SON ÇIKAN POPÜLER OYUNLAR

PS4 PKG OYUN FIFA 23 PS4 Oyun Çıktı ! - CUSA31873 + Backport 5.05 / 6.72 / 7.XX / 9.00 + Türkçe Altyazılı Yapıldı

ardaerdurak111

Moderator
Destekçi Üyemiz Aylık
Legend
Kullanıcı
7 Ocak 2021
6,066
12,803
113
BENİM PAYLAŞTIĞIM (2022 YILI İTİBARİYLE) RAR DOSYALARINDA GOGOLE DRIVE LİNKLERİNİN ŞİFRESİ HER ZAMAN AYNIDIR.
İMZA KISMINDA UZUN SÜREDİR YAZMAKTADIR. HALA PASSWORD SORANLARA DUYURULUR. KISACA BU SİTE ADIDIR ONUDA BİLİN YANİ!

DÜN GECE SABAHA KARŞI YAKALAYANLAR İÇİN BEN MUHTEMELEN PİYASANIN İLK TÜRKÇE ALTYAZILI OYUN UPDATE PAYLAŞIMINI TÜM KIRIK SÜRÜMLER İÇİN DİREK PKG FORMATINDA PAYLAŞMIŞTIM. O AN İÇİN BU PAYLAŞIMLARI YAKALAYANLAR YAKALADI FAKAT GÜVENLİK İTİBARİ İLE BU PAYLAŞIMLARI BUGÜN KALDIRDIK VE SCOFIELD YAMA PROGRAMI İLE TR ALTYAZININ ÇIKARTILMASI İÇİN HAZIRLADIK.

YAMA PORGRAMINDA ÜST TARAFA OYUN v1.00 SEÇİLİR VE ALT TARAFA KONSOLU 9.00 SÜRÜM OLANLAR UPDATE v1.01 [9.00] YAZANI YADA KONSOLU DAHA DÜŞÜK SÜRÜMDE OLANLAR UPDATE v1.01 BACKPORT [5.05/6.72/7.xx/8.xx] ADLI DOSYAYI SEÇMELERİ GEREKİR.

AYRICA MERAK EDENLER İÇİN KENDİNDEN DİREK TÜRKÇE ALTYAZILI OLAN SÜRÜM CUSA31874-EUR YADA CUSA31876-EUR SÜRÜMLERİNDEN BİRİNDE OLACAKTIR AMA HENÜZ BU SÜRÜMLER PİYASAYA DÜŞMEMİŞTİR. AYRICA ASLINDA FARK ETMEMEKTEDİR ÇÜNKÜ BÜTÜN SÜRÜMLERİN İÇERİSİNDE TÜRKÇE ALTYAZI ZATEN EN BAŞTAN DAHİL EDİLMİŞTİR AMA SATIŞ BÖLGESİ DOLAYISIYLA GİZLENMİŞTİR. BEN SİZLERE BU GİZLİ TÜRKÇE ALTYAZIYI ORTAYA ÇIKARTAN İŞLEMİ YAPTIM YANİ İSTERSEM BÜTÜN VERSİYONLARDA DA ORTAYA ÇIKARTABİLİRİM. BU YÜZDEN HANGİ CUSA KODLU FIFA23 OYUNU OLDUĞU ÖNEMLİ DEĞİLDİR. YANİ BELLİ BİR CUSA KODUNU BEKLEMEYE GEREK YOKTUR. BİZİM PAYLAŞTIĞIMIZ BU KONUDAKİ CUSA KODLU OYUN HER YENİ UPDATE ÇIKTIĞINDA O GÜNCELLEME SİZLERLE PAYLAŞILACAK VE AYNI ŞEKİLDE TR YAMA PROGRAMI İLE HER SEFERİNDE TÜRKÇE ALTYAZILI YAPILABİLECEKTİR. TABİ GEREKİRSE DİREK KENDİNDEN TR ALTYAZILI VERSİYON ÇIKINCA ONU DA PAYLAŞMA DURMUMUZDA OLABİLİR. BU YÜZDEN KAFAYA TAKACAĞINIZ BİR ŞEY BULUNMAMAKTADIR.

