okan_37
Kullanıcı
- 7 Ağustos 2020
- 9
- 0
- 1

Teşekkürler
Bende de aynı sorun var bu yamayı nasıl kuracağım hocamçok teşekkürler büyük hizmet..mata yok diye fifayı silmiştim komple böyle fifa mı olur demiştim
Jailbreak için çıkmadı dahaara transfer dönemi için yeni güncelleme çıktı mı?
Bunun paylaştığı sadece kendi sürümü 31877'de çalışıyordu önceki paylaştıklarını denediğimde bakayım bir.Yeni kadro güncellemesi gelmiş arkadaşlar
Videodaki save dosyasını indirdim ve sorunsuz bir şekilde oyun açıldı tek yapmanız gereken hani konsoldaki save dosyasını usb belleğe kopyalıyoruz ya işte o kısımda bir klasör adı squads diye o klasörün adı bizim kendi konsolumuzundan aldığımız save dosyasından gelenden bahsediyorum yani yeniden adlandır diyerek ismini kopyalıyoruz ve o videodan indirdiğimiz klasör adına yapıştırıyoruz apollo save tool programından da resign işlemini yapıyoruz ve save dosyasını konsola kopyalıyoruz işlem bu kadar bende sorunsuz çalıştıBunun paylaştığı sadece kendi sürümü 31877'de çalışıyordu önceki paylaştıklarını denediğimde bakayım bir.
Ha bir de bu en son ki updatede eklenen bazı yüzlerin kaldırıldığı yazıyordu tekrar bu sene yüzleri bir aktif ediyorlar bir geri alıyorlar Nunez vs için.Normalde oyunda zaten var da işte editlenemediği için onlar da de aktif ettiği için olmuyor yüzler.Yoksa edit içerisinde 0'ı 1 yapmak gibi basit bir olay.
Edit:Evet denedim olmadı tabi ki 31877 kullanan varsa deneyebilir kendi CUSA'sı olması lazım farklı bir yöntem var mı bilmiyorum.
Edit2:Bizdeki oyunun sce_sys dosyasını bunla değiştirdiğim de oyun gördü bu sefer bakıyorum güncelleme doğru mu bir sıkıntı olacak mı
Edit3:Güncelleme çalışıyor görünüyor eksik olanları da ekleyip son yapılan transferler ile yeniden paylaşacağım.Menüde kadrolarda vs sıkıntı yok ama kariyere girip deneyeceğim bir hata vs veriyor mu gerçekten official update mi elle mi yapılmış kiralıklara vs bakacağım.
Edit4:Kadro doğru örneğin Felix Chelsea'de Atletico'dan kiralık ama kariyerde oyunu save etmiyor ya deneye yanıla bulacağız ya da sadece kick off modu için kullanacağız bu kadroyu sonra editlerim tekrar.
Son edit:Kariyer modda yeni save yapılmıyor ama eski save bir dosyanın üzerine oyunu yazıyor denemek isteyen olursa özelden yazsın kadro dosyasını paylaşayım bir de siz deneyin. Oyundaki kadroyu Apollo ile tekrar dışarı aktarıp kopyalamayı deneyeceğim yerse bakalım![]()
Not:Bu arada ben elle ekleyebildiğim kadar şimdiki transferleri ekledim(31874 bizim sürüm için) tek sıkıntı kiralıkların da direk transfer olarak ayarlanması keşke bilgisayar üzerinden save dosyalarını editleyebilsek ileride paylaşacağım kendi dosyamı transfer dönemi bitsin de.
Bende sadece klasör adı değişince o yemiyor Apollo programında save 31877 olarak gözüküyor sonra kopyalayınca oyun içinde gözükmüyor sende de 31877 gözüküyor değil mi Apollo'da? anca sce_sys değişince apolloda 31874 olarak gördü ve oyunda da kadro geldi.Videodaki save dosyasını indirdim ve sorunsuz bir şekilde oyun açıldı tek yapmanız gereken hani konsoldaki save dosyasını usb belleğe kopyalıyoruz ya işte o kısımda bir klasör adı squads diye o klasörün adı bizim kendi konsolumuzundan aldığımız save dosyasından gelenden bahsediyorum yani yeniden adlandır diyerek ismini kopyalıyoruz ve o videodan indirdiğimiz klasör adına yapıştırıyoruz apollo save tool programından da resign işlemini yapıyoruz ve save dosyasını konsola kopyalıyoruz işlem bu kadar bende sorunsuz çalıştı
bende 31874 diye gözüküyor sorunsuz yüklendi sce_sys dosyasına dokunmadanBende sadece klasör adı değişince o yemiyor Apollo programında save 31877 olarak gözüküyor sonra kopyalayınca oyun içinde gözükmüyor sende de 31877 gözüküyor değil mi Apollo'da? anca sce_sys değişince apolloda 31874 olarak gördü ve oyunda da kadro geldi.
