SON ÇIKAN POPÜLER OYUNLAR

PS4 YARDIM Fifa 22 kadro güncel

Tufan

Kullanıcı
28 Kasım 2021
18
3
3
Arkadaşlar fifa 22 indirdik kırduk. Bu kadrolar hepsi eksik. Kadroları nasıl güncel hale getircez. Bilgisi olan varsa yazabilir mi

Aslan

Yardımsever Üyemiz
Kullanıcı
26 Temmuz 2020
322
420
63
Arkadaşlar fifa 22 indirdik kırduk. Bu kadrolar hepsi eksik. Kadroları nasıl güncel hale getircez. Bilgisi olan varsa yazabilir mi
Güncel updateler çıkana kadar Takım transferlerinden transferleri tek tek yapabilirsin. Örnek olarak Chealseden Batsuhayi 'yi Beşiktaş'a Transfer ettim. Kadroda direk göründü. Kadro düzenleden de as kadroya alabilirsin. Saygılarımla

Tufan

Kullanıcı
28 Kasım 2021
18
3
3
Güncel uptadeleri biz yapamıyormuyuz. Beklemek zorundamıyız peki..

Aslan

Yardımsever Üyemiz
Kullanıcı
26 Temmuz 2020
322
420
63
Güncel uptadeleri biz yapamıyormuyuz. Beklemek zorundamıyız peki..
Updatelerin kırılması gerekiyor. Daha önce PC de FIFA 21 satın almıştım. Oyun otomatik olarak kadroyu sürekli güncel olarak tutuyordu. 2022 geldikten sonra transfer olayı bitti. Transfer güncellemesi gelmedi. PC de modcular olduğu için belgelerden modcularin oluşturduğu güncellemeler yüklenebiliyor. PS4 de bu duruma hic denk gelmedim. Pesde genelde bir takım yamalar var. Olmayan oyuncuları ise yeni oyuncu oluşturdan oluşturdukları için oyuncuya fazladan hız,güç vs verip oyuncu dengesi bozuluyordu. Örneğin PC de FIFA 21 de mesela texeria yok , mod ile oluşturulan texeria Messi gibi oluyor. Modu oluşturan hangi takımlıysa o takım uçuyor:). Bulabildiğim en iyi yöntem ise oynayacağım belli başlı takımlari transferden düzenliyorum. Olmayan oyuncuları yeni olusturmuyorum. Yeni oyuncu oluşturmak iyi olmuyor zaten oluşturulan oyuncu aslına hiç benzemiyor. PS4 de update kırılması zaman alabilir. O zaman aralığında ara transfer dönemi denk gelmeyebilir. Kırılan update de yeni gelecek transferler olmayabilir. Dilimin döndüğünce anlatmaya çalıştım inşallah faydalı olmuştur. Saygılarımla

Tufan

Kullanıcı
28 Kasım 2021
18
3
3
Çok güzel anlattın tşk ederim. Transferleri tek tek yapıcaz desene uptade gelene kadar. Forumda backportunuzu kendiniz yapın diye bir konu açılmış eski bir konu YouTube videosu
Burdan yola çıkararak yapabilirmiyz diye düşündüm. Uptade dosyasını indirip program ile bakport yapıcaz vs.

NeoSkyPS

Kullanıcı
6 Aralık 2021
205
316
63
Çok güzel anlattın tşk ederim. Transferleri tek tek yapıcaz desene uptade gelene kadar. Forumda backportunuzu kendiniz yapın diye bir konu açılmış eski bir konu YouTube videosu
Burdan yola çıkararak yapabilirmiyz diye düşündüm. Uptade dosyasını indirip program ile bakport yapıcaz vs.
Backportun amacı kırılan sürümden&oyundan kendi sürümüne uyarlama yapmak sende 5.05 var atıyorum 6.72 kırıldı 6.72deki oyunu 5.05'e backport yapıyorsun daha yayınlanan gücellemeler kırılmadığından o dediğin iş olmaz.

PS4 KONSOL BİLGİLERİ
Model: SLIM
CUH Kodu: 2116B
Kapasite: 1TB+5TB /+5TB Depo PKG
Versiyon: 5.07
Alım Yılı: 12.07.2018
PC BİLGİLERİ
İşlemci: Intel Core i5 6500 Skylake
Ram: Corsair Vengeance LPX 32 GB DDR4
HDD: 250 GB SSD+2 TB HDD
Ekran Kartı: Sapphire R9 380 NITRO GAMING Dual-X 4 GB
İşletim Sistemi: Windows 10-64 Bit

Tufan

Kullanıcı
28 Kasım 2021
18
3
3
Tamam Başkan anladım tşkler. Beklicez ozaman

Üst Alt

AdBlock (Reklam Engelleyici) Tespit Edildi!

Merhabalar! Forumdaki reklamları görmek hepimiz açısından can sıkıcı olabiliyor ve bunun farkındayız.

Tabii ki reklam engelleme eklentileri, reklamları engellemede harika bir iş çıkarsa da forum sitemizin varlığını sürdürmesi açısından reklamlara ihtiyacımız var. Bu yüzden forum sitemizde iyi bir deneyim yaşamak için AdBlock (Reklam Engelleme) eklentinizi devre dışı bırakın lütfen.

Anlayışınız için teşekkür ederiz...

Forumdan tam olarak faydalanmak, herhangi bir kısıtlama olmadan reklamsız kullanmak için destekçi üyelik sistemine göz atabilirsiniz.
DESTEKÇİ ÜYELİK

AdBlock'u Devre Dışı Bıraktım