AYRICA İLERİDE ÇIKACAK OLAN UPDATE DOSYALARI DA AYNEN FIFA 22 DE OLDUĞU GİBİ GÜNCEL KADROLARI İÇERMEYECEKTİR. ÇÜNKÜ BU UPDATELER SADECE OYUNDAKİ HATALARI DÜZELTEN GÜNCELLEMELEDİR AMA TRANSFERLER DEĞİLDİR. KIRIK KONSOLLARDA ORİJİNAL TRANSFERLER DOĞAL OLARAK ALINAMAMAKTADIR AMA BAZI KİŞİLER TARAFINDAN DAHA SONRASI ÖZEL ÇALIŞMALAR İLE PATCHLER ŞEKLİNDE OLUŞTURULABİLMEKTEDİR AMA ASLA GERÇEK ORİJİNAL TARNSFERLER VE ÖZELLİKLER GİBİ OLMAMAKTADIR.

DETAYLI VE UZUN AÇIKLAMALI YAZILARI ÖZLEYENLERİNİZ OLMUŞTUR BELKİ DİYE YAZDIM. :)
Eline sağlık abi detaylı yazılarını özlemişiz :)

PS4 KONSOL BİLGİLERİ
Model: SLİM
CUH Kodu: 2216B
Kapasite: 1TB
Versiyon: 9.00
Alım Yılı: 18.10.2021
PS5 KONSOL BİLGİLERİ
Model: BLURAY
CFI Kodu: 1216A
Kapasite: 825 GB
Versiyon: 6.50
Alım Yılı: 13.12.2023
PC BİLGİLERİ
İşlemci: Intel Core İ7 3537U
Ram: DDR3 - 8 GB
HDD: 222 GB SSD
Ekran Kartı: Nvidia Geforce GT 720M
İşletim Sistemi: Windows 10-64 Bit

ermsar

Kullanıcı
30 Ocak 2022
46
4
8
çoook teşekkürler

salihovic

Kullanıcı
1 Ekim 2022
5
1
3

salihovic

Kullanıcı
1 Ekim 2022
5
1
3
çokkk iiii

ertan0000

Kullanıcı
4 Nisan 2021
10
0
1
tşk

wolf_17_

Kullanıcı
1 Mayıs 2022
49
1
8
tşkler

mejder

Kullanıcı
22 Eylül 2022
8
1
1
Teşekkürler

mehhmett_267

Kullanıcı
2 Ocak 2021
54
7
8
teşekkürlerrr

ziggy3432

Kullanıcı
28 Ağustos 2022
13
1
3
tşk

Shrazy

Kullanıcı
1 Ekim 2022
4
3
3
BENİM PAYLAŞTIĞIM (2022 YILI İTİBARİYLE) RAR DOSYALARINDA GOGOLE DRIVE LİNKLERİNİN ŞİFRESİ HER ZAMAN AYNIDIR.
İMZA KISMINDA UZUN SÜREDİR YAZMAKTADIR. HALA PASSWORD SORANLARA DUYURULUR. KISACA BU SİTE ADIDIR ONUDA BİLİN YANİ!

DÜN GECE SABAHA KARŞI YAKALAYANLAR İÇİN BEN MUHTEMELEN PİYASANIN İLK TÜRKÇE ALTYAZILI OYUN UPDATE PAYLAŞIMINI TÜM KIRIK SÜRÜMLER İÇİN DİREK PKG FORMATINDA PAYLAŞMIŞTIM. O AN İÇİN BU PAYLAŞIMLARI YAKALAYANLAR YAKALADI FAKAT GÜVENLİK İTİBARİ İLE BU PAYLAŞIMLARI BUGÜN KALDIRDIK VE SCOFIELD YAMA PROGRAMI İLE TR ALTYAZININ ÇIKARTILMASI İÇİN HAZIRLADIK.

YAMA PORGRAMINDA ÜST TARAFA OYUN v1.00 SEÇİLİR VE ALT TARAFA KONSOLU 9.00 SÜRÜM OLANLAR UPDATE v1.01 [9.00] YAZANI YADA KONSOLU DAHA DÜŞÜK SÜRÜMDE OLANLAR UPDATE v1.01 BACKPORT [5.05/6.72/7.xx/8.xx] ADLI DOSYAYI SEÇMELERİ GEREKİR.

