SON ÇIKAN POPÜLER OYUNLAR

PS4 SAVE FIFA 23 Güncel Kadrolar Kış Transferleri (5 Mart 2023)

okan_37

Kullanıcı
7 Ağustos 2020
9
0
1
Teşekkürler

FortuneHunter007

Kullanıcı
1 Ekim 2022
12
0
1
teşekkürler

martymcfly

Kullanıcı
21 Ocak 2023
3
0
1
müthiş iş. ellerine sağlık...

timucin1907

Kullanıcı
1 Ekim 2022
32
2
8

slayersrkn

Kullanıcı
6 Ağustos 2022
44
3
8
tesekkurler

FurkanTR

Kullanıcı
4 Temmuz 2022
33
1
8
teşekkürler

denizkaya

Kullanıcı
7 Mayıs 2022
84
10
8
tsk ederim

Son düzenleme:

mustafakinci17

Kullanıcı
17 Kasım 2022
9
0
1
cok tesekkurler hocam

sezercak

Kullanıcı
25 Ocak 2023
11
1
1
Bu yamayı nasıl kuracağım bilmiyorum

sezercak

Kullanıcı
25 Ocak 2023
11
1
1

BuRaK21

Kullanıcı
16 Ocak 2023
2
0
1
teşekkürler

mavinokta

Kullanıcı
2 Mayıs 2021
286
155
43
ara transfer dönemi için yeni güncelleme çıktı mı?

PS4 KONSOL BİLGİLERİ
Model: Fat
CUH Kodu: CUH-1216B
Kapasite: 1 tb
Versiyon: 9.00
Alım Yılı:
PC BİLGİLERİ
İşlemci: Intel® Kaby Lake Core™ i7-7700HQ 4C/8T; 6MB L3; 8GT/s; 2.8GHz > 3.8GHz
Ram: 16 DDR4L
HDD: 256 M2 SSD 750Gb HDD
Ekran Kartı: NVİDİA GTX 1060 6 GB
İşletim Sistemi: WİNDOWS 11

NeoSkyPS

Kullanıcı
6 Aralık 2021
205
316
63
PS4 KONSOL BİLGİLERİ
Model: SLIM
CUH Kodu: 2116B
Kapasite: 1TB+5TB /+5TB Depo PKG
Versiyon: 5.07
Alım Yılı: 12.07.2018
PC BİLGİLERİ
İşlemci: Intel Core i5 6500 Skylake
Ram: Corsair Vengeance LPX 32 GB DDR4
HDD: 250 GB SSD+2 TB HDD
Ekran Kartı: Sapphire R9 380 NITRO GAMING Dual-X 4 GB
İşletim Sistemi: Windows 10-64 Bit

ardaerdurak111

Moderator
Destekçi Üyemiz Aylık
Legend
Kullanıcı
7 Ocak 2021
6,066
12,636
113

PS4 KONSOL BİLGİLERİ
Model: SLİM
CUH Kodu: 2216B
Kapasite: 1TB
Alım Yılı: 18.10.2021
PS5 KONSOL BİLGİLERİ
Model: BLURAY
CFI Kodu: 1216A
Kapasite: 825 GB
Versiyon: 6.50
Alım Yılı: 13.12.2023
PC BİLGİLERİ
İşlemci: Intel Core İ7 3537U
Ram: DDR3 - 8 GB
HDD: 222 GB SSD
Ekran Kartı: Nvidia Geforce GT 720M

barkın39

Kullanıcı
16 Aralık 2021
39
0
6
Teşekkür

maxpayne65

Kullanıcı
10 Aralık 2020
141
92
28
Teşekkürler

kandar41

Kullanıcı
24 Ekim 2021
8
1
3
teşekkürler

ardaerdurak111

Moderator
Destekçi Üyemiz Aylık
Legend
Kullanıcı
7 Ocak 2021
6,066
12,636
113
Yeni kadro güncellemesi gelmiş arkadaşlar

PS4 KONSOL BİLGİLERİ
PS5 KONSOL BİLGİLERİ
PC BİLGİLERİ

NeoSkyPS

Kullanıcı
6 Aralık 2021
205
316
63
Yeni kadro güncellemesi gelmiş arkadaşlar
Bunun paylaştığı sadece kendi sürümü 31877'de çalışıyordu önceki paylaştıklarını denediğimde bakayım bir.

