MAHMUT216A
Kullanıcı
- 5 Mart 2022
- 86
- 2
- 8

TEŞEKKÜRLER
All versions included. (5.05 / 6.72-7.xx-9.00)Thanks, is this 5.05?
Backport dosyasını kurmamışsınız, siz 9.00 olanı kurmuşsunuz yani yanlış olanı kurmuşsunuz. Diğerini kurunuz.arkadaşlar bu hatayı alıyorum 6.72 bp dosyası da kurulu goldHen 2.2.4 kullanıyorum. yardım eder misiniz
TeşekkürlerATTIN YİNE ÇALIMINI SCOFİELD MEMLEKETE HAYIRLI OLSUN ELİNE SAĞLIK
Ekli dosyayı görüntüle 8196
YALNIZ PS4 HALA ÇOK ÇOK İYİ HATDA BAYA İYİ BU VİDEO YU GÖRÜNCE GURURLANDIM RESMEN...
Orijinal kadro güncellemeleri orijinal konsollarda psn bağlantılı olduğu için oyun içinden internetten alınıyor.Kadro güncellemesi için bir yama tarzında birşey gelir mi? Şuan kadrolar güncel değil.
Orijinal kadro güncellemeleri orijinal konsollarda psn bağlantılı olduğu için oyun içinden internetten alınıyor.
Maalesef kırık konsollarda bu tip özelliklerden mahrum kalınıyor.
Yine de bir arkadaş kadroları almanın yolu var yakında yapıp sizlere de göstereceğim tarzı bir mesaj atmıştı. Bekleyip göreceğiz.
Evet var Fifa 22 için yapılmıştı. Yöntem biraz uzun ama şöyle güncel kadroların save dosyası paylaşlıyor sonra siz onu kendi save dosyalarınızla uyumlu hale getiriyorsunuz bir program ile ve yüklüyorsunuz. Anlatımı gelir paylaşıyor arkadaşlar.Kadro güncellemesi için bir yama tarzında birşey gelir mi? Şuan kadrolar güncel değil.
Merhaba kardeşim sen hemen test ediyosun cusa 31874 kodlusunu paylaşmış oppoios bakabilirmisinBackport dosyasını kurmamışsınız, siz 9.00 olanı kurmuşsunuz yani yanlış olanı kurmuşsunuz. Diğerini kurunuz.
Merakla bekliyoruzOrijinal kadro güncellemeleri orijinal konsollarda psn bağlantılı olduğu için oyun içinden internetten alınıyor.
Maalesef kırık konsollarda bu tip özelliklerden mahrum kalınıyor.
Yine de bir arkadaş kadroları almanın yolu var yakında yapıp sizlere de göstereceğim tarzı bir mesaj atmıştı. Bekleyip göreceğiz.
Çok güzel. En kısa zamanda Fifa 23 içinde yaparlar umarımEvet var Fifa 22 için yapılmıştı. Yöntem biraz uzun ama şöyle güncel kadroların save dosyası paylaşlıyor sonra siz onu kendi save dosyalarınızla uyumlu hale getiriyorsunuz bir program ile ve yüklüyorsunuz. Anlatımı gelir paylaşıyor arkadaşlar.
Merhabalar! Forumdaki reklamları görmek hepimiz açısından can sıkıcı olabiliyor ve bunun farkındayız.
Tabii ki reklam engelleme eklentileri, reklamları engellemede harika bir iş çıkarsa da forum sitemizin varlığını sürdürmesi açısından reklamlara ihtiyacımız var. Bu yüzden forum sitemizde iyi bir deneyim yaşamak için AdBlock (Reklam Engelleme) eklentinizi devre dışı bırakın lütfen.
Anlayışınız için teşekkür ederiz...
Forumdan tam olarak faydalanmak, herhangi bir kısıtlama olmadan reklamsız kullanmak için destekçi üyelik sistemine göz atabilirsiniz.
DESTEKÇİ ÜYELİK