amaros12
Kullanıcı
- 22 Haziran 2022
- 9
- 0
- 1

teşekkürler
tşkATTIN YİNE ÇALIMINI SCOFİELD MEMLEKETE HAYIRLI OLSUN ELİNE SAĞLIK
Ekli dosyayı görüntüle 8196
YALNIZ PS4 HALA ÇOK ÇOK İYİ HATDA BAYA İYİ BU VİDEO YU GÖRÜNCE GURURLANDIM RESMEN...
Aynen dediğim gibi şu an bu açılmayan linkler sorunsuzca açılıyor. Şimdi baktım.@baybarsturan
Abi Jdowloader ile indirmeye çalışıyorum ama 9 ,12 ve 66. RAR dosyasını tanımıyor opera ile ayriyeten indirmeye çalıştım ama 502 hatası veriyor linkler. Bir bakabilir misin lütfen?
Şimdiden Teşekkürler.
Hayır olmaz aynen burada yazmış olduğunu gibi mesajlarınızı en alttaki mesaj kutusuna yazabilirsiniz. Eğer bir kişinin sorusu olursa ve siz bu kişiye cevaben bir şey yazmak isterseniz de Cevapla tuşunu kullanabilirsiniz. Onun haricinde Cevapla tuşu yanlış kullanımı yasaktır.Sitede yenidim kusura bakmayın admin arkadaşlar yorum yazmak için en altta yorum alanından yazmam yeterli mi bir sorun olurmu acaba
İndirilen dosyalarda hata olmalı çünkü aldığınız bu hata kodu bunu ifade ediyor. İnternetten kaynaklı bir sorundur genellikle ve dosyaların baştan hatasız indirilmesi gerekir.CE -36244-9 hatası beni yoruyor artık. fifa23 partları jdownload ile indirdim. Çıkarttım bazı partlar hatalı dedi onları bi daha indirdim. Direkt harici hdd'ye çıkarttım olmadı pc'ye çıkarıp hdd'ye attım. Her türlü aynı hatayı veriyor. Winrar son sürüm yüklü. Neden böyle oluyor anlamadım. Destek lütfen
Sorununuzu anlayabilmek için biraz daha detaylı anlatabilir misiniz. Konsol sürümünüz kaç? Siz ne yaptınız? Ne gibi bir sıkıntı var?Ana oyun kurulumda 9.0 güncelleme istiyor. Bu basliktaki son linki indirdim. Arayüzde FIFA 23 x. Gösteriyor.
Update ve 5.05 backportu yüklüyorum ama gene x var. güncelleyen uyarısı veriyor
Goldhen kırması yapmanız gerek öyle yapıyorsunuz değil mi yani çok eski kırmalardan kullanıyorsanız bu sorunu yaşamanız mümkün.Buradaki son alternatif linki indirdim. Konsolum 5.05 . Ana oyun yüklenmiyor. Yukleniyorda tam yuklenecekken 9.00 aguncelleyin uyarısı geliyor PS4 ana menüde yarım yüklenmiş gibi oluyor. Yani oyunun üstünde çarpı işareti var.
Sonra 1.01 update ve 5.05 backportu yüklerken sıkıntı yok. Ama gene yarım yükleniyor. Sonra aç diyorum. Gene 9.00. Gunceleyin diyor
Evet hem 2.0 falan di. 2-3 yıl önceki. Aslında tahmin etmiştim ama daha 2022 oyunlarında istememişti güncelleme falan.Goldhen kırması yapmanız gerek öyle yapıyorsunuz değil mi yani çok eski kırmalardan kullanıyorsanız bu sorunu yaşamanız mümkün.
İlk olarak benim korunma ayarları konumu okuyun ve oradaki videoyu izleyin ve Disable Update işlemi yaptığınızdan emin olun. Geçmişte bunu yaptıysanız tekrar yapmanıza gerek yoktur.Evet hem 2.0 falan di. 2-3 yıl önceki. Aslında tahmin etmiştim ama daha 2022 oyunlarında istememişti güncelleme falan.
Peki denemem için online golden ben var mı acaba.
Cok teşekkürler. Allah kolaylık ve sabır versin.
http://karo218.ir/
Çok saolun Allah razı olsun. Sonucu yazacağım buraya . Belki oyunu yukleyemeyen olursa faydası olsun diyeİlk olarak benim korunma ayarları konumu okuyun ve oradaki videoyu izleyin ve Disable Update işlemi yaptığınızdan emin olun. Geçmişte bunu yaptıysanız tekrar yapmanıza gerek yoktur.
![]()
PS4 REHBER - TÜM KIRIK SÜRÜMLERİN YAPMASI GEREKEN ÖNEMLİ AYARLAR REHBERİ
NOT: ORİJİNAL SÜRÜMDE OLUP KIRILMA BEKLEYENLER DE BU AŞAĞIDAKİ KISA VİDEODA GÖSTERİLEN DNS RAKAMLARINI KENDİ AĞ AYARLARINA UYGULAYARAK SONY SUNUCULARININ KONSOLARINA ULAŞMASINI ENGELLEYEBİLİR VE SÜREKLİ ÇIKAN KONSOLU GÜNCELLEYİN UYARISINDAN KURTULABİLİRLER KIRIK KONSOL SÜRÜMÜNÜZ KAÇ OLURSA...www.playstationhaber.com
Sonra konsola internet vermeniz gerekir ve tarayıcıyı açıp web sitesi verileri ve çerezleri temizle diyerek tarayıcıdan çıkıp yeniden tarayıcıya girin ve aşağıdaki web sayfasından 5.05 Gold içinden Goldhen v2.2.4 kırması yapınız.
Kod:http://karo218.ir/
Merhabalar! Forumdaki reklamları görmek hepimiz açısından can sıkıcı olabiliyor ve bunun farkındayız.
Tabii ki reklam engelleme eklentileri, reklamları engellemede harika bir iş çıkarsa da forum sitemizin varlığını sürdürmesi açısından reklamlara ihtiyacımız var. Bu yüzden forum sitemizde iyi bir deneyim yaşamak için AdBlock (Reklam Engelleme) eklentinizi devre dışı bırakın lütfen.
Anlayışınız için teşekkür ederiz...
Forumdan tam olarak faydalanmak, herhangi bir kısıtlama olmadan reklamsız kullanmak için destekçi üyelik sistemine göz atabilirsiniz.
DESTEKÇİ ÜYELİK