SON ÇIKAN POPÜLER OYUNLAR

PS4 PKG OYUN Dynasty Warriors 9 Empires - Action - 2021 - CUSA24463 – EUR - (36GB) - Fix (5.05/6.72/7.02/7.55)

davetsiz57

Kullanıcı
23 Ekim 2020
408
595
93
Dynasty Warriors 9 Empires
1.jpg
2.jpg
3.jpg
4.jpg

Oyun Bilgileri:
  • CUSA24463 – EUR
  • Geliştirici: Koei Tecmo Europe Ltd.
  • Tür: Aksiyon
  • Özet: Hayatınızı savaş alanına işleyin! "Empires" serisi için, kullanıcıların hem bine karşı bir aksiyonun heyecanını, hem de ülke fetih simülasyonunun inceliklerini yaşamalarını sağlayan yeni versiyon! Ordularınıza özgürce komuta edin! Çarpışma önceki oyunlardaki "Muharebelerden", yavaş yavaş her kalenin çevresindeki alanlarda gerçekleşen "Castle Sieges"e doğru gelişmiştir. Devamlı olarak değişen bir ortamda, en büyük sorunun "Bu kaleyi almanın en iyi yolu nedir?" olduğu bu yeni muharebe şeklinin keyfine varmak için gizli planlamalar yapın ve askeri güç kullanın."

Not: Konu kendime aittir. Linkler alıntıdır. JDownloader2 programını kullanarak linkleri kolayca indirebilirsiniz. Oyunu deneme şansım olmadı maalesef.. İyi oyunlar dilerim. :)
Ana Oyun (36GB):
Gizli içerik
Bu içeriği görmek için cevap yazmalısınız.
Fix (5.05/6.72/7.02/7.55)-(93MB):
Gizli içerik
Fix (5.05/6.72/7.02/7.55) Alternatif Link:
Gizli içerik

PS4 KONSOL BİLGİLERİ
Model: Slim
CUH Kodu:
Kapasite: 500 GB
Versiyon: 5.05
Alım Yılı:
NINTENDO SWITCH BİLGİLERİ
Model: Lite
Kapasite: 32 GB
Versiyon: 18.0.1
CFW: SXOS
Alım Yılı:

Zartzurt

Kullanıcı
20 Ocak 2022
27
16
3
Teşekkürler sayfan o kadar güzel ki tertemiz anlaşılır bazı arkadaşlar paylaşıyor gif den oyun linkini zor görüyoruz bir sürü saçma sapan şeyler var sayfada linki bulmak için adama gına geliyor başarılarının devamını dilerim ayrıca hiç bir yerde olmayan oyunları çıkartıp ekliyorsunuz emeklerinize sağlık keşke yönetici olsanız

davetsiz57

Kullanıcı
23 Ekim 2020
408
595
93
Yazdıklarınız benim için gerçekten gurur verici. Fakat paylaşım yapan diğer arkadaşların da emeklerine saygı duyuyorum. İnanın sayfaya tıkladığınızda 1 saniyede açılan konular için en az 20-30 dk. uğraşmak gerekiyor. Paylaşımlarımın sade ve anlaşılır şekilde olmasına özen gösteriyorum. Yönetici olmak bana göre değil maalesef, yöneticilik için çok daha fazla zaman ve bilgi birikimi gerekir.. Tekrar teşekkürler, iyi oyunlar..

PS4 KONSOL BİLGİLERİ
Model: Slim
CUH Kodu:
Kapasite: 500 GB
Versiyon: 5.05
Alım Yılı:
NINTENDO SWITCH BİLGİLERİ
Model: Lite
Kapasite: 32 GB
Versiyon: 18.0.1
CFW: SXOS
Alım Yılı:

matty142

Kullanıcı
11 Mart 2021
7
0
1
thanks!

dümtektek

Kullanıcı
15 Temmuz 2022
2
0
1
tşk

Kaz98

Kullanıcı
1 Mart 2023
23
2
3

studyliu

Kullanıcı
16 Mayıs 2024
6
0
1
thanks bro

Üst Alt

AdBlock (Reklam Engelleyici) Tespit Edildi!

Merhabalar! Forumdaki reklamları görmek hepimiz açısından can sıkıcı olabiliyor ve bunun farkındayız.

Tabii ki reklam engelleme eklentileri, reklamları engellemede harika bir iş çıkarsa da forum sitemizin varlığını sürdürmesi açısından reklamlara ihtiyacımız var. Bu yüzden forum sitemizde iyi bir deneyim yaşamak için AdBlock (Reklam Engelleme) eklentinizi devre dışı bırakın lütfen.

Anlayışınız için teşekkür ederiz...

Forumdan tam olarak faydalanmak, herhangi bir kısıtlama olmadan reklamsız kullanmak için destekçi üyelik sistemine göz atabilirsiniz.
DESTEKÇİ ÜYELİK

AdBlock'u Devre Dışı Bıraktım