Ha bir de bu en son ki updatede eklenen bazı yüzlerin kaldırıldığı yazıyordu tekrar bu sene yüzleri bir aktif ediyorlar bir geri alıyorlar Nunez vs için.Normalde oyunda zaten var da işte editlenemediği için onlar da de aktif ettiği için olmuyor yüzler.Yoksa edit içerisinde 0'ı 1 yapmak gibi basit bir olay.

Edit:Evet denedim olmadı tabi ki 31877 kullanan varsa deneyebilir kendi CUSA'sı olması lazım farklı bir yöntem var mı bilmiyorum.
Edit2:Bizdeki oyunun sce_sys dosyasını bunla değiştirdiğim de oyun gördü bu sefer bakıyorum güncelleme doğru mu bir sıkıntı olacak mı

Edit3:Güncelleme çalışıyor görünüyor eksik olanları da ekleyip son yapılan transferler ile yeniden paylaşacağım.Menüde kadrolarda vs sıkıntı yok ama kariyere girip deneyeceğim bir hata vs veriyor mu gerçekten official update mi elle mi yapılmış kiralıklara vs bakacağım.

Edit4:Kadro doğru örneğin Felix Chelsea'de Atletico'dan kiralık ama kariyerde oyunu save etmiyor ya deneye yanıla bulacağız ya da sadece kick off modu için kullanacağız bu kadroyu sonra editlerim tekrar.

Son edit:Kariyer modda yeni save yapılmıyor ama eski save bir dosyanın üzerine oyunu yazıyor denemek isteyen olursa özelden yazsın kadro dosyasını paylaşayım bir de siz deneyin. Oyundaki kadroyu Apollo ile tekrar dışarı aktarıp kopyalamayı deneyeceğim yerse bakalım :D
Official ise bile 30 Ocak değil de 18 Ocakta'ki veya daha eski squad update sanırım çünkü örneğin 30 Ocakta Eren Derdiyok oyunda olmaması lazım bunda var 25 Ocak updatesine olan bir oyuncu da var onu farkettim bir de.

Not:Bu arada ben elle ekleyebildiğim kadar şimdiki transferleri ekledim(31874 bizim sürüm için) tek sıkıntı kiralıkların da direk transfer olarak ayarlanması keşke bilgisayar üzerinden save dosyalarını editleyebilsek ileride paylaşacağım kendi dosyamı transfer dönemi bitsin de.

Son düzenleme:
PS4 KONSOL BİLGİLERİ
PC BİLGİLERİ

ardaerdurak111

Moderator
Destekçi Üyemiz Aylık
Legend
Kullanıcı
7 Ocak 2021
6,066
12,636
113
Bunun paylaştığı sadece kendi sürümü 31877'de çalışıyordu önceki paylaştıklarını denediğimde bakayım bir.

Ha bir de bu en son ki updatede eklenen bazı yüzlerin kaldırıldığı yazıyordu tekrar bu sene yüzleri bir aktif ediyorlar bir geri alıyorlar Nunez vs için.Normalde oyunda zaten var da işte editlenemediği için onlar da de aktif ettiği için olmuyor yüzler.Yoksa edit içerisinde 0'ı 1 yapmak gibi basit bir olay.

Edit:Evet denedim olmadı tabi ki 31877 kullanan varsa deneyebilir kendi CUSA'sı olması lazım farklı bir yöntem var mı bilmiyorum.
Edit2:Bizdeki oyunun sce_sys dosyasını bunla değiştirdiğim de oyun gördü bu sefer bakıyorum güncelleme doğru mu bir sıkıntı olacak mı

Edit3:Güncelleme çalışıyor görünüyor eksik olanları da ekleyip son yapılan transferler ile yeniden paylaşacağım.Menüde kadrolarda vs sıkıntı yok ama kariyere girip deneyeceğim bir hata vs veriyor mu gerçekten official update mi elle mi yapılmış kiralıklara vs bakacağım.