AYRICA MERAK EDENLER İÇİN KENDİNDEN DİREK TÜRKÇE ALTYAZILI OLAN SÜRÜM CUSA31874-EUR YADA CUSA31876-EUR SÜRÜMLERİNDEN BİRİNDE OLACAKTIR AMA HENÜZ BU SÜRÜMLER PİYASAYA DÜŞMEMİŞTİR. AYRICA ASLINDA FARK ETMEMEKTEDİR ÇÜNKÜ BÜTÜN SÜRÜMLERİN İÇERİSİNDE TÜRKÇE ALTYAZI ZATEN EN BAŞTAN DAHİL EDİLMİŞTİR AMA SATIŞ BÖLGESİ DOLAYISIYLA GİZLENMİŞTİR. BEN SİZLERE BU GİZLİ TÜRKÇE ALTYAZIYI ORTAYA ÇIKARTAN İŞLEMİ YAPTIM YANİ İSTERSEM BÜTÜN VERSİYONLARDA DA ORTAYA ÇIKARTABİLİRİM. BU YÜZDEN HANGİ CUSA KODLU FIFA23 OYUNU OLDUĞU ÖNEMLİ DEĞİLDİR. YANİ BELLİ BİR CUSA KODUNU BEKLEMEYE GEREK YOKTUR. BİZİM PAYLAŞTIĞIMIZ BU KONUDAKİ CUSA KODLU OYUN HER YENİ UPDATE ÇIKTIĞINDA O GÜNCELLEME SİZLERLE PAYLAŞILACAK VE AYNI ŞEKİLDE TR YAMA PROGRAMI İLE HER SEFERİNDE TÜRKÇE ALTYAZILI YAPILABİLECEKTİR. TABİ GEREKİRSE DİREK KENDİNDEN TR ALTYAZILI VERSİYON ÇIKINCA ONU PAYLAŞMA DURMUMUZDA OLABİLİR. BU YÜZDEN KAFAYA TAKACAĞINIZ BİR ŞEY BULUNMAMAKTADIR.

AYRICA İLERİDE ÇIKACAK OLAN UPDATE DOSYALARI DA AYNEN FIFA 22 DE OLDUĞU GİBİ GÜNCEL KADROLARI İÇERMEYECEKTİR. ÇÜNKÜ BU UPDATELER SADECE OYUNDAKİ HATALARI DÜZELTEN GÜNCELLEMELERDİR AMA TRANSFERLERİ İÇERMEZ. KIRIK KONSOLLARDA ORİJİNAL TRANSFERLER ONLINE PSN BAĞLANTISI KURULAMADIĞINDAN DOĞAL OLARAK ALINAMAMAKTADIR AMA BAZI KİŞİLER TARAFINDAN DAHA SONRASI ÖZEL YAMA ÇALIŞMALARI İLE PATCHLER ŞEKLİNDE KİŞİYE ÖZEL OLUŞTURULABİLMEKTEDİR AMA BUNLAR ASLA GERÇEK ORİJİNAL TARNSFERLER, SAHALAR VE ÖZELLİKLER GİBİ OLMAMAKTADIR.

DETAYLI VE UZUN AÇIKLAMALI YAZILARI ÖZLEYENLERİNİZ OLMUŞTUR BELKİ DİYE YAZDIM. :)
Hocam sizi bir konuda düzeltme gereği duymaktayim - transferler. Ben 2 kez Fifa 22 için transfer güncellemesi yapabildim, adamın biri PC den güncelleme dosyalarını indirip PS4 e (port) uygun hale getirip paylaşmıştı bir ingiliz forumda. Kesinlikle manüel yapılmış transfer falan barındırmiyordu çünkü oyuncuların değerleri de değişmişti. PC deki transfer dosyasi PS4 için uygun hale getiriliyor. İnşallah güncelleme çıkınca ayrı konu açıp paylaşacağım buraya. Önceki senelerde mümkün değildi fakat yolu bulundu nihayet.

Tekrardan söylüyorum kesinlikle el yapımı manüel transferler değil 1 e 1 PC den PS4 e portlanmiş transfer dosyası vardı Fifa 22 için.

Alf54

Destekçi Üyemiz Aylık
Kullanıcı
31 Aralık 2021
423
82
28
cooooooook tesekkur ederim......

AslanbeyMahmut

Kullanıcı
16 Eylül 2022
8
0
1
Teşekkürler

weberhan

Kullanıcı
11 Ekim 2020
72
9
8

Adm9986

Kullanıcı
27 Eylül 2022
2
0
1
Nasıl indirecek yardımcı olurmusunuz

baybarsturan

Yönetici
✧ Admin ✧
Inspector
9 Haziran 2020
6,984
41,412
113
Hocam sizi bir konuda düzeltme gereği duymaktayim - transferler. Ben 2 kez Fifa 22 için transfer güncellemesi yapabildim, adamın biri PC den güncelleme dosyalarını indirip PS4 e (port) uygun hale getirip paylaşmıştı bir ingiliz forumda. Kesinlikle manüel yapılmış transfer falan barındırmiyordu çünkü oyuncuların değerleri de değişmişti. PC deki transfer dosyasi PS4 için uygun hale getiriliyor. İnşallah güncelleme çıkınca ayrı konu açıp paylaşacağım buraya. Önceki senelerde mümkün değildi fakat yolu bulundu nihayet.

