utkukoksal
Kullanıcı
- 15 Nisan 2023
- 6
- 0
- 1

Teşekkür ederim
Maalesef bir fikrim yok indirip denemek tek çözüm gibi duruyor belki konuda 5.05 konsolda çalışıp çalışmadığını yazan bir üyemiz olmuştur diğer sayfalara bakınTeşekkürler 5.05 fix yokmu acaba bulamadım 1 saattir arıyorum
hepsini okumuştum maalesef yazan olmamışMaalesef bir fikrim yok indirip denemek tek çözüm gibi duruyor belki konuda 5.05 konsolda çalışıp çalışmadığını yazan bir üyemiz olmuştur diğer sayfalara bakın
o zaman tek çözüm indirip denemek hem diğer arkadaşlarda bilgilenmiş olur tabii size kalmışTeşekkürler
hepsini okumuştum maalesef yazan olmamış
5.05 te çalışıyor, gayet güzel bir yama.Teşekkürler 5.05 fix yokmu acaba bulamadım 1 saattir arıyorum
5.05 te çalışıyor paylaşımın, ilk sayfaya yazablirsin.o zaman tek çözüm indirip denemek hem diğer arkadaşlarda bilgilenmiş olur tabii size kalmış
Çok teşekkürler ilk mesaja bilgiyi ekliyorum5.05 te çalışıyor paylaşımın, ilk sayfaya yazablirsin.![]()
Şimdi kontrol ettim linkler sıkıntısız çalışıyorlinkte sıkıntı var galiba inderimyoruz
Merhabalar! Forumdaki reklamları görmek hepimiz açısından can sıkıcı olabiliyor ve bunun farkındayız.
Tabii ki reklam engelleme eklentileri, reklamları engellemede harika bir iş çıkarsa da forum sitemizin varlığını sürdürmesi açısından reklamlara ihtiyacımız var. Bu yüzden forum sitemizde iyi bir deneyim yaşamak için AdBlock (Reklam Engelleme) eklentinizi devre dışı bırakın lütfen.
Anlayışınız için teşekkür ederiz...
Forumdan tam olarak faydalanmak, herhangi bir kısıtlama olmadan reklamsız kullanmak için destekçi üyelik sistemine göz atabilirsiniz.
DESTEKÇİ ÜYELİK