Merhaba Arkadaşlar Coğu Kisinin Aklında Acaba Ps5 Dualsense Kontrolcüm Yeni Modelmi Yada Eskimi Yoksa Sahtemi Düşünenler Vardir Bende Biraz Araştirma Yaptim Bazi Arkadaşlara Bir Nebzede Olsun Yardimci Olur İnşallah. Eksiklerim Varsa Bilgili Ustalarim Tamamlasin.
Totalde 4 Anakarta Sahip Cihazlar Mevcut
Cihazin Orjinal Olup Olmadiginida
Adaptive trigger ( Uyarlanabilir Tetik ) İle Hissedebilirsiniz Ve Ayrica Belkide Kimsenin Pek Bilmedigi Gizli Ps5 Logolarinin Olduğu Bir Bölüm Var Bu Bölüm Sağ Ve Sol Kol Tutacağinda Tirtikli Olan Kaymayi Önleyen Kısımda Bulunur Alt Kısımda Elinizle Hissedersiniz Bu Logolar Gözle Göremessiniz Telefonunuzun Kamerasini Macro Moda Alip Daha Net Gorebilirsiniz Kendi Dualsensem den Resimli Size Detayli cekip Attim Oradan Orjinalliginide Kontrole edebilirler Umarim Sizlere Faydali Olmuştur
Dipnot - Dualsense Cihaz Alirken Özellikle
FCC İD - Son 3 Rakamı ( T1A Veya T1B ) Seçsinler Yeni Anakarta Sahip Modellerdir
Umarim Faydali Olmuştur Yalnişlarim Varsa Duzeltirsiniz
Totalde 4 Anakarta Sahip Cihazlar Mevcut
Cihazin Orjinal Olup Olmadiginida
Adaptive trigger ( Uyarlanabilir Tetik ) İle Hissedebilirsiniz Ve Ayrica Belkide Kimsenin Pek Bilmedigi Gizli Ps5 Logolarinin Olduğu Bir Bölüm Var Bu Bölüm Sağ Ve Sol Kol Tutacağinda Tirtikli Olan Kaymayi Önleyen Kısımda Bulunur Alt Kısımda Elinizle Hissedersiniz Bu Logolar Gözle Göremessiniz Telefonunuzun Kamerasini Macro Moda Alip Daha Net Gorebilirsiniz Kendi Dualsensem den Resimli Size Detayli cekip Attim Oradan Orjinalliginide Kontrole edebilirler Umarim Sizlere Faydali Olmuştur
Dipnot - Dualsense Cihaz Alirken Özellikle
FCC İD - Son 3 Rakamı ( T1A Veya T1B ) Seçsinler Yeni Anakarta Sahip Modellerdir
Umarim Faydali Olmuştur Yalnişlarim Varsa Duzeltirsiniz

Ekli dosyalar
-
48.6 KB Görüntüleme: 26
-
416.7 KB Görüntüleme: 26
-
167.6 KB Görüntüleme: 16
-
56.1 KB Görüntüleme: 14
-
40.3 KB Görüntüleme: 12