Edit4:Kadro doğru örneğin Felix Chelsea'de Atletico'dan kiralık ama kariyerde oyunu save etmiyor ya deneye yanıla bulacağız ya da sadece kick off modu için kullanacağız bu kadroyu sonra editlerim tekrar.

Son edit:Kariyer modda yeni save yapılmıyor ama eski save bir dosyanın üzerine oyunu yazıyor denemek isteyen olursa özelden yazsın kadro dosyasını paylaşayım bir de siz deneyin. Oyundaki kadroyu Apollo ile tekrar dışarı aktarıp kopyalamayı deneyeceğim yerse bakalım :D

Not:Bu arada ben elle ekleyebildiğim kadar şimdiki transferleri ekledim(31874 bizim sürüm için) tek sıkıntı kiralıkların da direk transfer olarak ayarlanması keşke bilgisayar üzerinden save dosyalarını editleyebilsek ileride paylaşacağım kendi dosyamı transfer dönemi bitsin de.
Videodaki save dosyasını indirdim ve sorunsuz bir şekilde oyun açıldı tek yapmanız gereken hani konsoldaki save dosyasını usb belleğe kopyalıyoruz ya işte o kısımda bir klasör adı squads diye o klasörün adı bizim kendi konsolumuzundan aldığımız save dosyasından gelenden bahsediyorum yani yeniden adlandır diyerek ismini kopyalıyoruz ve o videodan indirdiğimiz klasör adına yapıştırıyoruz apollo save tool programından da resign işlemini yapıyoruz ve save dosyasını konsola kopyalıyoruz işlem bu kadar bende sorunsuz çalıştı

PS4 KONSOL BİLGİLERİ
PS5 KONSOL BİLGİLERİ
PC BİLGİLERİ

NeoSkyPS

Kullanıcı
6 Aralık 2021
205
316
63
Videodaki save dosyasını indirdim ve sorunsuz bir şekilde oyun açıldı tek yapmanız gereken hani konsoldaki save dosyasını usb belleğe kopyalıyoruz ya işte o kısımda bir klasör adı squads diye o klasörün adı bizim kendi konsolumuzundan aldığımız save dosyasından gelenden bahsediyorum yani yeniden adlandır diyerek ismini kopyalıyoruz ve o videodan indirdiğimiz klasör adına yapıştırıyoruz apollo save tool programından da resign işlemini yapıyoruz ve save dosyasını konsola kopyalıyoruz işlem bu kadar bende sorunsuz çalıştı
Bende sadece klasör adı değişince o yemiyor Apollo programında save 31877 olarak gözüküyor sonra kopyalayınca oyun içinde gözükmüyor sende de 31877 gözüküyor değil mi Apollo'da? anca sce_sys değişince apolloda 31874 olarak gördü ve oyunda da kadro geldi.

PS4 KONSOL BİLGİLERİ
PC BİLGİLERİ

ardaerdurak111

Moderator
Destekçi Üyemiz Aylık
Legend
Kullanıcı
7 Ocak 2021
6,066
12,636
113
Bende sadece klasör adı değişince o yemiyor Apollo programında save 31877 olarak gözüküyor sonra kopyalayınca oyun içinde gözükmüyor sende de 31877 gözüküyor değil mi Apollo'da? anca sce_sys değişince apolloda 31874 olarak gördü ve oyunda da kadro geldi.
bende 31874 diye gözüküyor sorunsuz yüklendi sce_sys dosyasına dokunmadan

PS4 KONSOL BİLGİLERİ
PS5 KONSOL BİLGİLERİ
PC BİLGİLERİ

NeoSkyPS

Kullanıcı
6 Aralık 2021
205
316
63
bende 31874 diye gözüküyor sorunsuz yüklendi sce_sys dosyasına dokunmadan
Uzun süredir yapmayınca unutmuşum zaten indirdiğin sce_sys kullanmayacaksın kendi dosyanın olduğu klasöre sadece diğer üç dosyayı kopyalayıp yapacaksın.İndirdiğin sce_sys kullanarak mı yaptın sen yoksa sadece indirdiğin klasörde isim mi değiştin?Sadece isim değişmeyle 31874 olarak görmez çünkü mantıken.Bende de dediğim gibi yapınca(kendi save klasörüm ve sys dosyalarım indirdiğim 3 save dosyasını içine atınca) kadro geliyor ama oyunla ilgili bir sıkıntı oldu profil ve kariyer kayıtı yapmıyor baştan kuracağım bakalım.

