NECO73
Kullanıcı
- 21 Aralık 2023
- 6
- 0
- 1

TEŞEKKÜR EDERİM
PS4 sürümünü oynayabilirsiniz şu an sadece PS5 üzerinde. PS5 sürümü kırılmadı.Bunu ps5 yüklersek ps4 sürümünü mü oynıycaz acaba yoksa ps5 sürümünümü
60 gb lık oyunu indirdim ama not olarak küçük unlock dosyasını indirmeniz lazım demişsiniz o soyayı bulamadım link olarak atabilirmisiniz . yardımcı olursanız sevinirim pek fazla bir bilgim yokLinkleri görebilmek için ilk mesajın sağ alt köşesinde yer alan BEĞEN tuşuna basman gerekiyor kardeşim.
@biberyusuf61 Oyun arşivini indirip çıkarttığında onun içinde vardı. Eğer yanlışlıkla silmişsen aşağıdaki linkten indirebilirsin kardeşim.60 gb lık oyunu indirdim ama not olarak küçük unlock dosyasını indirmeniz lazım demişsiniz o soyayı bulamadım link olarak atabilirmisiniz . yardımcı olursanız sevinirim pek fazla bir bilgim yok
çok teşekkür ederim kral adamsın@biberyusuf61 Oyun arşivini indirip çıkarttığında onun içinde vardı. Eğer yanlışlıkla silmişsen aşağıdaki linkten indirebilirsin kardeşim.
Gizli içerikBu içeriği görüntülemek için beğenmelisiniz.
Merhabalar! Forumdaki reklamları görmek hepimiz açısından can sıkıcı olabiliyor ve bunun farkındayız.
Tabii ki reklam engelleme eklentileri, reklamları engellemede harika bir iş çıkarsa da forum sitemizin varlığını sürdürmesi açısından reklamlara ihtiyacımız var. Bu yüzden forum sitemizde iyi bir deneyim yaşamak için AdBlock (Reklam Engelleme) eklentinizi devre dışı bırakın lütfen.
Anlayışınız için teşekkür ederiz...
Forumdan tam olarak faydalanmak, herhangi bir kısıtlama olmadan reklamsız kullanmak için destekçi üyelik sistemine göz atabilirsiniz.
DESTEKÇİ ÜYELİK