xufadj
Kullanıcı
- 15 Temmuz 2023
- 1
- 0
- 1

gracias a todos
Bir bilgim yok maalesf zaten ben port işiyle uğraşmıyorumTürkçe yama mümkün mü acaba..?
Oyunu indirip bakmadığım için bilemiyorum ve genel olarak ben bu tarz (CE) hatalarını görmedim sadece CE-36434-0 sorununu yaşadım o da senkron sorunu zaten çok basit bir şekilde çözülebiliyorŞu an Uygulama başlatılamadı (CR-40740-5) hatası aldım sebebi nedir bilginzi var mı..?
update yüklemeyi unuttum galiba ondanOyunu indirip bakmadığım için bilemiyorum ve genel olarak ben bu tarz (CE) hatalarını görmedim sadece CE-36434-0 sorununu yaşadım o da senkron sorunu zaten çok basit bir şekilde çözülebiliyor
update yüklemeyi unuttuysanız yüksek ihtimal sorun bundan kaynaklıdır çünkü update dosyasında hem 5.05 backport hem 6.72 hem 7.02 hem 7.55 hemde 9.00 backportları var eğer update dosyasını kurmadıysanız kurup tekrar deneyin sorun çözülecektir yüksek ihtimalupdate yüklemeyi unuttum galiba ondanindirip deneyim.
teşekkür ederim cevap verdiğiniz için. Umarım Türkçe yaması da çıkar. şimdiden teşekkürler...
Merhabalar! Forumdaki reklamları görmek hepimiz açısından can sıkıcı olabiliyor ve bunun farkındayız.
Tabii ki reklam engelleme eklentileri, reklamları engellemede harika bir iş çıkarsa da forum sitemizin varlığını sürdürmesi açısından reklamlara ihtiyacımız var. Bu yüzden forum sitemizde iyi bir deneyim yaşamak için AdBlock (Reklam Engelleme) eklentinizi devre dışı bırakın lütfen.
Anlayışınız için teşekkür ederiz...
Forumdan tam olarak faydalanmak, herhangi bir kısıtlama olmadan reklamsız kullanmak için destekçi üyelik sistemine göz atabilirsiniz.
DESTEKÇİ ÜYELİK