SON ÇIKAN POPÜLER OYUNLAR

PS5 YARDIM Dualsense Orjinallik Ve Yeni Model Anakarta Sahip Dualsense Cihazlar

OqDaYy

Kullanıcı
28 Ocak 2022
85
34
18
Merhaba Arkadaşlar Coğu Kisinin Aklında Acaba Ps5 Dualsense Kontrolcüm Yeni Modelmi Yada Eskimi Yoksa Sahtemi Düşünenler Vardir Bende Biraz Araştirma Yaptim Bazi Arkadaşlara Bir Nebzede Olsun Yardimci Olur İnşallah. Eksiklerim Varsa Bilgili Ustalarim Tamamlasin.

Totalde 4 Anakarta Sahip Cihazlar Mevcut

Cihazin Orjinal Olup Olmadiginida

Adaptive trigger ( Uyarlanabilir Tetik ) İle Hissedebilirsiniz Ve Ayrica Belkide Kimsenin Pek Bilmedigi Gizli Ps5 Logolarinin Olduğu Bir Bölüm Var Bu Bölüm Sağ Ve Sol Kol Tutacağinda Tirtikli Olan Kaymayi Önleyen Kısımda Bulunur Alt Kısımda Elinizle Hissedersiniz Bu Logolar Gözle Göremessiniz Telefonunuzun Kamerasini Macro Moda Alip Daha Net Gorebilirsiniz Kendi Dualsensem den Resimli Size Detayli cekip Attim Oradan Orjinalliginide Kontrole edebilirler Umarim Sizlere Faydali Olmuştur

Dipnot - Dualsense Cihaz Alirken Özellikle
FCC İD - Son 3 Rakamı ( T1A Veya T1B ) Seçsinler Yeni Anakarta Sahip Modellerdir

Umarim Faydali Olmuştur Yalnişlarim Varsa Duzeltirsiniz 🎮

Ekli dosyalar

PS5 KONSOL BİLGİLERİ
Model: Slim CD
CFI Kodu: CFI-2016 A01Y
Kapasite: 1 TB
Versiyon: 23.02-08.20.00.06
Alım Yılı: 13.01.2024

Hokuto

Kullanıcı
1 Mayıs 2023
43
9
8
Bir arkadaşım yeni slim model ps5’lerin içinden çıkan dualsenslerde bahsettiğiniz çok küçük üçgen kare çapraz ve yuvarlak şekillerin olmadığını söylemişti.
Bu konu hakkında bilginiz var mı?
ayrıca paylaştığınız resimlerdeki tik işaretleri neyi işaret ediyor?

OqDaYy

Kullanıcı
28 Ocak 2022
85
34
18
CFI-ZCT1W ( A ) BDM-030 Anakart Model Yeni
CFI-ZCT1W ( B ) BDM-040 Model (En Yeni)
Dualsense Arkasindaki Model Numarasinin Yaninda Kücük Harflerle B Yada A Yazar Bunlar Yeni Modeldir Özellikle B Yazan Model En Güncel BDM-40 ANAKARTİNA sahiptir

Bir Reddit Kullanicisi Yeni Cıkan Dualsenseler
CFI-ZCT1W ( B ) BDM-040 Anakarta sahip Dualsenselerin Sony Logolari Kaldirdigini Dile Getirdi

Muhtemelen Senin Arkadasinin Modeli
CFI-ZCT1W (B) DİR sana Resim Atiyorum Bu Modellerde O Kücük Logolar Olmuyor Bildigim Kadariyla Sony Kaldırmiş

Tik İsaretlere Kafan Takılmasin Onlar Googleden Buldugum extrameRate Mod Kit İçin Siparis verenler Yalniş Siparis vermesin diye Model Numaralarini Resimli anlatiyor

Ekli dosyalar

Son düzenleme:
PS5 KONSOL BİLGİLERİ

Hokuto

Kullanıcı
1 Mayıs 2023
43
9
8
Çok teşekkür ederim açıklayıcı bilgiler için . Bende BDM-010 var öyleyse birde ps5 cfı-1116'nın içinde çıkan BDM-020 modeli var. ;) En problem çıkaracak modeller heralde.

