kadirnuriyilmaz
Kullanıcı
- 13 Aralık 2021
- 47
- 4
- 8

tşk
Eline sağlık abi maşallah çok hızlısınv1.30 UPDATE VE BACKPORT İLK MESAJA EKLENMİŞTİR.
idm indirken yavas iniyor nedendir ooo şimdi 2500 saniye verdi o normal miKENDİNDEN ORİJİNAL TÜRKÇE ALTYAZILI VERSİYON EKLENDİ [CUSA27107] EK OLARAK BU VERSİYONDA ZIPPYSHARE LİNKLERİ EKLİ.
DİĞER CUSA27106 KODLU OYUNA TR ALTYAZIYI VAKİT BULURSAM BEN EKLEYECEĞİM.
ARAP VERSİYONUNDA TR ALT YAZI YOK.
UPDATE AÇIKLAMASINDA KADROLARA AİT BİR ŞEY YAZMIYOR YANİ ORİJİNAL KONSOLDA KULLANSANIZ BU ŞEKİLDE GELİYORDUR.
BU UPDATE ZATEN DAHA ÇOK OYUN HATALARINI GİDERMEK İÇİN ÇIKARTILMIŞ GİBİ GÖZÜKÜYOR.
1FICHIER LİNKLERİNDEN İNDİRMEK İÇİN IDM-INTERNET DOWNLOAD MANAGER KULLANMANIZI ÖNERİRİM. BUNLA KOTASIZ İNER.
1fichier sitesine ücretsiz üye olun ve siteye girin sonra bu 1fichier bağlantısını baştan indirmeyi deneyin (önce eskisini silin) yani üye olduktan sonra hızlı indirmesi lazım.idm indirken yavas iniyor nedendir ooo şimdi 2500 saniye verdi o normal mi
Denk geldi diyelim tam siteye bakarken opo paylaştı ve ben de ekledim.Eline sağlık abi maşallah çok hızlısın
Pek huyum değildir zippyshare linklerini eklemek ama hadi senin bilgilendirmene istinaden ekleyeyim.fifa 22 oyunun 1.30 güncellemesinin zippyshare linkleri paylaşılmış abi
genel olarak üyeler zippyshare linklerinden indirdikleri için söyleyim dedim abiPek huyum değildir zippyshare linklerini eklemek ama hadi senin bilgilendirmene istinaden ekleyeyim.
Ben 1fichier linklerinden son hız indirmeyi seviyorum yani tek link kolayıma geliyor.
Merhabalar! Forumdaki reklamları görmek hepimiz açısından can sıkıcı olabiliyor ve bunun farkındayız.
Tabii ki reklam engelleme eklentileri, reklamları engellemede harika bir iş çıkarsa da forum sitemizin varlığını sürdürmesi açısından reklamlara ihtiyacımız var. Bu yüzden forum sitemizde iyi bir deneyim yaşamak için AdBlock (Reklam Engelleme) eklentinizi devre dışı bırakın lütfen.
Anlayışınız için teşekkür ederiz...
Forumdan tam olarak faydalanmak, herhangi bir kısıtlama olmadan reklamsız kullanmak için destekçi üyelik sistemine göz atabilirsiniz.
DESTEKÇİ ÜYELİK