furkan9494
Kullanıcı
- 2 Ekim 2023
- 1
- 0
- 1

kırık olmayan ps4 oyun yüklenir mi
Maalesef.kırık olmayan ps4 oyun yüklenir mi
Bu sırada kuracaksın kardeşim.9.00 versiyona oyunu hangi sıra ile yükleyeceğiz acaba
Muhtemelen PKG dosyası hatalı inmiş olmalı hatırladığım kadarıyla kırık konsollar için bu kodun manası öyle idi. Tekrar indirmeyi deneyiniz.Ekli dosyayı görüntüle 12756
Bu hatayı alıyorum sistem 9.00 nedendir.. yardımcı olursanız çok sevinirim..
dostum tamam de bidaha dene olmazsa binnloaderi aç o şekilde tekrar dene düzelir yükler veya harddiskini çıkar bidaha takEkli dosyayı görüntüle 12756
Bu hatayı alıyorum sistem 9.00 nedendir.. yardımcı olursanız çok sevinirim..
EYVALLAH galiba dediğiniz gibi tekrar indirip deneyeceğim forumdada aynısını diyorlar..Muhtemelen PKG dosyası hatalı inmiş olmalı hatırladığım kadarıyla kırık konsollar için bu kodun manası öyle idi. Tekrar indirmeyi deneyiniz.
galiba hatalı inmiş pkg dosyası forumdada yazmışar teşekkür ederim yinede.dostum tamam de bidaha dene olmazsa binnloaderi aç o şekilde tekrar dene düzelir yükler veya harddiskini çıkar bidaha tak
Merhabalar! Forumdaki reklamları görmek hepimiz açısından can sıkıcı olabiliyor ve bunun farkındayız.
Tabii ki reklam engelleme eklentileri, reklamları engellemede harika bir iş çıkarsa da forum sitemizin varlığını sürdürmesi açısından reklamlara ihtiyacımız var. Bu yüzden forum sitemizde iyi bir deneyim yaşamak için AdBlock (Reklam Engelleme) eklentinizi devre dışı bırakın lütfen.
Anlayışınız için teşekkür ederiz...
Forumdan tam olarak faydalanmak, herhangi bir kısıtlama olmadan reklamsız kullanmak için destekçi üyelik sistemine göz atabilirsiniz.
DESTEKÇİ ÜYELİK