Dediğim gibi farklı dosyalarla denedim sce_sys içeriğine göre karar veriyor CUSA'ya.Yanlış anlaşılmayı düzeltelim direk bu rar dosyasını indirip çıkarınca kendi CUSAmız için olan saveyi aldığımızdaki sce_sys ile değişmemiz lazım sadece isim değiştin oldu gibi anlaşılabilir hiç bilmeyen biri yaparsa.

Her CUSA için farklı save oluyor diye biliyorum çünkü daha önce paylaştığımdaki kişi her CUSA için farklı save paylaşmıştı bu paylaşana da hep farklı Cusalar için istek yapıyorlar.

Yeni kariyer dosyası kaydedilemiyor diyor bu kadroları kullanınca sende sorunsuz kaydediyor mu yeni açınca?Kendi eski savemi kullansam da hata vermeye başladı baştan kurayım bir her şeyi bakalım.

Son düzenleme:
PS4 KONSOL BİLGİLERİ
PC BİLGİLERİ

ardaerdurak111

Moderator
Destekçi Üyemiz Aylık
Legend
Kullanıcı
7 Ocak 2021
6,066
12,636
113
Uzun süredir yapmayınca unutmuşum zaten indirdiğin sce_sys kullanmayacaksın kendi dosyanın olduğu klasöre sadece diğer üç dosyayı kopyalayıp yapacaksın.İndirdiğin sce_sys kullanarak mı yaptın sen yoksa sadece indirdiğin klasörde isim mi değiştin?Sadece isim değişmeyle 31874 olarak görmez çünkü mantıken.Bende de dediğim gibi yapınca(kendi save klasörüm ve sys dosyalarım indirdiğim 3 save dosyasını içine atınca) kadro geliyor ama oyunla ilgili bir sıkıntı oldu profil ve kariyer kayıtı yapmıyor baştan kuracağım bakalım.

Dediğim gibi farklı dosyalarla denedim sce_sys içeriğine göre karar veriyor CUSA'ya.Yanlış anlaşılmayı düzeltelim direk bu rar dosyasını indirip çıkarınca kendi CUSAmız için olan saveyi aldığımızdaki sce_sys ile değişmemiz lazım sadece isim değiştin oldu gibi anlaşılabilir hiç bilmeyen biri yaparsa.

Her CUSA için farklı save oluyor diye biliyorum çünkü daha önce paylaştığımdaki kişi her CUSA için farklı save paylaşmıştı bu paylaşana da hep farklı Cusalar için istek yapıyorlar.

Yeni kariyer dosyası kaydedilemiyor diyor bu kadroları kullanınca sende sorunsuz kaydediyor mu yeni açınca?Kendi eski savemi kullansam da hata vermeye başladı baştan kurayım bir her şeyi bakalım.
sce_sys kullanmadan 3 dosyayı kopyaladım kariyer işini de deniyorum hemen bilgi veririm

