zafer1453
Kullanıcı
- 16 Kasım 2020
- 439
- 90
- 28

tşk
adamsınSÜRPRİZ SİZLER İÇİN BU OYUNUN GİZLENMİŞ TÜRKÇE SEÇENEĞİNİ AKTİF ETTİM ARKADAŞLAR.
UPLOAD EDERİM BİRAZDAN SİZ OYUNU İNDİRİN YETER. UPDATE OLARAK BENİM PAYLAŞACAĞIM BU TÜRKÇE DOSYAYI YÜKLEYECEKSİNİZ.
Ekli dosyayı görüntüle 8343
Opera VPN ile açınız.hocam linkleri açtığımda bu site güvenli bağantı sağlıyamıyor diyor var mıdır çözümü
Olabilir ona da bakacağım ama ben ilk elden öncesi yapayım dedim. Hepsi yapılabilir zaten sadece bu oyunda firma farklı CUSA kodlarında bölgeye göre dilleri saklıyor. Açığa çıkarmayı bildikten sonra hepsi aynı oluyor.Büyük ihtimal kendinden türkçe olan 31877
Haklısın FIFA 22 orjinal Türkce olaninda sonu 77 ondan çağrışım yapıyor usa versiyonuysa dediğiniz gibi sadece 75 kalıyorOlabilir ona da bakacağım ama ben ilk elden öncesi yapayım dedim. Hepsi yapılabilir zaten sadece bu oyunda firma farklı CUSA kodlarında bölgeye göre dilleri saklıyor. Açığa çıkarmayı bildikten sonra hepsi aynı oluyor.
CUSA31877 olan USA sürümü onda olmaz demek ki tek kalan CUSA31875 yani o kendinden Türkçe altyazılı olabilir. Bakarım ona da.
Tsk
İndirme yerleri nasıl aciliyor bitiş yardım etsin
Opera tarayıcı yükle ordan vpn ac indirirsin kardeşim yada bir vpn programj yükle pc öylede açılırİndirme yerleri nasıl aciliyor bitiş yardım etsin
Eğer Opera VPN ile yapmayı bilmiyorsanız yarın normal zippyshare linkleri eklenecektir. O zaman kolayca indirebilirsiniz.İndirme yerleri nasıl aciliyor bitiş yardım etsin
Bu arada tskrler yardımcı olduğun için orjinal türkçe olanı baktığınızda solerseniz ona göre orjinal olanı indirim sonra güncelleme geldiğinde daha Iyi oluyorOlabilir ona da bakacağım ama ben ilk elden öncesi yapayım dedim. Hepsi yapılabilir zaten sadece bu oyunda firma farklı CUSA kodlarında bölgeye göre dilleri saklıyor. Açığa çıkarmayı bildikten sonra hepsi aynı oluyor.
CUSA31877 olan USA sürümü onda olmaz demek ki tek kalan CUSA31875 yani o kendinden Türkçe altyazılı olabilir. Bakarım ona da.
Tabi deneyince zaten ilk mesaja onu da eklerim.Bu arada tskrler yardımcı olduğun için orjinal türkçe olanı baktığınızda solerseniz ona göre orjinal olanı indirim sonra güncelleme geldiğinde daha Iyi oluyor
Maalesef CUSA31875-EUR olan içinden de Türkçe altyazı çıkmadı. CUSA31877-USA olana da çıkmadı zaten bunda çıkmaması normal.Bu arada tskrler yardımcı olduğun için orjinal türkçe olanı baktığınızda solerseniz ona göre orjinal olanı indirim sonra güncelleme geldiğinde daha Iyi oluyor
Tskrler öyle yaparız o bayağı gelmez eline ki hemende yapacağını sanmamMaalesef CUSA31875-EUR olan içinden de Türkçe altyazı çıkmadı. CUSA31877-USA olana da çıkmadı zaten bunda çıkmaması normal.
Muhtemelen henüz ortaya çıkmayan diğer CUSA kodlarından birinde çıkacak yani CUSA31874-EUR ve CUSA31876-EUR olanlar var ama onları henüz Opoisso paylaşacağını duyurmadı yani bu kodlu olanlar onun elinde de yok ve birileri ona göndermeden de olmaz.
Yani iyi ki ben Türkçe altyazıyı bu versiyonda ortaya çıkarmışım. Bence beklemeyin ve benim yaptığımı indirin yoksa çok beklemek zorunda kalabilirsiniz. Üstelik Opoisso kendi paylaştığı CUSA kodlu oyunları sürekli güncelliyor yani benim Türkçe yaptığımı sürekli günceller zaten.
Merhabalar! Forumdaki reklamları görmek hepimiz açısından can sıkıcı olabiliyor ve bunun farkındayız.
Tabii ki reklam engelleme eklentileri, reklamları engellemede harika bir iş çıkarsa da forum sitemizin varlığını sürdürmesi açısından reklamlara ihtiyacımız var. Bu yüzden forum sitemizde iyi bir deneyim yaşamak için AdBlock (Reklam Engelleme) eklentinizi devre dışı bırakın lütfen.
Anlayışınız için teşekkür ederiz...
Forumdan tam olarak faydalanmak, herhangi bir kısıtlama olmadan reklamsız kullanmak için destekçi üyelik sistemine göz atabilirsiniz.
DESTEKÇİ ÜYELİK