SON ÇIKAN POPÜLER OYUNLAR

PS4 PKG OYUN FIFA 22 v1.00 [8.50] + v1.30 UPDATE [8.50] + v1.27 BACKPORT [5.05 / 6.72 / 7.xx / 8.0x] - [CUSA27107] + TR ALTYAZILI

serti21

Kullanıcı
27 Aralık 2021
21
0
1
teşekküler

pasmarikA

Kullanıcı
16 Mart 2022
37
7
8
Teşekkürler

PS4 KONSOL BİLGİLERİ
Model: Pro
CUH Kodu: 7116B
Kapasite: 1tb
Versiyon: 9.00
Alım Yılı: 01.08.2020

ssmays13

Kullanıcı
5 Aralık 2020
11
0
1
teşekkürler

arifack

Kullanıcı
18 Temmuz 2020
346
168
43
v1.27 update çıktı kırık yayınlancakmı

baybarsturan

Yönetici
✧ Admin ✧
Inspector
9 Haziran 2020
6,984
41,419
113

yavuzlevent

Kullanıcı
25 Temmuz 2022
1
0
1
eline sağlık dostum

brkturna

Kullanıcı
8 Mayıs 2021
1,552
11,946
113
Yeni versiyonu ekledim admin. :)

PS4 KONSOL BİLGİLERİ
Model: SLIM / SLIM
CUH Kodu: 2116A / 2116A
Kapasite: 500 GB / 500 GB
Versiyon: 5.05 / 9.00
Alım Yılı: 2018 / 2018
PS5 KONSOL BİLGİLERİ
Model: 😑
CFI Kodu: 😑
Kapasite: 😑
Versiyon: 😑
Alım Yılı: 😑
PC BİLGİLERİ
İşlemci: 🤐
Ram: 🤐
HDD: 🤐
Ekran Kartı: 🤐
İşletim Sistemi: 🤐

marto98

Kullanıcı
3 Eylül 2020
49
7
8
teşekkürler

scorpionnn

Yardımsever Üyemiz
Kullanıcı
17 Mart 2022
440
105
43
merhaba 1.27 update indirccem ama sayfa acmiyor

brkturna

Kullanıcı
8 Mayıs 2021
1,552
11,946
113
PS4 KONSOL BİLGİLERİ
PS5 KONSOL BİLGİLERİ
PC BİLGİLERİ

scorpionnn

Yardımsever Üyemiz
Kullanıcı
17 Mart 2022
440
105
43

scorpionnn

Yardımsever Üyemiz
Kullanıcı
17 Mart 2022
440
105
43

brkturna

Kullanıcı
8 Mayıs 2021
1,552
11,946
113
denedim olmuyor ne yaptisam acaba başka şekilde eklemen mumkun diyil mi
Maalesef linkleri yükleyen ben değilim bunu yapan Opoisso yani backport yapan yabancı kişi ve ben sizle sadece onun paylaştığı linkleri paylaşıyorum yani ben upload edip yüklemiyorum bunları hatta ben futbol oyunu da oynamam işte isteyen olursa diye paylaşıyorum.

Bir taraftan ilk defa duydum Opera tarayıcı içinden VPN açtıktan sonra 1fichier sitesinin açılmaması olayını. Acaba VPN düğmesine basmadan mı denediniz. VPN açmak için sol en üst köşeye yakın VPN düğmesine basıp açıyorsunuz ve Avrupa, Asya yada Amerika seçeneklerinden birini seçerek VPN bölgesine bağlanıyorsunuz. Aşağıdaki resme bakınız VPN açık olduğunda bu şekilde uçuk mavi renginde bir hal alır. Eğer açmadıysanız renksiz sönük olur ve açmadıysanız 1fichier sitesi açılmaz zaten. Bir kontrol ediniz.

ice_screenshot_20220726-182556.jpeg

PS4 KONSOL BİLGİLERİ
PS5 KONSOL BİLGİLERİ
PC BİLGİLERİ

Moraa2210

Kullanıcı
17 Temmuz 2022
11
0
1
nice

scorpionnn

Yardımsever Üyemiz
Kullanıcı
17 Mart 2022
440
105
43
Maalesef linkleri yükleyen ben değilim bunu yapan Opoisso yani backport yapan yabancı kişi ve ben sizle sadece onun paylaştığı linkleri paylaşıyorum yani ben upload edip yüklemiyorum bunları hatta ben futbol oyunu da oynamam işte isteyen olursa diye paylaşıyorum.