PS4 KONSOL BİLGİLERİ
PS5 KONSOL BİLGİLERİ
PC BİLGİLERİ

furkancetinkol

Kullanıcı
1 Şubat 2021
181
52
28
Teşekkürler

PS4 KONSOL BİLGİLERİ
CUH Kodu: 2116A
Kapasite: 500GB
Versiyon: 6.72 GoldHen
Alım Yılı:
PC BİLGİLERİ
İşlemci: AMD Ryzen™3 1200 AF Soket AM4 3.1 GHz 8MB 65W 14nm İşlemci
Ram: GSKILL 16GB (2x8GB) RipjawsV Kırmızı DDR4 3000MHz CL16 1.35V Dual Ram
HDD:
Ekran Kartı: Zotac GeForce GTX 1650 SUPER GAMING 4GB GDDR6 128Bit DX12 Nvidia Ekran Kartı

ardaerdurak111

Moderator
Destekçi Üyemiz Aylık
Legend
Kullanıcı
7 Ocak 2021
6,066
12,636
113

şimdi test ettim teknik direktör kariyeri açtım sıkıntısız kaydetti

PS4 KONSOL BİLGİLERİ
PS5 KONSOL BİLGİLERİ
PC BİLGİLERİ

NeoSkyPS

Kullanıcı
6 Aralık 2021
205
316
63
Tamamdır ben baştan kurayım bir oyunu o zaman eski dosyada sapıtmaya başladı çünkü.
Sonra çalışırsa eksik transferleri de ekler paylaşırım son transferler yok bunda 30 Ocak güncellemesi değil.Ocak ayındaki bir güncellemenin üstüne kendi eklemiş sonraki transferleri.

PS4 KONSOL BİLGİLERİ
PC BİLGİLERİ

ardaerdurak111

Moderator
Destekçi Üyemiz Aylık
Legend
Kullanıcı
7 Ocak 2021
6,066
12,636
113
Tamamdır ben baştan kurayım bir oyunu o zaman eski dosyada sapıtmaya başladı çünkü.
Sonra çalışırsa eksik transferleri de ekler paylaşırım son transferler yok bunda 30 Ocak güncellemesi değil.Ocak ayındaki bir güncellemenin üstüne kendi elle yapmış.
bu arada eğer oyunu açmadan önce apollo save tool programını açtıysanız onun da etkisi olabilir save dosyasını yükledikten sonra konsolu kapatıp açın tekrar kırın ve bu sefer direkt oyuna girin belki böyle düzelir

PS4 KONSOL BİLGİLERİ
PS5 KONSOL BİLGİLERİ
PC BİLGİLERİ

NeoSkyPS

Kullanıcı
6 Aralık 2021
205
316
63
Hallettim sonunda dediğim gibi official bir güncellemeden alınmış ama 30 Ocak değil yazdığı gibi 18 Ocak teyit ettim eklenen oyunculara göre(potansiyel vs için kariyerde SoFifa'da oyunculara bakarken 18 Ocak'ı baz alabilirsiniz.) Felix vs kiralıkken Weghorst direk Manu'da onu elle eklemiş Gusto normalde Chelsea alıp Lyon'a kiraladı bunda direk elle Chelsea'ye eklemiş vs... Baya bir son transfer de yok onları düzenledikten sonra ligimiz için de yeni transferler oldukça son gün 8 Şubat daha güncel halini paylaşacağım umarım.

Şimdiye kadarki olan eksikleri bitirip TR ve PL liglerinde son oynanan maçlardaki şekilde formasyon ve ilk 11 kadroları düzenleyip yakında dosyayı upload edeceğim denersiniz.Bir hata gözden kaçan eksik vs olursa düzeltiriz.

Eklenen oyuncular listesi (18 Ocak Resmi Kadro Güncellemesi Üstüne)

--- Türkiye Süper Lig ---

Kaan Ayhan Sassoulo --> Galatasaray
Samet Akaydin Adana Demirspor --> Fenerbahçe
Jayden Oosterwolde Parma --> Fenerbahçe
Emre Demir Barcelona --> Fenerbahçe
Vincent Aboubakar Al-Nassr --> Beşiktaş
Amir Hadziahmetovic Konyaspor --> Beşiktaş
Florian Loshaj Cracovia --> Istanbulspor
Amilton Konyaspor --> Serbest(Rizespor)
Zymer Bytyqi Konyaspor --> Serbest (oyunda Olimpiakos yok)
Mounir Chouiar Başakşehir --> Kasımpaşa
Fabiano Silva SC Braga --> Kasımpaşa
Ali Gholizadeh RSC Charleroi --> Kasımpaşa
Bevic Moussiti-Oko AC Ajaccio --> Ankaragücü
Jese Ankaragücü -->Serbest
Yusuf Erdoğan Trabzonspor -->Adana Demirspor
Cherif Ndiaye SH Port --> Adana Demirspor
Mert Çetin Hellas Verona --> Adana Demirspor
Bruno Rodrigues SC Braga --> Karagümrük
Samu Saiz Girona --> Sivasspor
Dia Saba Sivasspor --> Serbest (oyunda Maccabi yok)
Jeremy Dudziak Fürth --> Hatayspor
Helton Leite Benfica --> Antalyaspor
Doğukan Sinik Hull City --> Antalyaspor
Berke Özer Eyüpspor --> Ümraniyespor
Shaocong Wu Guanghzou FC --> Başakşehir

