mbalki
Kullanıcı
- 17 Aralık 2021
- 88
- 6
- 8

27106 için güncelleme dosyası mevcut mu?
Son düzenleme:
Konsolda DNS ayarlarını yaparsanız güncelleme istemez. Aşağıdaki konudan kısa videoyu izleyerek hepsini yapınız.arkadaşlar ne denediysem açamadım . ps4 6,72 oyunu açarken güncelleme geliyor 8,50 üst versiyon yükleyin yazıyor . 6,72 fix kurdum ancak kabul etmiyor lütfen bana yardım edin
Kardesim sana zahmet 1.23 versiyonu backpord olmus paylasirmisin linkiniCUSA27106 KODLU OYUN UPDATE DOSYASINA TR ALTYAZI EKLEDİM. BU SÜRÜMÜ İNDİRMİŞ OLANLAR BEKLESİNLER.
BİR KAÇ SAATE UPLOAD BİTİNCE TR ALTYAZILI 4 GB CİVARI BOYUTUNDA UPDATE DOSYALARINI KONUDA PAYLAŞACAĞIM.
GÜNCELLEME: PAYLAŞTIM
playstation versiyonum 6,72 Fiifa 22 kuruyorum ardında uyumlu olsun diye (v1.22 BACKPORT [5.05 / 6.72 / 7.xx /) kuruyorum ancak sürüm yetersiz diyip oyunu açmıyorKonsolda DNS ayarlarını yaparsanız güncelleme istemez. Aşağıdaki konudan kısa videoyu izleyerek hepsini yapınız.
![]()
PS4 REHBER - TÜM KIRIK SÜRÜMLERİN YAPMASI GEREKEN ÖNEMLİ AYARLAR REHBERİ
NOT: ORİJİNAL SÜRÜMDE OLUP KIRILMA BEKLEYENLER DE BU AŞAĞIDAKİ KISA VİDEODA GÖSTERİLEN DNS RAKAMLARINI KENDİ AĞ AYARLARINA UYGULAYARAK SONY SUNUCULARININ KONSOLARINA ULAŞMASINI ENGELLEYEBİLİR VE SÜREKLİ ÇIKAN KONSOLU GÜNCELLEYİN UYARISINDAN KURTULABİLİRLER KIRIK KONSOL SÜRÜMÜNÜZ KAÇ OLURSA...www.playstationhaber.com
Fix kurdum kabul etmiyor ne demek açıklar mısınız yani fix kurmaya çalıştığınızda hata kodu mu verdi? Eğer öyle ise o başka bir sorundur.
teşekkürlerTeşekkürler
Kuralları okuyunuz. 2. Uyarınızı yapıyorum.teşekkürler
Merhabalar! Forumdaki reklamları görmek hepimiz açısından can sıkıcı olabiliyor ve bunun farkındayız.
Tabii ki reklam engelleme eklentileri, reklamları engellemede harika bir iş çıkarsa da forum sitemizin varlığını sürdürmesi açısından reklamlara ihtiyacımız var. Bu yüzden forum sitemizde iyi bir deneyim yaşamak için AdBlock (Reklam Engelleme) eklentinizi devre dışı bırakın lütfen.
Anlayışınız için teşekkür ederiz...
Forumdan tam olarak faydalanmak, herhangi bir kısıtlama olmadan reklamsız kullanmak için destekçi üyelik sistemine göz atabilirsiniz.
DESTEKÇİ ÜYELİK