SON ÇIKAN POPÜLER OYUNLAR

MERHABA DOLANDIRILDIM GALİBA İZMİT BELSAPLAZA.........

mstf41

Kullanıcı
16 Ocak 2021
29
4
3
Merhaba herkeze 8 ağustos pazartesi 2022 günü belsa plaza İZMİT liler iyibilir ps4 ümü son sürüm kırmak için buraya götürdüm
ve ertesi gün ps4 kıracak olan arkadaş cihazın hata verdiğini söyledi mavi ışık hatası servise yolladım dedi fan temizliği termal macun filan da değişecek ti 700 tl bir ücret ödedim servise gönderdim deyince çocuklar oyunsuz kalmasın diye xbox series s ile takas ettik 4 kumanda olucak şekilde anlaştık ve üste 3800 tl daha verdim ve beni ayın 26 sına kadar oyaladı kargoda kırılmış su almış gibi bahaneler söyledi şuan hesaplarım bloke alış veriş yapamıyorum diyor maliye hesaplara el koymuş yapacak hiçbirşeyim yok diyor benimde elimden birşey gelmedi ne diyeceğim ne yapacağım bilemiyorum nasıl bir yol izlemeliyim normalde iyi bir esnaftı uzun zamndır alış veriş yapıyordum cihazım 1tb 4 kumandalı slim mat kasa idi artı üstüne 4500 tl verdim ve açıkta kaldım yani param ile rezil oldum :mad::mad::mad:

BELKİ KONUNUN YERİ BURASI DEĞİL AMA KUSURUMA BAKMAYIN SADECE PAYLAŞMAK İSTEDİM
BU ARALAR BELSA PLAZAYA BU TÜR İŞLER İÇİN GİDECEK VARSA DİKKATLİ OLSUN YADA MAĞDUR OLAN VARSA BURADAN PAYLAŞSIN SAYIMIZI BİLELİM :cry:
MAĞZANIN İSMİNİ VERMEDİM KİMSEYİ RENCİDE ETMEMEK İÇİN

zafer1453

Kullanıcı
16 Kasım 2020
439
90
28
K.b ama resmen sizinle dalga geçmiş yalanlar üstüne yalan söylemişler size önerim gidip şikayet edip hakkınızı almanız

mstf41

Kullanıcı
16 Ocak 2021
29
4
3
yo kusura bakmıyorum doğru söylüyorsunuz elimde belge birşey yok kime nasıl şikayet edeceğim bilemiyorum

demirim31

Yardımsever Üyemiz
Kullanıcı
8 Temmuz 2020
483
453
63
Geçmiş olsun... maalesef kötü bir zamandayiz hiçkimseye güvenmemek gerekiyor galiba. Sizin durumunuza üzüldüm.

nemesis1903

Yardımsever Üyemiz
Kullanıcı
29 Ekim 2020
345
134
43
Mağaza ismini vermesen konuyu açmanın ne anlamı var isteyen inansın isteyen inanmasın bizde bir sürü mağaza ile alışveriş yapıyoruz millet öğrensin ki daha fazla kişiyi tokatlayamasın.neyse ki olayın geçtiği yeri paylaşmışsın bu da birşeydir..Eskiden oyun konsolları bu kadar pahalı değilken internetten güvenle ikinci el konsol alırdık.Örneğin Belçika'dan Wii Amerika'dan psp sipariş etmiştim.Paypalı kapattılar milleti bu dolandırıcılara mahkum ettiler.Aylardır cfwli switch alıcam bulamıyorum.Teklif ettikleri fiyatlara bilgisayar toplarsın emülatörle oynarsın o oyunları o derece.Maalesef ikinci el oyun konsolu sektörü artık dolandırıcı yatağı olmuş.Cihaz alırken ve Tamir ettirirken dikkatli olun.