Eksikler (Oyunda olmayanlar veya daha önce oyunda iken silinenler yeni bir update gelmezse ileride oyuncu oluşturup eklenecek)
Sofiane Feghouli - Karagümrük
Andrea Bertolacci - Karagümrük
Adem Ljajic - Karagümrük
Erdal Rakip - Antalyaspor
Caner Erkin - Başakşehir
Edgar Ié - Başakşehir
Eden Karzev - Başakşehir
Burak Bekaroğlu - Hatayspor
Jordy Caicedo - Sivasspor
Olarenwaju Kayode - Ümraniyespor

--- İngiltere PL ---

Alex Moreno Real Betis --> Aston Villa
Jhon Duran Chicago Fire --> Aston Villa
Matías Viña Roma --> AFC Bournemouth
Antoine Semenyo Bristol --> AFC Bournemouth
Tetê Shakhtar --> Leicester City
Victor Kristiansen FC Kopenhag --> Leicester City
Joseph Anang St. Patricks --> West Ham United
Daniel Bentley Bristol --> Wolverhampton

--- İngiltere Championship ---

Britt Assombalonga Adana Demirspor --> Watford

--- Almanya Bundesliga ---

Tolga Ciğerci Ankaragücü --> Hertha Berlin

--- Almanya Bundesliga 2 ---

Francisco Javier Montero Beşiktaş --> Hamburger SV

--- Fransa Ligue 1 ---

Youssouf Ndayishimiye Başakşehir --> OGC Nice
Amin Sarr Heerenveen --> Lyon

--- İspanya La Liga ---

Famara Diédhiou Alanyaspor --> Girona

--- İtalya Serie B ---

Alin Toşca Gaziantep FK --> Benevento

--- Portekiz Liga Portugal ---

Bruma Fenerbahçe --> Braga

--- Belçika 1A Pro League ---

Islam Slimani Brest --> Anderlecht
Toluwalase Arokodare Amiens SC --> Genk

--- ABD MLS ---

Dante Vanzeir Union SG --> Red Bulls

--- Arjantin LFP ---

Salomón Rondón Everton --> River Plate

--- Diğer Takımlar ---

Federico Macheda Ankaragücü --> Apoel FC

Son düzenleme:
PS4 KONSOL BİLGİLERİ
PC BİLGİLERİ

musberat

Kullanıcı
10 Aralık 2022
2
0
1
guzel

Üst Alt

AdBlock (Reklam Engelleyici) Tespit Edildi!

Merhabalar! Forumdaki reklamları görmek hepimiz açısından can sıkıcı olabiliyor ve bunun farkındayız.

Tabii ki reklam engelleme eklentileri, reklamları engellemede harika bir iş çıkarsa da forum sitemizin varlığını sürdürmesi açısından reklamlara ihtiyacımız var. Bu yüzden forum sitemizde iyi bir deneyim yaşamak için AdBlock (Reklam Engelleme) eklentinizi devre dışı bırakın lütfen.

Anlayışınız için teşekkür ederiz...

Forumdan tam olarak faydalanmak, herhangi bir kısıtlama olmadan reklamsız kullanmak için destekçi üyelik sistemine göz atabilirsiniz.
DESTEKÇİ ÜYELİK

AdBlock'u Devre Dışı Bıraktım