- 2 Haziran 2020
- 4,516
- 74,026
- 113

Gelecek kardeşim sabırla bekle lütfen.merhbalar hocam ficherdan dosya indirmek çok zor. mediafire dosyası ne zaman hazır olur acaba?
Gelecek kardeşim sabırla bekle lütfen.merhbalar hocam ficherdan dosya indirmek çok zor. mediafire dosyası ne zaman hazır olur acaba?
tam atmak istediğim linklerAdmin Notu: Linkler ilk mesaja eklenmiştir. Teşekkürler kardeşim.
- Scofield
teşekkürler hocam ellerinize sağlık emekleriniz ödenmezGelecek kardeşim sabırla bekle lütfen.
iran'lıların bana tek faydası bunlartam atmak istediğim linkler![]()
I added to the first message.mediafire rar password??
Oyunu kontrol ettikten sonra net cevabı yazacağım kardeşim.
Bende indiriyorum şuanda bakalım ilk kim indirecekOyunu kontrol ettikten sonra net cevabı yazacağım kardeşim.
Şuan indirdim herşeyi yükledim, Audio Pack bizim için değil, Oyunda İngilizce spiker var Türkçe dil için birazdan yazıyorum. Soracaklarınız varsa cevaplarım.Oyunu kontrol ettikten sonra net cevabı yazacağım kardeşim.
Eski Fifa ve şimdiki FC serisinde zaten Türkçe spiker olmaz.önemli olan Türkçe menü var mı?Şuan indirdim herşeyi yükledim, Audio Pack bizim için değil, Oyunda İngilizce spiker var Türkçe dil için birazdan yazıyorum. Soracaklarınız varsa cevaplarım.
Sağ ol kardeşim. Evet ses paketi dediğin gibi bizi ilgilendirmiyor ama başka ülkeden gelen arkadaşlara faydası olacaktır. Bende indiriyorum ve az kaldı. Türkçe olup olmadığını öğrenelim sonra ben gerekeni yapacağım inşallah.Şuan indirdim herşeyi yükledim, Audio Pack bizim için değil, Oyunda İngilizce spiker var Türkçe dil için birazdan yazıyorum. Soracaklarınız varsa cevaplarım.
Üzülme kardeşim neler yapabileceğime bir bakacağım. Herkes müsterih olsun.Ah be, Türkçe dil seçeneği yok maalesef.
Türkçe dil seçeneği bu Cusa kodu için yok maalesef, avrupa sürümü beklemeliyizEski Fifa ve şimdiki FC serisinde zaten Türkçe spiker olmaz.önemli olan Türkçe menü var mı?
Ben de kurcalayacağım dosyaları, bakalım Türkçe seçeneği nasış ekleriz, ama bu cusa için yok maalesef. Avrupa sürümü beklememiz gerekebilir.Sağ ol kardeşim. Evet ses paketi dediğin gibi bizi ilgilendirmiyor ama başka ülkeden gelen arkadaşlara faydası olacaktır. Bende indiriyorum ve az kaldı. Türkçe olup olmadığını öğrenelim sonra ben gerekeni yapacağım inşallah.
Merhabalar! Forumdaki reklamları görmek hepimiz açısından can sıkıcı olabiliyor ve bunun farkındayız.
Tabii ki reklam engelleme eklentileri, reklamları engellemede harika bir iş çıkarsa da forum sitemizin varlığını sürdürmesi açısından reklamlara ihtiyacımız var. Bu yüzden forum sitemizde iyi bir deneyim yaşamak için AdBlock (Reklam Engelleme) eklentinizi devre dışı bırakın lütfen.
Anlayışınız için teşekkür ederiz...
Forumdan tam olarak faydalanmak, herhangi bir kısıtlama olmadan reklamsız kullanmak için destekçi üyelik sistemine göz atabilirsiniz.
DESTEKÇİ ÜYELİK