xboxer
Kullanıcı
- 7 Temmuz 2020
- 52
- 12
- 8

Teşekkürler
Şimdi indirmeye başlayım 70 mbps hız var benden önce indiren olmazsa yazabilirim.Rica ederim.
Bence de türkçe vardır ama bir arkadaşımız indirip, bildirirse iyi olacak.
Edit: Linkler ilk mesaja eklendi. Herkese iyi oyunlar dilerim.
TESEKKURLER![]()
OYUN BİLGİLERİ
Boyut: 20 GB
Bölge Kodu: CUSA12555
Diller: English, Türkçe
Paylaşan: DUPLEX
Çalıştığı Versiyonlar: 9.00
[Gizli içerik]
Jdownloader2 üzerinden indirin.
[Gizli içerik]
GÖRÜNTÜLER
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
FRAGMAN
İYİ OYUNLAR DİLERİZ...
teşekkürler![]()
OYUN BİLGİLERİ
[Gizli içerik]
[Gizli içerik]
GÖRÜNTÜLER
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
FRAGMAN
İYİ OYUNLAR DİLERİZ...
İlk Oyunda 15 gb normal 20 gb olması biraz texture farketmiştir 45 dakikaya iniyor @ScofieldAma 20 gb bana biraz ufak geldi,ilginç..Demo diyecem ama onun icinde büyük,hem duplex paylaşmış![]()
dosyalar sıkıştırıldığı için boyutü düşük ps 4 e kurunca boyutu artacaktırAma 20 gb bana biraz ufak geldi,ilginç..Demo diyecem ama onun icinde büyük,hem duplex paylaşmış![]()
Tesekurler![]()
OYUN BİLGİLERİ
[Gizli içerik]
[Gizli içerik]
GÖRÜNTÜLER
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
FRAGMAN
İYİ OYUNLAR DİLERİZ...
hayırlı olsun abiSONUNDA BEN DE KONSOLLARDAN BİRİNİ 9.00 YAPTIM. KISMET BU OYUNA İMİŞ.
TABİ ÖNCE BENİM OĞLAN OYNAYACAKMIŞ O AYRI MESELE.
Ekli dosyayı görüntüle 4135
Ekli dosyayı görüntüle 4136
Hayırlı olsun @baybarsturan Sender üzerinden mi yükledin oyunu 9.0 için denedim 1 2 oyun yükledim sonra problem oldu atmıyor oyunları 9.0 içinde rehber gelirmi hocam.SONUNDA BEN DE KONSOLLARDAN BİRİNİ 9.00 YAPTIM. KISMET BU OYUNA İMİŞ.
TABİ ÖNCE BENİM OĞLAN OYNAYACAKMIŞ O AYRI MESELE.
Ekli dosyayı görüntüle 4135
Ekli dosyayı görüntüle 4136
bendede aynı şekilde hata veriyor sizdede çarpı işareti çıkıyor mu ?Hayırlı olsun @baybarsturan Sender üzerinden mi yükledin oyunu 9.0 için denedim 1 2 oyun yükledim sonra problem oldu atmıyor oyunları 9.0 içinde rehber gelirmi hocam.
Evet konsolu 9.00 için ilk kez kırdım usb ile Remote PKG sender yükledim sonra bilgisayardan oyunu Package Sender ile gönderdim. İlk seferinde oldu çalıştı.Hayırlı olsun @baybarsturan Sender üzerinden mi yükledin oyunu 9.0 için denedim 1 2 oyun yükledim sonra problem oldu atmıyor oyunları 9.0 içinde rehber gelirmi hocam.
spoiler olmasın diye mi abiEvet konsolu 9.00 için ilk kez kırdım usb ile Remote PKG sender yükledim sonra bilgisayardan gönderdim. İlk seferinde oldu çalıştı.
Oğlan da oynamaya başladı ben yan gözle bakıyorum. Tam bakmıyorum.![]()
Hayırlı olsun @baybarsturan Sender üzerinden mi yükledin oyunu 9.0 için denedim 1 2 oyun yükledim sonra problem oldu atmıyor oyunları 9.0 içinde rehber gelirmi hocam.
Zaten programı kullanmışsınız rehberlik bir şey yok sanırım. Ama remote pkg sender da problem yaşamamak için konsol internet ayarlarınızabendede aynı şekilde hata veriyor sizdede çarpı işareti çıkıyor mu ?