PS4 KONSOL BİLGİLERİ
Model: FAT-PRO
CUH Kodu: 1004A-7116B
Kapasite: 500 GB-480 GB
Versiyon: 5.05-9.00
Alım Yılı: 16.06.2019-14.08.2022
PS5 KONSOL BİLGİLERİ
Model: BLURAY
CFI Kodu: 1116A
Kapasite: 850 GB
Versiyon: 4.03
Alım Yılı: 11.06.2022
PC BİLGİLERİ
İşlemci: Amd Ryzen 7 5800H
Ram: DDR4-32 GB
HDD: 1 TB SSD
Ekran Kartı: Nvidia GeForce RTX 3080
İşletim Sistemi: Windows 10-64 Bit

mstf41

Kullanıcı
16 Ocak 2021
29
4
3
Mağaza ismini vermesen konuyu açmanın ne anlamı var isteyen inansın isteyen inanmasın bizde bir sürü mağaza ile alışveriş yapıyoruz millet öğrensin ki daha fazla kişiyi tokatlayamasın.neyse ki olayın geçtiği yeri paylaşmışsın bu da birşeydir..Eskiden oyun konsolları bu kadar pahalı değilken internetten güvenle ikinci el konsol alırdık.Örneğin Belçika'dan Wii Amerika'dan psp sipariş etmiştim.Paypalı kapattılar milleti bu dolandırıcılara mahkum ettiler.Aylardır cfwli switch alıcam bulamıyorum.Teklif ettikleri fiyatlara bilgisayar toplarsın emülatörle oynarsın o oyunları o derece.Maalesef ikinci el oyun konsolu sektörü artık dolandırıcı yatağı olmuş.Cihaz alırken ve Tamir ettirirken dikkatli olun.
Aslında doğru diyorsunuz mağza ismini paylaşmam lazım bu hafta sorunu çözeceğim diyor bir sonuç çıkmaz ise gerekeni yaparım zaten 2 tane büyük konsol mağzası var dediğim yerde mağazaya girince anlarlar zaten içerisi boş konsolu bırakın oyun bile kalmamış

Antiseptiq

Yardımsever Üyemiz
Kullanıcı
9 Ocak 2022
166
53
28
insanlar nasıl ve ne zaman bu kadar sahtekar oldular. Ne zaman bu kadar ALLAH korkusunu unuttular. Gerçekten toplum olarak temizlenmeye ihtiyacımız var...

Sedat8879

Kullanıcı
19 Temmuz 2020
119
50
28
polise ve ardından savcılığa git acilen.

PS4 KONSOL BİLGİLERİ
Model: slim
CUH Kodu: 2116a
Kapasite: 500
Versiyon: 5.07
Alım Yılı: 2019

mstf41

Kullanıcı
16 Ocak 2021
29
4
3

coskunfb

Kullanıcı
9 Temmuz 2020
81
11
8
ya kardeş dolandırıcının hiç suçu yok bence herşeyi kendin yapmışsın ben o dükkanı başına yıkarım o çakalın nasıl benim cihazımı benden habersiz servise yollarbide üstüne para veriyosun başka cihaz almak için gerçekten sen bu dediklerini yaptın mı yoksa dalga mı geçiyosun

PlayStationSeven

Kullanıcı
16 Haziran 2022
41
12
8
Bence hata sizin son sürüm olan ps4 ü kim kıracakmış? Birde üstüne bildiğiniz dalga geçmişler geçmiş olsun bir dükkana ilk önce normal bir şekilde konuş sonra laftan anlamıyorsa yasal yollara başvurucağını sölye tehdit et bu dükkanı kapatacağını falan söyle

mstf41

Kullanıcı
16 Ocak 2021
29
4
3
Bence hata sizin son sürüm olan ps4 ü kim kıracakmış? Birde üstüne bildiğiniz dalga geçmişler geçmiş olsun bir dükkana ilk önce normal bir şekilde konuş sonra laftan anlamıyorsa yasal yollara başvurucağını sölye tehdit et bu dükkanı kapatacağını falan söyle
Kesinlikle hata benim bu doğru
Ama arkadaşla uzunsüredir alışverişim olduğu için ilk başlarda şüphelenmedim oyüzden böyle oldu

