum. En azından bende çalıştı.
- Hangi CUSA kodunu indirirseniz indirin, HİÇBİR İNDİRME PRORAMI kullanmayın. Ben direkt chrome tarayıcısından indirdim. ( Büyük ihtimalle programlar indirilen partların eksik inmesine sebep oluyor.)
- Bir başka indirme sorunu da internet ! Bağlantınızın kopması veya aşırı yavaşlaması partlarda eksikliklere neden olabiliyormuş.
- Winrar'ın son sürümü ile çıkartma işleminizi yapın.
- Flash bellek veya Harici diskinizin ''exfat32'' olarak biçimlendirdikten sonra oyunun pkg dosyasını atın.
Belki okuyanlara çok saçma veya bu kadar kolay olamaz gibi geliyor olabilir ama ben çözümü bu şekilde buldum. Konuyu takipteyim. Elimden geldiğince yardımcı olurum. Malesef 40gb lık dosyayı indirmek uzun sürüyor ama FİFA 23 oynamak için kesinlikle değer.
Oyunu bize ulaştırdıkları için site adminlerine emekleri için tekrar teşekkür edderim.
ellerinize sağlık sistem onnumara olmuşATTIN YİNE ÇALIMINI SCOFİELD MEMLEKETE HAYIRLI OLSUN ELİNE SAĞLIK
Ekli dosyayı görüntüle 8196
YALNIZ PS4 HALA ÇOK ÇOK İYİ HATDA BAYA İYİ BU VİDEO YU GÖRÜNCE GURURLANDIM RESMEN...
1.02 update dosyasını indirip tekrar yama programını açıp oyun ve yeni indirdiğiniz update dosyasını seçip işlem bittikten sonra çıkan pkg dosyasını konsola kurmanız gerekiyor31873 için 1.02 patchi yayınlıycak mısınız yoksa başka updatelerde çalışır değil mi tr yamayı bozmaz
İlk mesajı bu sefer dikkatlice okursanız sorunuzun cevabını bulacaksınız.Yeni updateler ne zaman gelir 31874 kodu için?
Merhabalar! Forumdaki reklamları görmek hepimiz açısından can sıkıcı olabiliyor ve bunun farkındayız.
Tabii ki reklam engelleme eklentileri, reklamları engellemede harika bir iş çıkarsa da forum sitemizin varlığını sürdürmesi açısından reklamlara ihtiyacımız var. Bu yüzden forum sitemizde iyi bir deneyim yaşamak için AdBlock (Reklam Engelleme) eklentinizi devre dışı bırakın lütfen.
Anlayışınız için teşekkür ederiz...
Forumdan tam olarak faydalanmak, herhangi bir kısıtlama olmadan reklamsız kullanmak için destekçi üyelik sistemine göz atabilirsiniz.
DESTEKÇİ ÜYELİK