Bir taraftan ilk defa duydum Opera tarayıcı içinden VPN açtıktan sonra 1fichier sitesinin açılmaması olayını. Acaba VPN düğmesine basmadan mı denediniz. VPN açmak için sol en üst köşeye yakın VPN düğmesine basıp açıyorsunuz ve Avrupa, Asya yada Amerika seçeneklerinden birini seçerek VPN bölgesine bağlanıyorsunuz. Aşağıdaki resme bakınız VPN açık olduğunda bu şekilde uçuk mavi renginde bir hal alır. Eğer açmadıysanız renksiz sönük olur ve açmadıysanız 1fichier sitesi açılmaz zaten. Bir kontrol ediniz.

Ekli dosyayı görüntüle 6804
hocam onu yaptim ben öglenden beri boyle

Ekli dosyalar

mavinokta

Kullanıcı
2 Mayıs 2021
287
155
43
Teşekkürler

PS4 KONSOL BİLGİLERİ
Model: Fat
CUH Kodu: CUH-1216B
Kapasite: 1 tb
Versiyon: 9.00
Alım Yılı:
PC BİLGİLERİ
İşlemci: Intel® Kaby Lake Core™ i7-7700HQ 4C/8T; 6MB L3; 8GT/s; 2.8GHz > 3.8GHz
Ram: 16 DDR4L
HDD: 256 M2 SSD 750Gb HDD
Ekran Kartı: NVİDİA GTX 1060 6 GB
İşletim Sistemi: WİNDOWS 11

brkturna

Kullanıcı
8 Mayıs 2021
1,552
11,946
113
hocam onu yaptim ben öglenden beri boyle
Şimdi anladım. Ben de zaten nasıl Opera VPN ile 1fichier sitesi açılmaz diyordum. Sizin sıkıntınız başkaymış ve sorununuzu şimdi ifade etmişsiniz.
Opera VPN ile sadece açılmayan 1fichier sitesini açarsınız ama bu demek değildir ki bu linkleri Jdownloader2 ile indirebilirsiniz. Yani bu linkler Jdownloader2 ile indirilemez o yüzden boşa beklemeyin ve bilginiz olsun Jdownloader2 programını genelde zippyshare linklerini indirmek için kullanabilirsiniz yani en çok o işe yarar bu bilgiyi unutmadan aklınızın bir köşesine yazmanızı öneririm.

Sorununuzun çözümü ise IDM denilen programı kullanmak yani 1fichier linklerini başka bir program ile indirmeniz gerekiyor.
Bu konuda @baybarsturan hocamın videolu bir rehberi bulunmakta, onu izlemenizi tavsiye ederim.

PS4 KONSOL BİLGİLERİ
PS5 KONSOL BİLGİLERİ
PC BİLGİLERİ

scorpionnn

Yardımsever Üyemiz
Kullanıcı
17 Mart 2022
440
105
43
Şimdi anladım. Ben de zaten nasıl Opera VPN ile 1fichier sitesi açılmaz diyordum. Sizin sıkıntınız başkaymış ve sorununuzu şimdi ifade etmişsiniz.
Opera VPN ile sadece açılmayan 1fichier sitesini açarsınız ama bu demek değildir ki bu linkleri Jdownloader2 ile indirebilirsiniz. Yani bu linkler Jdownloader2 ile indirilemez o yüzden boşa beklemeyin ve bilginiz olsun Jdownloader2 programını genelde zippyshare linklerini indirmek için kullanabilirsiniz yani en çok o işe yarar bu bilgiyi unutmadan aklınızın bir köşesine yazmanızı öneririm.