Uzun süredir yapmayınca unutmuşum zaten indirdiğin sce_sys kullanmayacaksın kendi dosyanın olduğu klasöre sadece diğer üç dosyayı kopyalayıp yapacaksın.İndirdiğin sce_sys kullanarak mı yaptın sen yoksa sadece indirdiğin klasörde isim mi değiştin?Sadece isim değişmeyle 31874 olarak görmez çünkü mantıken.Bende de dediğim gibi yapınca(kendi save klasörüm ve sys dosyalarım indirdiğim 3 save dosyasını içine atınca) kadro geliyor ama oyunla ilgili bir sıkıntı oldu profil ve kariyer kayıtı yapmıyor baştan kuracağım bakalım.bende 31874 diye gözüküyor sorunsuz yüklendi sce_sys dosyasına dokunmadan
sce_sys kullanmadan 3 dosyayı kopyaladım kariyer işini de deniyorum hemen bilgi veririmUzun süredir yapmayınca unutmuşum zaten indirdiğin sce_sys kullanmayacaksın kendi dosyanın olduğu klasöre sadece diğer üç dosyayı kopyalayıp yapacaksın.İndirdiğin sce_sys kullanarak mı yaptın sen yoksa sadece indirdiğin klasörde isim mi değiştin?Sadece isim değişmeyle 31874 olarak görmez çünkü mantıken.Bende de dediğim gibi yapınca(kendi save klasörüm ve sys dosyalarım indirdiğim 3 save dosyasını içine atınca) kadro geliyor ama oyunla ilgili bir sıkıntı oldu profil ve kariyer kayıtı yapmıyor baştan kuracağım bakalım.
Dediğim gibi farklı dosyalarla denedim sce_sys içeriğine göre karar veriyor CUSA'ya.Yanlış anlaşılmayı düzeltelim direk bu rar dosyasını indirip çıkarınca kendi CUSAmız için olan saveyi aldığımızdaki sce_sys ile değişmemiz lazım sadece isim değiştin oldu gibi anlaşılabilir hiç bilmeyen biri yaparsa.
Her CUSA için farklı save oluyor diye biliyorum çünkü daha önce paylaştığımdaki kişi her CUSA için farklı save paylaşmıştı bu paylaşana da hep farklı Cusalar için istek yapıyorlar.
Yeni kariyer dosyası kaydedilemiyor diyor bu kadroları kullanınca sende sorunsuz kaydediyor mu yeni açınca?Kendi eski savemi kullansam da hata vermeye başladı baştan kurayım bir her şeyi bakalım.
şimdi test ettim teknik direktör kariyeri açtım sıkıntısız kaydettiUzun süredir yapmayınca unutmuşum zaten indirdiğin sce_sys kullanmayacaksın kendi dosyanın olduğu klasöre sadece diğer üç dosyayı kopyalayıp yapacaksın.İndirdiğin sce_sys kullanarak mı yaptın sen yoksa sadece indirdiğin klasörde isim mi değiştin?Sadece isim değişmeyle 31874 olarak görmez çünkü mantıken.Bende de dediğim gibi yapınca(kendi save klasörüm ve sys dosyalarım indirdiğim 3 save dosyasını içine atınca) kadro geliyor ama oyunla ilgili bir sıkıntı oldu profil ve kariyer kayıtı yapmıyor baştan kuracağım bakalım.
Dediğim gibi farklı dosyalarla denedim sce_sys içeriğine göre karar veriyor CUSA'ya.Yanlış anlaşılmayı düzeltelim direk bu rar dosyasını indirip çıkarınca kendi CUSAmız için olan saveyi aldığımızdaki sce_sys ile değişmemiz lazım sadece isim değiştin oldu gibi anlaşılabilir hiç bilmeyen biri yaparsa.
Her CUSA için farklı save oluyor diye biliyorum çünkü daha önce paylaştığımdaki kişi her CUSA için farklı save paylaşmıştı bu paylaşana da hep farklı Cusalar için istek yapıyorlar.
Yeni kariyer dosyası kaydedilemiyor diyor bu kadroları kullanınca sende sorunsuz kaydediyor mu yeni açınca?Kendi eski savemi kullansam da hata vermeye başladı baştan kurayım bir her şeyi bakalım.
bu arada eğer oyunu açmadan önce apollo save tool programını açtıysanız onun da etkisi olabilir save dosyasını yükledikten sonra konsolu kapatıp açın tekrar kırın ve bu sefer direkt oyuna girin belki böyle düzelirTamamdır ben baştan kurayım bir oyunu o zaman eski dosyada sapıtmaya başladı çünkü.
