caveman00
Kullanıcı
- 23 Nisan 2022
- 56
- 7
- 8

Kral
Çok rica ediyorum farklı bir yere yükleyin. 6 kez indirme yarıda kesildi ve durdu.Bu gece eğer erkenden gelirse zippyshare linklerini paylaşırım. Ayrıca 1fichier sitesinden son hız IDM programı ile indirebilirsiniz.
1fichier dan IDM ve benzeri download managerlar ile indirmek gerekir. Ama beceremediyseniz bir süre beklerseniz muhtemelen yarın zippyshare linkleri gelir.Çok rica ediyorum farklı bir yere yükleyin. 6 kez indirme yarıda kesildi ve durdu.
1.19 uptade dosyasını 1fishicer üzerinden değilde, zippyshare veya başka site üzerinden paylaşmanız mümkün mü @brkturna
Eline sağlık abiİLK MESAJA GOOGLE DRIVE LİNKİ EKLEDİM. ÇIKINCA ZIPPYSHARE LİNKİNİ DE KONU SAHİBİ EKLER.
teşekkürlerİLK MESAJA GOOGLE DRIVE LİNKİ EKLEDİM. ÇIKINCA ZIPPYSHARE LİNKİNİ DE KONU SAHİBİ EKLER.
TeşekkürlerTeşekkür ederim
Kurallara aykırı mesaj atmayınız.
Zippyshare linkleri de konuya eklenmiştir.zippyshare linkleri geldi
Merhabalar! Forumdaki reklamları görmek hepimiz açısından can sıkıcı olabiliyor ve bunun farkındayız.
Tabii ki reklam engelleme eklentileri, reklamları engellemede harika bir iş çıkarsa da forum sitemizin varlığını sürdürmesi açısından reklamlara ihtiyacımız var. Bu yüzden forum sitemizde iyi bir deneyim yaşamak için AdBlock (Reklam Engelleme) eklentinizi devre dışı bırakın lütfen.
Anlayışınız için teşekkür ederiz...
Forumdan tam olarak faydalanmak, herhangi bir kısıtlama olmadan reklamsız kullanmak için destekçi üyelik sistemine göz atabilirsiniz.
DESTEKÇİ ÜYELİK