webcini
Kullanıcı
- 8 Haziran 2021
- 3
- 0
- 1

tiklerrrrrrr
En büyük o mu bilmem ama çok büyük...
deneyecezATTIN YİNE ÇALIMINI SCOFİELD MEMLEKETE HAYIRLI OLSUN ELİNE SAĞLIK
Ekli dosyayı görüntüle 8196
YALNIZ PS4 HALA ÇOK ÇOK İYİ HATDA BAYA İYİ BU VİDEO YU GÖRÜNCE GURURLANDIM RESMEN...
Peki "Günaydın" diyelim mi hala fark etmeyenlere?CUSA31874 yükledim. Türkçe Menü olarak geldi.
FIFA 23 - CUSA31874 v1.00 [9.00] by OPOISSO893
Steps: - Install FIFA 23 - Opoisso893 release
Note: - Release with original Keystone by Opoisso893
- Original game uses SDK 9.50.
- Dumped by Opoisso893
- Thanks to mrkhatibi for original base game
Ekli dosyayı görüntüle 8465
tşkYani olabilir genede teşekkürler bakalım yenilik ne gelmiş olabilir oyuna
teşekkATTIN YİNE ÇALIMINI SCOFİELD MEMLEKETE HAYIRLI OLSUN ELİNE SAĞLIK
YALNIZ PS4 HALA ÇOK ÇOK İYİ HATDA BAYA İYİ BU VİDEO YU GÖRÜNCE GURURLANDIM RESMEN...
ATTIN YİNE ÇALIMINI SCOFİELD MEMLEKETE HAYIRLI OLSUN ELİNE SAĞLIK
Ben bu konuya odaklandığımdan demekkiPeki "Günaydın" diyelim mi hala fark etmeyenlere?
![]()
PS4 PKG OYUN - FIFA 23 (World Cup 2022+Women’s World Cup 2023) [ CUSA31874 ] Orijinal Türkçe Altyazılı + Update v1.24 [9.00] + Backport v1.24 [5.05/6.72/7.xx]
CUSA31874 BU CUSA KODLU OYUN ORİJİNAL TÜRKÇE ALTYAZILI 'DIR + WORLD CUP 2022 (Update v1.04 ile geldi) + WOMEN'S WORLD CUP 2023 (Update v1.20 ile geldi) Gizli içerik __________________________________________________________________________________ BİLGİLENDİRME !!! Eğer World Cup...www.playstationhaber.com
Merhabalar! Forumdaki reklamları görmek hepimiz açısından can sıkıcı olabiliyor ve bunun farkındayız.
Tabii ki reklam engelleme eklentileri, reklamları engellemede harika bir iş çıkarsa da forum sitemizin varlığını sürdürmesi açısından reklamlara ihtiyacımız var. Bu yüzden forum sitemizde iyi bir deneyim yaşamak için AdBlock (Reklam Engelleme) eklentinizi devre dışı bırakın lütfen.
Anlayışınız için teşekkür ederiz...
Forumdan tam olarak faydalanmak, herhangi bir kısıtlama olmadan reklamsız kullanmak için destekçi üyelik sistemine göz atabilirsiniz.
DESTEKÇİ ÜYELİK