Hevara45
Kullanıcı
- 27 Aralık 2020
- 17
- 2
- 3

elinize sağlık
Teşekkürlertesekkurler
Ana sayfada kayan resimli tabelada (Öne çıkan konular) kısmında çözümü var.linkteki dosyaları jdownloaderden indirirken '' unlimited-efootball.pes.2021.season.update.ps4.s24 '' dosyasını indirmedi. ayrı olarak manuel indirmek istediğimde ''502 bad gateway'' hatası alıyorum sitede. bugünden beridir çözemedim sorunu. tek bir tane part kaldı, o da elimde patladı. nasıl bir yol izlememi önerirsiniz?
KURALLARI OKUYUNUZ.Teşekkürler
ustam vpn ile giriyorum linke zaten fakat diğer partlar sorunsuz açılırken belirttiğim partın linkinde alıyorum hatayı. farklı tarayıcılar ile denedim, farklı vpn uygulamaları ile de denedim. daha sonra tekrar deneyeceğim.Ana sayfada kayan resimli tabelada (Öne çıkan konular) kısmında çözümü var.
Ben kontrol etmiştim ve açılıyordu link, şimdi yeniden kontrol ettim hala açılıyor.ustam vpn ile giriyorum linke zaten fakat diğer partlar sorunsuz açılırken belirttiğim partın linkinde alıyorum hatayı. farklı tarayıcılar ile denedim, farklı vpn uygulamaları ile de denedim. daha sonra tekrar deneyeceğim.
Ustam cevap için teşekkür ederim. Geri dönüşü biraz geç yaptım kusura bakma, o sıkıntıyı gece yarısı yeni güne girildğinde halleettim. Kota gibi bir sıkıntı vardı sanırım. Gece yarısı saat 01 gibi linke sıkıntısız erişim sağladım hallettim. Tekrar teşekkür ederim. İyi forumlar.Ben kontrol etmiştim ve açılıyordu link, şimdi yeniden kontrol ettim hala açılıyor.
Siz de tekrar kontrol edin bakalım. Opera VPN kullandım. (bilgisayarınızı resetleyip operada farklı VPN bölgelerini seçerek deneyiniz)
Ekli dosyayı görüntüle 5816
Merhabalar! Forumdaki reklamları görmek hepimiz açısından can sıkıcı olabiliyor ve bunun farkındayız.
Tabii ki reklam engelleme eklentileri, reklamları engellemede harika bir iş çıkarsa da forum sitemizin varlığını sürdürmesi açısından reklamlara ihtiyacımız var. Bu yüzden forum sitemizde iyi bir deneyim yaşamak için AdBlock (Reklam Engelleme) eklentinizi devre dışı bırakın lütfen.
Anlayışınız için teşekkür ederiz...
Forumdan tam olarak faydalanmak, herhangi bir kısıtlama olmadan reklamsız kullanmak için destekçi üyelik sistemine göz atabilirsiniz.
DESTEKÇİ ÜYELİK