trust88
Kullanıcı
- 28 Mart 2021
- 37
- 0
- 6

Gün içinde defalarca denedim yine aynı 4 saat oldu. Tek bu part eksikAnlık yoğunluktan yada çeşitli sebeplerden olabiliyor bir süre sonra aynı linki tekrar kontrol edin düzelecektir.
Gün içinde defalarca denedim yine aynı 4 saat oldu. Tek bu part eksikAnlık yoğunluktan yada çeşitli sebeplerden olabiliyor bir süre sonra aynı linki tekrar kontrol edin düzelecektir.
Genelde ilk 24 saatte kendiliğinden düzeliyor veya 2-3 gün sürebilir yada eksiklik bu linkleri ilk yükleyen tarafından fark edilince ve elinde yedeği varsa eklenebilir yada daha önceden indirmiş ve linki silmemiş birileri yükleyebilir. Bir süre daha düzelmesini bekleyebilirsiniz.Gün içinde defalarca denedim yine aynı 4 saat oldu. Tek bu part eksik
Ne olur ne olmaz diye konuya ilk mesaja alternatif yeni linkler de eklenmiştir.Gün içinde defalarca denedim yine aynı 4 saat oldu. Tek bu part eksik
alternatif part26 olmadı hata verdiNe olur ne olmaz diye konuya ilk mesaja alternatif yeni linkler de eklenmiştir.
Linkler birbirine uyumlu değildir yeni olanda. Yeni olanın tamamını indirmeniz gerekir. Oyun için diyorum çünkü eksik partınız oyun için olandı.alternatif part26 olmadı hata verdi Ekli dosyayı görüntüle 8804
Resimde gördüğün gibi 19.4 gb da ağ hatası verdi. Part26 yı upload eder misiniz lütfen
Bildiğiniz gibi bu oyunda yüklenen versiyon ile update farklı göstermektedir yani v1.10 update oyun içinde v1.07 gözükür.1.10 update ile ne gibi düzenlemeler yenilikler geldi bilgisi olan
teşekkürlerTeşekkürler.
Windows 7 veya eski bir işletim sistemi kullanıyorsanız yada 32 bit işletim sistemi kullanıyorsanız olabilir veyamerhaba türkçe yamayla ilgili böyle bir sorun yaşıyorum...başına gelen oldu mu acaba?
Windows 64 bit mi 32 bit mi? 32 bit ise sorun olabilir.Windows 10 kullanıyorum net 4.8.0 yüklü olması lazım system 32 deki dosya bozuk heralde
eline sağlıkArtık gerek kalmadı. İlk mesajdan hızlı zippyshare linklerinden indirebilirsin kardeşim.![]()
Merhabalar! Forumdaki reklamları görmek hepimiz açısından can sıkıcı olabiliyor ve bunun farkındayız.
Tabii ki reklam engelleme eklentileri, reklamları engellemede harika bir iş çıkarsa da forum sitemizin varlığını sürdürmesi açısından reklamlara ihtiyacımız var. Bu yüzden forum sitemizde iyi bir deneyim yaşamak için AdBlock (Reklam Engelleme) eklentinizi devre dışı bırakın lütfen.
Anlayışınız için teşekkür ederiz...
Forumdan tam olarak faydalanmak, herhangi bir kısıtlama olmadan reklamsız kullanmak için destekçi üyelik sistemine göz atabilirsiniz.
DESTEKÇİ ÜYELİK