Tekrardan söylüyorum kesinlikle el yapımı manüel transferler değil 1 e 1 PC den PS4 e portlanmiş transfer dosyası vardı Fifa 22 için.
Haydi bakalım umarım dediğiniz gibi olur ben PES oyununu baz alarak söyledim yani onda da PC için çıkan güncellemeden konsola uyarlama yapıyorlar ama maalesef bütünüyle aynısı olmuyordu tabi ki takım değerleri değişiyor kısmi güncellemeler oluyor ve PES oyununda bu dosyaları düzenleyecek bir PC programı bile var yani tek tek seçerek aktarılması gereken çok şey oluyor sadece transferler değil, sahalar, formalar vb. diğer şeyler işte maalesef her şeyi tam olarak yapmak çok zaman alacağı için genelde uğraşmamak için bunları yapan atıyorum bir İngiliz kişisi ise kendi bildiği transferleri ve sahaları yada seçtiği takımların transferlerini yapıp özellikle Türk takımlarını hiç yapmadan es geçebiliyordu yani bu oyunları oynayanlar ve bu yamaları deneyenler konulardaki yorumlarında öyle yazmışlardı yani Türk takımları güncellenmemiş hala eski kadrolar gibi şeyler yazılırdı. Fifa oyununda dediğiniz gibi gerçek güncellemeyi eksiksiz alıp fazla uğraşma olmadan dosya bazında direk aktarabiliyorlar ise futbol oyun severlerin hoşuna gidecektir ama ben bu konuda şüphedeyim çünkü PES oyununda da asında benzeri şekilde PC den alınan dosyalardan PS4 için port yapıyorlar.

abstergo78

Yardımsever Üyemiz
Kullanıcı
4 Haziran 2022
193
99
28
oyunu bizlere sunan emeği geçen herkese teşekkürler..

abdulafi

Kullanıcı
4 Aralık 2021
58
1
8
tşk

akuy2988

Yardımsever Üyemiz
Kullanıcı
13 Aralık 2021
129
50
28
teşekkürler

slyvestris

Kullanıcı
1 Ekim 2022
6
1
3
teşekkürler

omer.ccd

Kullanıcı
31 Temmuz 2022
11
0
1
Teşekkürler

andy2211

Kullanıcı
21 Eylül 2020
4
0
1

alihanndemirr

Kullanıcı
17 Aralık 2021
24
2
3

royali

Kullanıcı
3 Ekim 2021
71
21
8
teşekkürler emeğinize sağlık

recew

Kullanıcı
4 Mart 2022
8
0
1
Kurallara aykırı davranışların sonucu BAN olacaktır.

AslanbeyMahmut

Kullanıcı
16 Eylül 2022
8
0
1
emeğnğze sağlık

baybarsturan

Yönetici
✧ Admin ✧
Inspector
9 Haziran 2020
6,984
41,412
113
@recew
Kuralları okuyunuz. Aşağıdaki imzama bakınız.

frkadd

Yardımsever Üyemiz
Kullanıcı
28 Mart 2022
38
2
8
tşkler

lukeskywalker

Kullanıcı
8 Kasım 2021
105
16
18
teşekkürler

mustafa_hjk

Kullanıcı
29 Eylül 2022
6
0
1
tessekurlar

cengiz

Kullanıcı
10 Ocak 2021
7
0
1
Üst Alt

AdBlock (Reklam Engelleyici) Tespit Edildi!

Merhabalar! Forumdaki reklamları görmek hepimiz açısından can sıkıcı olabiliyor ve bunun farkındayız.

Tabii ki reklam engelleme eklentileri, reklamları engellemede harika bir iş çıkarsa da forum sitemizin varlığını sürdürmesi açısından reklamlara ihtiyacımız var. Bu yüzden forum sitemizde iyi bir deneyim yaşamak için AdBlock (Reklam Engelleme) eklentinizi devre dışı bırakın lütfen.

Anlayışınız için teşekkür ederiz...

Forumdan tam olarak faydalanmak, herhangi bir kısıtlama olmadan reklamsız kullanmak için destekçi üyelik sistemine göz atabilirsiniz.
DESTEKÇİ ÜYELİK

AdBlock'u Devre Dışı Bıraktım