tombulkurabiye
Kullanıcı
- 26 Mayıs 2022
- 23
- 1
- 3

ellerinize sağlık
KURALLARI OKUYUNUZ
teşekkürlerTeşekkür ederiz sayın adminimiz ilk yorumu kaçırdım felaket bir haber nerden çıkarttın koydun önümüze bianda gece gece tebrik ederim valla cihaz kırılmadan oyun düştü helal olsun..Bu Opoisso893 da helal olsun adam çözmüş olayı daha öncedende cyberpunk 2077 ve fifa21 de yapmıştı buna benzer olayı versiyon mersiyon dinlemiyor adam çatır çatır kırıyor oyunları tebrikederim valla.
ARKADAŞLAR OYUNU TEST ETTİM HERHANGİ BİR PROBLEM YOKTUR AYRICA TÜRKÇE YAMA İÇİN TEŞEKÜRLER SCOFIELD
Ekli dosyayı görüntüle 2560
Ekli dosyayı görüntüle 2561
Ekli dosyayı görüntüle 2562
MükemmelTeşekkür ederiz sayın adminimiz ilk yorumu kaçırdım felaket bir haber nerden çıkarttın koydun önümüze bianda gece gece tebrik ederim valla cihaz kırılmadan oyun düştü helal olsun..Bu Opoisso893 da helal olsun adam çözmüş olayı daha öncedende cyberpunk 2077 ve fifa21 de yapmıştı buna benzer olayı versiyon mersiyon dinlemiyor adam çatır çatır kırıyor oyunları tebrikederim valla.
ARKADAŞLAR OYUNU TEST ETTİM HERHANGİ BİR PROBLEM YOKTUR AYRICA TÜRKÇE YAMA İÇİN TEŞEKÜRLER SCOFIELD
Son güncellemeli olanı sürekli-yeni güncelleme de geldikçe aşağıdaki konuda paylaşılıyor.9.0 Sürümde Çalışırmi Çalışırsa Yapmak İstiyorum
süperTeşekkür ederiz sayın adminimiz ilk yorumu kaçırdım felaket bir haber nerden çıkarttın koydun önümüze bianda gece gece tebrik ederim valla cihaz kırılmadan oyun düştü helal olsun..Bu Opoisso893 da helal olsun adam çözmüş olayı daha öncedende cyberpunk 2077 ve fifa21 de yapmıştı buna benzer olayı versiyon mersiyon dinlemiyor adam çatır çatır kırıyor oyunları tebrikederim valla.
Merhabalar! Forumdaki reklamları görmek hepimiz açısından can sıkıcı olabiliyor ve bunun farkındayız.
Tabii ki reklam engelleme eklentileri, reklamları engellemede harika bir iş çıkarsa da forum sitemizin varlığını sürdürmesi açısından reklamlara ihtiyacımız var. Bu yüzden forum sitemizde iyi bir deneyim yaşamak için AdBlock (Reklam Engelleme) eklentinizi devre dışı bırakın lütfen.
Anlayışınız için teşekkür ederiz...
Forumdan tam olarak faydalanmak, herhangi bir kısıtlama olmadan reklamsız kullanmak için destekçi üyelik sistemine göz atabilirsiniz.
DESTEKÇİ ÜYELİK