Tufan
Kullanıcı
- 28 Kasım 2021
- 18
- 3
- 3

Arkadaşlar fifa 22 indirdik kırduk. Bu kadrolar hepsi eksik. Kadroları nasıl güncel hale getircez. Bilgisi olan varsa yazabilir mi
Güncel updateler çıkana kadar Takım transferlerinden transferleri tek tek yapabilirsin. Örnek olarak Chealseden Batsuhayi 'yi Beşiktaş'a Transfer ettim. Kadroda direk göründü. Kadro düzenleden de as kadroya alabilirsin. SaygılarımlaArkadaşlar fifa 22 indirdik kırduk. Bu kadrolar hepsi eksik. Kadroları nasıl güncel hale getircez. Bilgisi olan varsa yazabilir mi
Updatelerin kırılması gerekiyor. Daha önce PC de FIFA 21 satın almıştım. Oyun otomatik olarak kadroyu sürekli güncel olarak tutuyordu. 2022 geldikten sonra transfer olayı bitti. Transfer güncellemesi gelmedi. PC de modcular olduğu için belgelerden modcularin oluşturduğu güncellemeler yüklenebiliyor. PS4 de bu duruma hic denk gelmedim. Pesde genelde bir takım yamalar var. Olmayan oyuncuları ise yeni oyuncu oluşturdan oluşturdukları için oyuncuya fazladan hız,güç vs verip oyuncu dengesi bozuluyordu. Örneğin PC de FIFA 21 de mesela texeria yok , mod ile oluşturulan texeria Messi gibi oluyor. Modu oluşturan hangi takımlıysa o takım uçuyorGüncel uptadeleri biz yapamıyormuyuz. Beklemek zorundamıyız peki..
Backportun amacı kırılan sürümden&oyundan kendi sürümüne uyarlama yapmak sende 5.05 var atıyorum 6.72 kırıldı 6.72deki oyunu 5.05'e backport yapıyorsun daha yayınlanan gücellemeler kırılmadığından o dediğin iş olmaz.Çok güzel anlattın tşk ederim. Transferleri tek tek yapıcaz desene uptade gelene kadar. Forumda backportunuzu kendiniz yapın diye bir konu açılmış eski bir konu YouTube videosuBurdan yola çıkararak yapabilirmiyz diye düşündüm. Uptade dosyasını indirip program ile bakport yapıcaz vs.
Merhabalar! Forumdaki reklamları görmek hepimiz açısından can sıkıcı olabiliyor ve bunun farkındayız.
Tabii ki reklam engelleme eklentileri, reklamları engellemede harika bir iş çıkarsa da forum sitemizin varlığını sürdürmesi açısından reklamlara ihtiyacımız var. Bu yüzden forum sitemizde iyi bir deneyim yaşamak için AdBlock (Reklam Engelleme) eklentinizi devre dışı bırakın lütfen.
Anlayışınız için teşekkür ederiz...
Forumdan tam olarak faydalanmak, herhangi bir kısıtlama olmadan reklamsız kullanmak için destekçi üyelik sistemine göz atabilirsiniz.
DESTEKÇİ ÜYELİK