- 8 Temmuz 2020
- 974
- 1,090
- 93

Fix calisiyorda pes kat kat iyi yukledim 1 mac yaptim geri pese döndüm 
TşkYeni fix çalışıyor...
baybars hocam teşekkürler paylaşılınca sizden bekliyorum peçeteye yazdım özel istekSnooker 19 henüz paylaşılmadı.
TskEkli dosyayı görüntüle 247
Kurulum6.72 versiyona sahip oyunu indirenler, 5.05 konsoluna oyunu kursun.
Hemen ardından buradaki fix'i de indirip üzerine kurun. Sonra oyunun tadını çıkartın
Not: Oyunun bölge kodu CUSA15545 olmalıdır. Yoksa çalışmaz
YENİ FİX EKLENMİŞTİR ÇALIŞTIĞI DOĞRULANMIŞTIR.
[Gizli içerik]
PASS
BBT-playstationhaber.com
5.05ps4, 2.1.4 hen ile denedim. Çalışıyor. Sorun yok. Ellerinize sağlıkEkli dosyayı görüntüle 247
Hemen ardından buradaki fix'i de indirip üzerine kurun. Sonra oyunun tadını çıkartın
5.05 2.1.4 hen[Gizli içerik]
PASS
BBT-playstationhaber.com
TşkEkli dosyayı görüntüle 247
[Gizli içerik]
PASS
BBT-playstationhaber.com
thnxEkli dosyayı görüntüle 247
[Gizli içerik]
PASS
BBT-playstationhaber.com
Hatırladığım kadarıyla yoktu. Yinede bir yükleyip bakayım. (Baktım Türkçe Dil yok.)@baybarsturan Hocam bu versiyonda Türkçe dil varmıydı acaba
Anladım hocam teşekkürler diğerini indiriyorum şuan Seeder Desteği Efsane şuan 11 mgbt ile çekiyorum torrenttenHatırladığım kadarıyla yoktu. Gerekirse diğer Türkçe dil içeren oyundan alınıp buna da konulabilir diye düşünüyorum ama bakmak uğraşmak gerekir.
Çok iyi. Bu arada baktım Türkçe Dil yok bu versiyonda.Anladım hocam teşekkürler diğerini indiriyorum şuan Seeder Desteği Efsane şuan 11 mgbt ile çekiyorum torrentten![]()
Hocam ikinizinde ellerine sağlık gerçekten emek verip buradaki arkadaşları bizi mutlu ediyorsunuz bunun kıymeti bilinmeli ve sözlerle dile getirilmeli Sizin Ve Tüm Arkadaşların Bayramı Mübarek Olsun Çok Teşekkürler Hayırlı BayramlarÇok iyi. Bu arada baktım Türkçe Dil yok bu versiyonda.
Amaaaa boş durmadık Scofield-Emre kardeşimle oturduk bu CUSA15545 kodlu oyun içinden de Resmi Türkçe yamayı ortaya çıkarttık.
Normalde bu kodlu oyunda Türkçe Dil seçeneği gözükmemektedir ama gerekli düzenlemelerle sizler için küçük yama yaptık.
Bu CUSA15545 kodlu oyunu indirenler sadece bizim küçük boyutlu aktifleştirme yamasını indirerek oyunu Türkçe Dilinde oynayabilirler.
Ayrıca 5.05 fixi içine de dahil ederek paylaştık yani hem 5.05 konsol hem 6.72 konsolda oynayabileceksiniz.
Bizden size ikinci bayram hediyesi olsun.
![]()
PS4 PKG TORRENT OYUN - FIFA 20 PROPER PS4-DUPLEX Oyun İndir ! [CUSA15545 / CUSA15546 - EUR - v1.00 + v1.05 Update - 6.72] + Türkçe Alt Yazı + 5.05 için v1.05 Update Fix
TÜRKÇE ALT YAZILI NORMALDE BU CUSA15545 KODLU OYUNUN ORİJİNALİNDE TR DİL İÇERMEZ TARAFIMIZDAN BU VERSİYONDA GİZLENMİŞ OLAN TR DİL AKTİFLEŞTİRİLMİŞTİR FAKAT TR DİL AKTİFLEŞTİRİLİRKEN İNGİLİZCE KONUŞAN SPİKER DE KAYBOLDU TEKRAR DÜZENLENEREK BU SORUN GİDERİLEBİLİR AMA BUNUN YERİNE HİÇ ELLENMEMİŞ...www.playstationhaber.com
Arkadaşlar elinde fifa 19 linki olan var mı?
Teşekkürler![]()
PS4 PKG TORRENT OYUN - FIFA 19 Incl. Update PS4-DUPLEX Oyun İndir ! [CUSA11608 - EUR - v1.00 + v1.17 Update - 6.72] + Türkçe Alt Yazı + 5.05 için Update v1.17 Fix
TÜRKÇE ALT YAZILI ( 1 ) 6.72 OYUN v1.00 37.80 GB + ( 2 ) 6.72 UPDATE v1.17 2.20 GB :torrent: Gizli içerik TÜRKÇE - ( 3 ) - TURKISH 5.05 FIX / 6.72 UPDATE v1.17 TR Dil Aktifleştirme ve 5.05 Fix Yapan Tek PKG Dosyası 2.23 GB :mega: Gizli içerik ALTERNATİF YEDEK LINK TÜRKÇE - ( 3 ) - TURKISH...www.playstationhaber.com
tşkEkli dosyayı görüntüle 247
NORMAL İNGİLİZCE DİL İÇİN 5.05 FİX DOSYASI
[Gizli içerik]
YENİ: TR DİL AKTİFLEŞTİREN 5.05 FIXLİ TR YAMA KONUSU
![]()
PS4 PKG TORRENT OYUN - FIFA 20 PROPER PS4-DUPLEX Oyun İndir ! [CUSA15545 / CUSA15546 - EUR - v1.00 + v1.05 Update - 6.72] + Türkçe Alt Yazı + 5.05 için v1.05 Update Fix
TÜRKÇE ALT YAZILI NORMALDE BU CUSA15545 KODLU OYUNUN ORİJİNALİNDE TR DİL İÇERMEZ TARAFIMIZDAN BU VERSİYONDA GİZLENMİŞ OLAN TR DİL AKTİFLEŞTİRİLMİŞTİR FAKAT TR DİL AKTİFLEŞTİRİLİRKEN İNGİLİZCE KONUŞAN SPİKER DE KAYBOLDU TEKRAR DÜZENLENEREK BU SORUN GİDERİLEBİLİR AMA BUNUN YERİNE HİÇ ELLENMEMİŞ...www.playstationhaber.com
PASS
BBT-playstationhaber.com
Merhabalar! Forumdaki reklamları görmek hepimiz açısından can sıkıcı olabiliyor ve bunun farkındayız.
Tabii ki reklam engelleme eklentileri, reklamları engellemede harika bir iş çıkarsa da forum sitemizin varlığını sürdürmesi açısından reklamlara ihtiyacımız var. Bu yüzden forum sitemizde iyi bir deneyim yaşamak için AdBlock (Reklam Engelleme) eklentinizi devre dışı bırakın lütfen.
Anlayışınız için teşekkür ederiz...
Forumdan tam olarak faydalanmak, herhangi bir kısıtlama olmadan reklamsız kullanmak için destekçi üyelik sistemine göz atabilirsiniz.
DESTEKÇİ ÜYELİK