Sorununuzun çözümü ise IDM denilen programı kullanmak yani 1fichier linklerini başka bir program ile indirmeniz gerekiyor.
Bu konuda @baybarsturan hocamın videolu bir rehberi bulunmakta, onu izlemenizi tavsiye ederim.

idm var bende zaten hem bakcam cok saol yardim icin teşekür ederim

mifa

Kullanıcı
27 Temmuz 2022
12
0
1
teşekkürler

siyahinci

Kullanıcı
1 Ağustos 2020
112
21
18
Teşekkürler...........

PS4 KONSOL BİLGİLERİ
Model: 9,00
CUH Kodu:
Kapasite: 1 tb
Versiyon:
Alım Yılı:

metamir

Kullanıcı
30 Temmuz 2022
14
0
1
thanks

burakmasanoglu

Kullanıcı
3 Haziran 2022
8
0
1
Bunları biraz da kendiniz araştırın arkadaşlar. Herşeyi de paylaşım yapan üyelerden beklemeyin.
Google dan aradığımda İngilizce kaynakta şunlar yazıyor. Bir çok düzeltme var gibi görünüyor.
Ayrıca daha yeni 1 Mart tarihinde çıkan yani 9.03 istemesi gereken bir update ama bir şekilde opoisso bunu paylaşabilmiş.
Artık Türkçeleştirme sizlere kalmış.

FIFA 22 Patch 1.19 Notes (1.000.008) – March 1st, 2022
FIFA Ultimate Team
  • Fixed a bug where if a significantly large amount of Packs was present in the My Packs tab in the FUT Store, only a small amount of Packs would be displayed until the number was reduced.
  • Fixed a bug where If a significantly large amount of Packs was present in the My Packs tab in the FUT Store, not all of them were visible at once.
  • Addressed an issue where in some rare situations, the mouse cursor could not be moved in the menus.
Gameplay
  • Fixed a bug where stepovers and flicks cannot be performed for 500 milliseconds after initiating a Player Run.
    • This change is intended to prevent the aforementioned Skill Moves from clashing with the ability to choose a direction for the requested Player Run.
  • Following the activation of Player Lock with the input being performed at an angle, the first Player Switch would not occur and had to be performed again.
  • Fixed a bug where shooting after a Skill Move, the shot would not be as accurate as intended.
  • Fixed a bug where the Right Stick Switching option was set to Player Rotation, a right stick player switch could not be done after activating Player Lock.
  • Addressed a bug where sliding tackles could be incorrectly called as a foul depending on which area of the defender’s body made contact with the ball.
Career Mode
  • Fixed a bug where Manager interviews did not always impact Team Morale.
  • Fixed a bug where the Asian International Cup did not feature the correctly placed team from the Indian Super League.
VOLTA FOOTBALL
  • Added 2 new Party Games to VOLTA ARCADE.
    • These will only be available following a server update.
  • Fixed a bug where tthe One Button control option is not usable in VOLTA ARCADE and will default players to the Classic option.
Pro Clubs
  • Fixed a bug where when selecting the Next Match option following the completion of a match, a pop up saying that the match search failed could appear.
General, Audio, and Visual
  • Updated some kits, boots, flags, banners, scarves, player portraits, commentary lines, corner flags, stadia, balls, and ad boards.
  • Added and updated a total of 24 new star heads.
  • Fixed a bug where the Skill Games Take Me There UI Shortcut did not always function.
  • Some EA Trax were not always enabled by default.
  • Addressed a potential stability issue that could occur.
ellerine sağlık

Curiolus

Kullanıcı
30 Temmuz 2022
9
0
1
Teşekkürler

HeyLake35

Kullanıcı
31 Temmuz 2022
1
0
1
Bunları biraz da kendiniz araştırın arkadaşlar. Herşeyi de paylaşım yapan üyelerden beklemeyin.
Google dan aradığımda İngilizce kaynakta şunlar yazıyor. Bir çok düzeltme var gibi görünüyor.
Ayrıca daha yeni 1 Mart tarihinde çıkan yani 9.03 istemesi gereken bir update ama bir şekilde opoisso bunu paylaşabilmiş.
Artık Türkçeleştirme sizlere kalmış.