OqDaYy

Kullanıcı
28 Ocak 2022
85
34
18
Çok teşekkür ederim açıklayıcı bilgiler için . Bende BDM-010 var öyleyse birde ps5 cfı-1116'nın içinde çıkan BDM-020 modeli var. ;) En problem çıkaracak modeller heralde.
Tamamiyle Kullaciya bagli Aslinda Sen Dualsenseyi Surekli Warzone Yada Mortal Kombat gibi Surekli Aktif tuş Ve Analog Gerektiler oyunlarda Oynayip Abanirsan Analog Drift Olma Olasiligi Muhtemel dir.
Ben Genelde Diablo Tarzi Oyunlar Oynadigim İcin Pek Yorulmuyor Cihaz. : D
Sony Tetik Tuşlari ve Drift Problemleri icin İgleştirmeler Yapti BDM-030 VE BDM-040 modellerinde Bu Yuzden alacaksan En Yeni Nesil Dualsense Varyantina Yoneleceksin Ki Ben Cihazi 3 Gun Once aldim Kollarini Ozellikle BDM-030 aldim Genelde Cok Övüyorlar Yabancilar Bende Ona Göre aldim

PS5 KONSOL BİLGİLERİ

Hokuto

Kullanıcı
1 Mayıs 2023
43
9
8
Tamamiyle Kullaciya bagli Aslinda Sen Dualsenseyi Surekli Warzone Yada Mortal Kombat gibi Surekli Aktif tuş Ve Analog Gerektiler oyunlarda Oynayip Abanirsan Analog Drift Olma Olasiligi Muhtemel dir.
Ben Genelde Diablo Tarzi Oyunlar Oynadigim İcin Pek Yorulmuyor Cihaz. : D
Sony Tetik Tuşlari ve Drift Problemleri icin İgleştirmeler Yapti BDM-030 VE BDM-040 modellerinde Bu Yuzden alacaksan En Yeni Nesil Dualsense Varyantina Yoneleceksin Ki Ben Cihazi 3 Gun Once aldim Kollarini Ozellikle BDM-030 aldim Genelde Cok Övüyorlar Yabancilar Bende Ona Göre aldim
Ben 2022'nin haziran ayında ps5'i alabilmiştim. 500 Euro verip yurt dışından getirtmiştim (4.800 TL'ye patlamıştı parayı daha önce biriktirip euroya çevirmiştim) Bugüne kadar toplamda 10 saat oynamışlığım yoktur. Halen daha bozulmadı. Zaten 10 saatte hiçbir şey bozulmaz diye tahmin ediyorum. Ama en azından sizin rehberde yazdıklarınızı bilseydim türkiyeden aldığım dualsens'i BDM-020 olanından alırdım.
Bu arada hayırlı uğurlu olsun güzel günlerde kullanın.

OqDaYy

Kullanıcı
28 Ocak 2022
85
34
18
Ben 2022'nin haziran ayında ps5'i alabilmiştim. 500 Euro verip yurt dışından getirtmiştim (4.800 TL'ye patlamıştı parayı daha önce biriktirip euroya çevirmiştim) Bugüne kadar toplamda 10 saat oynamışlığım yoktur. Halen daha bozulmadı. Zaten 10 saatte hiçbir şey bozulmaz diye tahmin ediyorum. Ama en azından sizin rehberde yazdıklarınızı bilseydim türkiyeden aldığım dualsens'i BDM-020 olanından alırdım.
Bu arada hayırlı uğurlu olsun güzel günlerde kullanın.
Saolsin Darisi Olmayanlarin Başına

PS5 KONSOL BİLGİLERİ
Üst Alt

AdBlock (Reklam Engelleyici) Tespit Edildi!

Merhabalar! Forumdaki reklamları görmek hepimiz açısından can sıkıcı olabiliyor ve bunun farkındayız.

Tabii ki reklam engelleme eklentileri, reklamları engellemede harika bir iş çıkarsa da forum sitemizin varlığını sürdürmesi açısından reklamlara ihtiyacımız var. Bu yüzden forum sitemizde iyi bir deneyim yaşamak için AdBlock (Reklam Engelleme) eklentinizi devre dışı bırakın lütfen.

Anlayışınız için teşekkür ederiz...

Forumdan tam olarak faydalanmak, herhangi bir kısıtlama olmadan reklamsız kullanmak için destekçi üyelik sistemine göz atabilirsiniz.
DESTEKÇİ ÜYELİK

AdBlock'u Devre Dışı Bıraktım