ender_essiz
Kullanıcı
- 20 Ocak 2024
- 12
- 1
- 3

TEŞEKKÜRLER
Siz destekçi üyesiniz. Ana sayfada üst tarafta banner tabela resimlerine bakınız orada oyunların resimlerini görebilir ve o kısa yollara tıklayarak destekçi üye bölümüne erişebilir ve oyun içine TR Yama + TR Spiker dahil edilmiş hazır oyunları indirebilirsiniz. Yani bu işlemleri yapmanıza gerek yoktur. Bilginize.Yahu herşeyi yaptım fakat şu Türkçe menüyü göremedim Plugins açık olmasına rağmen yamayı muhtemelen kurmuyor ben de türkçe menüye erişemiyorum sayın admin bu Plugins olayını çözmek lazım bir yardım...
Sitemizden Destekçi Üyelik alarak bunlara erişebilirsiniz.Ben Türkçe spikeri satın almak istiyorum nasıl olacak yardımcı olurmusunuz
gta 5 yamasını kurup konsola ftp ile bağlanıp goldhen klasörü içine girip plugins dosyasını bilgisayara atın sonra pes yamasını kurun aynı şeyleri yapın 2 plugins dosyasını karşılaştırın eksik olan satırı plugin dosyasına ekleyin yüksek ihtimal çözülecektirBu oyunun yamasını kurunca GTA V açılışta kalıyor, donuyor. GTA V yaması kurunca PES in spiker ve dil dosyasını görmüyor. Plugins dosyaları birbirini mi bozuyor acaba. Fikir verebilirmisin?
Ben onu da düşünerek zaten TR Yamanın yeni halini ilk sayfada paylaştım ve plugin dosyası içine GTA V oyunları kodlarını da ekledim. Yani ilk sayfada önceden paylaştığım yama pkg dosyası bir kaç gün önce değişti ve yenilendi. Baştan ilk sayfadan indirerek bu yenisinin kurulması lazım ve eski yama programını konsoldan silmeleri gerekir.gta 5 yamasını kurup konsola ftp ile bağlanıp goldhen klasörü içine girip plugins dosyasını bilgisayara atın sonra pes yamasını kurun aynı şeyleri yapın 2 plugins dosyasını karşılaştırın eksik olan satırı plugin dosyasına ekleyin yüksek ihtimal çözülecektir
Teşekkür ederim.gta 5 yamasını kurup konsola ftp ile bağlanıp goldhen klasörü içine girip plugins dosyasını bilgisayara atın sonra pes yamasını kurun aynı şeyleri yapın 2 plugins dosyasını karşılaştırın eksik olan satırı plugin dosyasına ekleyin yüksek ihtimal çözülecektir
Merhaba 2 aylık abone oldumSitemizden Destekçi Üyelik alarak bunlara erişebilirsiniz.
Merhabalar! Forumdaki reklamları görmek hepimiz açısından can sıkıcı olabiliyor ve bunun farkındayız.
Tabii ki reklam engelleme eklentileri, reklamları engellemede harika bir iş çıkarsa da forum sitemizin varlığını sürdürmesi açısından reklamlara ihtiyacımız var. Bu yüzden forum sitemizde iyi bir deneyim yaşamak için AdBlock (Reklam Engelleme) eklentinizi devre dışı bırakın lütfen.
Anlayışınız için teşekkür ederiz...
Forumdan tam olarak faydalanmak, herhangi bir kısıtlama olmadan reklamsız kullanmak için destekçi üyelik sistemine göz atabilirsiniz.
DESTEKÇİ ÜYELİK