FIFA 22 Patch 1.19 Notes (1.000.008) – March 1st, 2022
FIFA Ultimate Team
  • Fixed a bug where if a significantly large amount of Packs was present in the My Packs tab in the FUT Store, only a small amount of Packs would be displayed until the number was reduced.
  • Fixed a bug where If a significantly large amount of Packs was present in the My Packs tab in the FUT Store, not all of them were visible at once.
  • Addressed an issue where in some rare situations, the mouse cursor could not be moved in the menus.
Gameplay
  • Fixed a bug where stepovers and flicks cannot be performed for 500 milliseconds after initiating a Player Run.
    • This change is intended to prevent the aforementioned Skill Moves from clashing with the ability to choose a direction for the requested Player Run.
  • Following the activation of Player Lock with the input being performed at an angle, the first Player Switch would not occur and had to be performed again.
  • Fixed a bug where shooting after a Skill Move, the shot would not be as accurate as intended.
  • Fixed a bug where the Right Stick Switching option was set to Player Rotation, a right stick player switch could not be done after activating Player Lock.
  • Addressed a bug where sliding tackles could be incorrectly called as a foul depending on which area of the defender’s body made contact with the ball.
Career Mode
  • Fixed a bug where Manager interviews did not always impact Team Morale.
  • Fixed a bug where the Asian International Cup did not feature the correctly placed team from the Indian Super League.
VOLTA FOOTBALL
  • Added 2 new Party Games to VOLTA ARCADE.
    • These will only be available following a server update.
  • Fixed a bug where tthe One Button control option is not usable in VOLTA ARCADE and will default players to the Classic option.
Pro Clubs
  • Fixed a bug where when selecting the Next Match option following the completion of a match, a pop up saying that the match search failed could appear.
General, Audio, and Visual
  • Updated some kits, boots, flags, banners, scarves, player portraits, commentary lines, corner flags, stadia, balls, and ad boards.
  • Added and updated a total of 24 new star heads.
  • Fixed a bug where the Skill Games Take Me There UI Shortcut did not always function.
  • Some EA Trax were not always enabled by default.
  • Addressed a potential stability issue that could occur.
eyw

batunor

Kullanıcı
1 Ağustos 2022
1
0
1
Teşekkürler

omerpc1

Kullanıcı
18 Aralık 2021
16
0
1
Teşekkürler

eym

Kullanıcı
30 Mart 2022
28
0
1
eline sağlık

demredy

Kullanıcı
2 Ağustos 2022
18
0
1
9.0 için kullanabilir miyim ?

onurberbergil

Kullanıcı
15 Haziran 2022
15
2
3
TEŞEKKÜR

nurexxx

Kullanıcı
6 Ağustos 2022
31
3
8
tesekkürler

Üst Alt

AdBlock (Reklam Engelleyici) Tespit Edildi!

Merhabalar! Forumdaki reklamları görmek hepimiz açısından can sıkıcı olabiliyor ve bunun farkındayız.

Tabii ki reklam engelleme eklentileri, reklamları engellemede harika bir iş çıkarsa da forum sitemizin varlığını sürdürmesi açısından reklamlara ihtiyacımız var. Bu yüzden forum sitemizde iyi bir deneyim yaşamak için AdBlock (Reklam Engelleme) eklentinizi devre dışı bırakın lütfen.

Anlayışınız için teşekkür ederiz...

Forumdan tam olarak faydalanmak, herhangi bir kısıtlama olmadan reklamsız kullanmak için destekçi üyelik sistemine göz atabilirsiniz.
DESTEKÇİ ÜYELİK

AdBlock'u Devre Dışı Bıraktım