PlayStationSeven

Kullanıcı
16 Haziran 2022
41
12
8

mstf41

Kullanıcı
16 Ocak 2021
29
4
3
ya kardeş dolandırıcının hiç suçu yok bence herşeyi kendin yapmışsın ben o dükkanı başına yıkarım o çakalın nasıl benim cihazımı benden habersiz servise yollarbide üstüne para veriyosun başka cihaz almak için gerçekten sen bu dediklerini yaptın mı yoksa dalga mı geçiyosun
Gerçekten yaptım maalesef dediğim gibi uzun zamandır alışveriş yaptığım biri olduğu için hiç tereddüt etmeden her anlattığımı yaptım
Artık elimden geleni yapacağım

fıro

Destekçi Üyemiz Aylık
Yardımsever Üyemiz
Kullanıcı
7 Temmuz 2020
2,306
2,738
113
Geçmiş olsun kesinlikle o esnafın kendini afedirmesi lazım size hem cihazı alıp hem üstüne para alması afedilecek bir olay değil uzun zamandan beri dediğinize göre hukukunuz olduğu için bunu söylüyorum kesinlikle bu mağduriyeti karşılaması gerekiyor

PS4 KONSOL BİLGİLERİ
Model: SLİM
CUH Kodu: 2216A
Kapasite: 2 TB SSD
Versiyon: 5.05
Alım Yılı: 2020

mstf41

Kullanıcı
16 Ocak 2021
29
4
3
Geçmiş olsun kesinlikle o esnafın kendini afedirmesi lazım size hem cihazı alıp hem üstüne para alması afedilecek bir olay değil uzun zamandan beri dediğinize göre hukukunuz olduğu için bunu söylüyorum kesinlikle bu mağduriyeti karşılaması gerekiyor
Teşekkür ederim ben iyi niyetli olduğum için şuan sessiz kalıyorum ergeç gereğini yapacağım üzücü bir durum
Paradan ziyade insanların bu denli bozulması

dila2011

Destekçi Üyemiz Aylık
Kullanıcı
11 Mayıs 2021
1,892
15,229
113
Elinizde ispat yok neden fatura kestirmeden alışveriş yapıyorsunuz hatanın büyüğü sizde ama bahsettiğiniz gibi bir mağaza ise zararınızı karşılicaktır bir şekilde tabi karşı tarafıda dinlemek lazım anlattığınız kadarını biliyoruz ama yinede ben sizin anlattığınız gibi ise mağduriyetinizi karşılicaktır diye düşünüyorum...

Son düzenleme:
PS4 KONSOL BİLGİLERİ
Model: SLIM
CUH Kodu: 2116A
Kapasite: 500gb
Alım Yılı: 2021
PC BİLGİLERİ
İşlemci: Intel Core i5-6500
Ram: 16GB - DDR4
HDD: 256 GB - SSD
Ekran Kartı: Sapphire R9-380
İşletim Sistemi: Windows 10 - 64 Bit

Sedat8879

Kullanıcı
19 Temmuz 2020
119
50
28
PS4 KONSOL BİLGİLERİ
Model: slim
CUH Kodu: 2116a
Kapasite: 500
Versiyon: 5.07
Alım Yılı: 2019

mstf41

Kullanıcı
16 Ocak 2021
29
4
3

fıro

Destekçi Üyemiz Aylık
Yardımsever Üyemiz
Kullanıcı
7 Temmuz 2020
2,306
2,738
113
Son sürüm derken 9 sürümüne yükseltecektir cihazı
Cihazı 9 sürüme Sizde yapabilirdiniz sitede bununla ilgili rehber vardı biraz araştırsaydınız iyi olurdu ayrıca PlayStation Tamir gibi dükkanlar bir çok programları böyle sitelerden öğrenip uyguluyorlar sonra dışarda ustayım deyip geçiniyorlar