AYNEN ÖYLE. BİLGİSAYAR BAŞINDAYIM AYNI ODADAYIZ MECBUREN YAN GÖZ İLE DEVAMspoiler olmasın diye mi abi![]()
Teşekkürler![]()
OYUN BİLGİLERİ
[Gizli içerik]
[Gizli içerik]
GÖRÜNTÜLER
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
FRAGMAN
İYİ OYUNLAR DİLERİZ...
Teşekkür ederim. Hoş buldum.@baybarsturan hocam oyun nasıl yan gözle baktığınız kadar. Grafikler, mekanikler vs. Bu arada tekrardan hoşgeldiniz hocam.
@Scofield hocam çok teşekkürler çok şaşırdık bu oyunun çıkmasına ki daha oyunun incelemesi internete düşmedi.
Bunun dışında oyunu indirip oynayan arkadaşların görüşlerini de merak ediyorum. Selametle
tskrlr![]()
OYUN BİLGİLERİ
[Gizli içerik]
[Gizli içerik]
GÖRÜNTÜLER
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
FRAGMAN
İYİ OYUNLAR DİLERİZ...
Sıkıntıyı çözdüm hocam programı kapatıp açsan dahi pc ve ps4 ipleri otomatik buluyor doğru olsa dahi sıfırdan kendiniz silip girmezseniz bağlantı kurmuyor ayriyetten sizin download hızınız sanırım 100 110 civarı tamamen download hızıyla alakalı aktarım yapıyor bende 70 mb olarak atıyor hızım o olduğu içinZaten programı kullanmışsınız rehberlik bir şey yok sanırım. Ama remote pkg sender da problem yaşamamak için konsol internet ayarlarınıza
Al-azif DNS numaralarını girmiş olmanız gerekiyor
192.241.221.79
165.227.83.145
yoksa problem yaşarsınız. Ve DNS 'ler girili iken konsol kullanım kılavuzuna girdiğinizde Al azif hen sayfası açılmıyor ise sizin DNS ler kullandığınız internet sağlayıcı tarafından engelleniyordur. Yani DNS 'leriniz konsola girilmiş olsa bile çalışmıyordur bu yüzden sıkıntı yaşayabilirsiniz. Bir kontrol edin.
AYNEN ÖYLE. BİLGİSAYAR BAŞINDAYIM AYNI ODADAYIZ MECBUREN YAN GÖZ İLE DEVAM![]()
Network ağınızın hızı ile doğrudan alakalı yani 1 GBit Network ağınız var ise ortalama %10 hız alıyorsunuz (100 MB/sn gibi) ama bu hız oyun içindeki sıkıştırılmış dosyalardan, çok fazla sayıda küçük dosya olmasından etkileniyor ve düşebiliyor, bir de PC de konsola oyun gönderirken PC de diske yazacak başka işlem olmamalı yani kopyala yapıştır gibi büyük dosyalar işlem yapmamalıdır. Kısaca boşta, işlem yapmayan bir PC de en yüksek hızı alırsınız. Az da olsa network ağ yapınızın kalitesi, kablolama kalitesi ve mesafenin de etkisi var. Tabi ayrıca gönderim için Wifi kullanıyorsanız hız daha da düşük olur. Benim ortalamamda 90 MB/sn civarlarında ama bazı oyunlarda 130 MB/sn bir süreliğine gördüğüm oldu.Sıkıntıyı çözdüm hocam programı kapatıp açsan dahi pc ve ps4 ipleri otomatik buluyor doğru olsa dahi sıfırdan kendiniz silip girmezseniz bağlantı kurmuyor ayriyetten sizin download hızınız sanırım 100 110 civarı tamamen download hızıyla alakalı aktarım yapıyor bende 70 mb olarak atıyor hızım o olduğu için
Merhabalar! Forumdaki reklamları görmek hepimiz açısından can sıkıcı olabiliyor ve bunun farkındayız.
Tabii ki reklam engelleme eklentileri, reklamları engellemede harika bir iş çıkarsa da forum sitemizin varlığını sürdürmesi açısından reklamlara ihtiyacımız var. Bu yüzden forum sitemizde iyi bir deneyim yaşamak için AdBlock (Reklam Engelleme) eklentinizi devre dışı bırakın lütfen.
Anlayışınız için teşekkür ederiz...
Forumdan tam olarak faydalanmak, herhangi bir kısıtlama olmadan reklamsız kullanmak için destekçi üyelik sistemine göz atabilirsiniz.
DESTEKÇİ ÜYELİK