Sonra çalışırsa eksik transferleri de ekler paylaşırım son transferler yok bunda 30 Ocak güncellemesi değil.Ocak ayındaki bir güncellemenin üstüne kendi elle yapmış.
--- Türkiye Süper Lig ---
Kaan Ayhan Sassoulo --> Galatasaray
Samet Akaydin Adana Demirspor --> Fenerbahçe
Jayden Oosterwolde Parma --> Fenerbahçe
Emre Demir Barcelona --> Fenerbahçe
Vincent Aboubakar Al-Nassr --> Beşiktaş
Amir Hadziahmetovic Konyaspor --> Beşiktaş
Florian Loshaj Cracovia --> Istanbulspor
Amilton Konyaspor --> Serbest(Rizespor)
Zymer Bytyqi Konyaspor --> Serbest (oyunda Olimpiakos yok)
Mounir Chouiar Başakşehir --> Kasımpaşa
Fabiano Silva SC Braga --> Kasımpaşa
Ali Gholizadeh RSC Charleroi --> Kasımpaşa
Bevic Moussiti-Oko AC Ajaccio --> Ankaragücü
Jese Ankaragücü -->Serbest
Yusuf Erdoğan Trabzonspor -->Adana Demirspor
Cherif Ndiaye SH Port --> Adana Demirspor
Mert Çetin Hellas Verona --> Adana Demirspor
Bruno Rodrigues SC Braga --> Karagümrük
Samu Saiz Girona --> Sivasspor
Dia Saba Sivasspor --> Serbest (oyunda Maccabi yok)
Jeremy Dudziak Fürth --> Hatayspor
Helton Leite Benfica --> Antalyaspor
Doğukan Sinik Hull City --> Antalyaspor
Berke Özer Eyüpspor --> Ümraniyespor
Shaocong Wu Guanghzou FC --> Başakşehir
Eksikler (Oyunda olmayanlar veya daha önce oyunda iken silinenler yeni bir update gelmezse ileride oyuncu oluşturup eklenecek)
Sofiane Feghouli - Karagümrük
Andrea Bertolacci - Karagümrük
Adem Ljajic - Karagümrük
Erdal Rakip - Antalyaspor
Caner Erkin - Başakşehir
Edgar Ié - Başakşehir
Eden Karzev - Başakşehir
Burak Bekaroğlu - Hatayspor
Jordy Caicedo - Sivasspor
Olarenwaju Kayode - Ümraniyespor
--- İngiltere PL ---
Alex Moreno Real Betis --> Aston Villa
Jhon Duran Chicago Fire --> Aston Villa
Matías Viña Roma --> AFC Bournemouth
Antoine Semenyo Bristol --> AFC Bournemouth
Tetê Shakhtar --> Leicester City
Victor Kristiansen FC Kopenhag --> Leicester City
Joseph Anang St. Patricks --> West Ham United
Daniel Bentley Bristol --> Wolverhampton
--- İngiltere Championship ---
Britt Assombalonga Adana Demirspor --> Watford
--- Almanya Bundesliga ---
Tolga Ciğerci Ankaragücü --> Hertha Berlin
--- Almanya Bundesliga 2 ---
Francisco Javier Montero Beşiktaş --> Hamburger SV
--- Fransa Ligue 1 ---
Youssouf Ndayishimiye Başakşehir --> OGC Nice
Amin Sarr Heerenveen --> Lyon
--- İspanya La Liga ---
Famara Diédhiou Alanyaspor --> Girona
--- İtalya Serie B ---
Alin Toşca Gaziantep FK --> Benevento
--- Portekiz Liga Portugal ---
Bruma Fenerbahçe --> Braga
--- Belçika 1A Pro League ---
Islam Slimani Brest --> Anderlecht
Toluwalase Arokodare Amiens SC --> Genk
--- ABD MLS ---
Dante Vanzeir Union SG --> Red Bulls
--- Arjantin LFP ---
Salomón Rondón Everton --> River Plate
--- Diğer Takımlar ---
Federico Macheda Ankaragücü --> Apoel FC
Merhabalar! Forumdaki reklamları görmek hepimiz açısından can sıkıcı olabiliyor ve bunun farkındayız.
Tabii ki reklam engelleme eklentileri, reklamları engellemede harika bir iş çıkarsa da forum sitemizin varlığını sürdürmesi açısından reklamlara ihtiyacımız var. Bu yüzden forum sitemizde iyi bir deneyim yaşamak için AdBlock (Reklam Engelleme) eklentinizi devre dışı bırakın lütfen.
Anlayışınız için teşekkür ederiz...
Forumdan tam olarak faydalanmak, herhangi bir kısıtlama olmadan reklamsız kullanmak için destekçi üyelik sistemine göz atabilirsiniz.
DESTEKÇİ ÜYELİK