PS4 KONSOL BİLGİLERİ
Model: SLİM
CUH Kodu: 2216A
Kapasite: 2 TB SSD
Alım Yılı: 2020

mstf41

Kullanıcı
16 Ocak 2021
29
4
3
Cihazı 9 sürüme Sizde yapabilirdiniz sitede bununla ilgili rehber vardı biraz araştırsaydınız iyi olurdu ayrıca PlayStation Tamir gibi dükkanlar bir çok programları böyle sitelerden öğrenip uyguluyorlar sonra dışarda ustayım deyip geçiniyorlar
Genelde zaten kendim yapıyorum vaktim olmadığı için götürmüştüm

drustone

Kullanıcı
5 Ekim 2020
19
6
3
Hocam öncelikle geçmiş olsun. Uzun süre İzmit'te yaşayan biri ve bundan ötürü bir İzmitli olarak şunu söyleyebilirim ki Belsa plazada çok tokatçı var size de bunlardan biri denk geldi muhtemelen. Ben PS3'e bir zamanlar Cobra ODE taktıracaktım. Orada işlem yapan bi eleman vardı daha önce PC parçası çaldığına şahitlik ettik. Sırf bu yüzden S H N İstanbul'a Şahin abiye yollamıştım konsolu. :(

PlayStationSeven

Kullanıcı
16 Haziran 2022
41
12
8

drustone

Kullanıcı
5 Ekim 2020
19
6
3
Şahin abiyi uzun yıllardır tanırım. Çok ilgili biri para göz bi insan da değildir. PS4'ü kırık olarak ondan almıştım yanında 2. Kol dahilinde güzel de bi indirim yapmıştı. Sağ olsun metroya kadar da arabasıyla attı. Samimi bir insandır. Bu zamana kadar ordan şikayet eden kimseyi görmedim. Bakırköy'de dükkanı kargo yapacaksan güzel paketle kargoda sıkıntı yaşama derim. Öncesinde telefonla ara bi konuş istersen durumu detaylı anlat.

Jörmungandr

Kullanıcı
15 Kasım 2022
25
3
3
ara daha sonra ses kaydedici aç açık açık durumu anlatmasını sağla daha sonra bi güzel davanı aç parana bak normalde ses kaydı almakta bir suçtur fakat sen bunu mahkemeye delil niteliğinde sunacaksın ve bunu kanıtlamanın başka yolu yok bundan dolayı ses kaydı alman seni kötü bir duruma sokmayacaktır hukuk 3.sınıf öğrencisiyim hiç geri adım atma böyle iş olmaz hem psden oldun hem xboxtan oldun hem parandan oldun bu ne şimdi :D

PS4 KONSOL BİLGİLERİ
Model: PRO
CUH Kodu: 7016B
Kapasite: 1TB
Versiyon: 9.00
Alım Yılı: 2017
PS5 KONSOL BİLGİLERİ
Model: BD
CFI Kodu: 1115A
Kapasite: 825GB
Versiyon: 22.02-06.02.00
Alım Yılı: 2022
PC BİLGİLERİ
İşlemci: Ryzen 7 5800X
Ram: 16GB DDR4
HDD: 1TB M2 - 2 TB HDD
Ekran Kartı: MSI GEFORCE RTX 3070 TI
İşletim Sistemi: Win 10 22h2
Üst Alt

AdBlock (Reklam Engelleyici) Tespit Edildi!

Merhabalar! Forumdaki reklamları görmek hepimiz açısından can sıkıcı olabiliyor ve bunun farkındayız.

Tabii ki reklam engelleme eklentileri, reklamları engellemede harika bir iş çıkarsa da forum sitemizin varlığını sürdürmesi açısından reklamlara ihtiyacımız var. Bu yüzden forum sitemizde iyi bir deneyim yaşamak için AdBlock (Reklam Engelleme) eklentinizi devre dışı bırakın lütfen.

Anlayışınız için teşekkür ederiz...

Forumdan tam olarak faydalanmak, herhangi bir kısıtlama olmadan reklamsız kullanmak için destekçi üyelik sistemine göz atabilirsiniz.
DESTEKÇİ ÜYELİK

AdBlock'u Devre Dışı Bıraktım